- 6 Haziran 2014
- 997
- 176
- 83
Hee den tatile çıkacaksan bilemem benim belli değil henüz kaç gün kalacağım ama ev uzak değil çok şükürHAKLISIN :)
BEN 4 GUN KALICAM bizim kizlardan az sey koyucam yada ayni sayida olucak ama siz 1 gun kaliyorsunuz : ))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee den tatile çıkacaksan bilemem benim belli değil henüz kaç gün kalacağım ama ev uzak değil çok şükürHAKLISIN :)
BEN 4 GUN KALICAM bizim kizlardan az sey koyucam yada ayni sayida olucak ama siz 1 gun kaliyorsunuz : ))
Tlfnun sarj aletini de al mutlaka gecenin bi yarısı bitti bnm sarjim :) bi de kolonya çok işe yariyorHee bak terlik hiç aklıma gelmedi benim :))
Aman ne tatili yahu 20 dakika mesafede hastane ne gerek var tarak falan lazım değil zaten bana fotoğraf makinası lazım en çok onunda şarjını fullemek gerek
Ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sezeryandan kaç gün önce bıraktırıcak Dr un iğneyi canım dun bıraktım canım 35+ 1 yanı 36 hftadaym su anda ve bebegım 37 haftalık cıkıyor 37 de bırakmıs olduk yanı normalde 1 hafta daha kullanmam lazımdı bebek eger haftasıyla uyumlu cıksaydı
Saat 14e kadar diye hatirliyorum. Ben bi kere denedim az cikiyo. Dene sen de.Hadi yaa ben de deneyeyim diyordum. Yarın da devam edicek mi?
Canim bizde kraft aldik park yatagi 70x120 yatagida ayni yerden aldik bulunamicak bi olcusu yok kiDemiyordum karıştırdın sen beni. Zaten evde yalnızım korkuyorum ona göre.
de nefes almasında sıkıntı yaratmaması içinBenimki tam olarak bu desen değil biberon bebek Arabası falan desende. Ben hiç kokusunu görmedim uyku tulumu diyince böyle çıkarıyorlar garip di mi?
yok kiz ne tatili : )))Hee den tatile çıkacaksan bilemem benim belli değil henüz kaç gün kalacağım ama ev uzak değil çok şükür
Eee nasıl çıktı meydana muayenede mi alttan muayene mi ettiler kibenim hiç bir belirti yoktu
2. cnm bırtanede oglum varIsimlere bakmadan yazmışım canım tamam o zaman. Ilk bebişin mi peki? Ben de panik oluyorum da ondan soruyorum.
Oww Allah yardımcın olsun gurbet elleryok kiz ne tatili : )))
ben tR de DEILIMKI , 4 gundne once birakmazlar hastaneden
aldığınız yerde yok muydu yatağı? burda bi tek civil veya avm içinden bakabiliyorum doğru düzgün bi mağaza yok koca şehirde
Yani sonucta bilincalti...ben kendimden biliyorum, ben de cok etkileniyorum duyduklarimdan, annemin yasadiklarindan. Oysa herkesin tecrubesi ayni olayda farkli olabiliyor :)Yok anlatmadı ama annemden geçti sanırım bu bana kız kardeşim doğacağı zaman kürtaj yapalım ya sen ya çocuk ölürsün demişti doktor annemde ben ölürsem şehit olurum diye kürtaj yaptırmadı ama annemde kardeşimde yaşıyor 13 yaşında şuan kardeşim
Canim dolunay zamanlari var o zamanlarda epilasyon yapinca az cikiyo bi dahaki sefere.dolunay epilasyonu ne demek?
Canim bizde kraft aldik park yatagi 70x120 yatagida ayni yerden aldik bulunamicak bi olcusu yok ki
Banada ince geldi ama ilk etapta ustte kullanilacagi icin cok detayli incelemedim daha sonra alt kata indirecegim zaman kalin olanlarindan alicam bendeYatak ortopedik olsun biraz da kalın olsun istemiştim canım yataşta ve işbirde o ölçülerde yatak yok. Kraftın kendi yatağı 5 cm o da çok ince gibi ama diğer yataklardan bulamazsam ondan alıcam artık.
Hatirladigim kadariyla ilk zamanlar sert bir zeminde yatırmak gerekiyoduYatak ortopedik olsun biraz da kalın olsun istemiştim canım yataşta ve işbirde o ölçülerde yatak yok. Kraftın kendi yatağı 5 cm o da çok ince gibi ama diğer yataklardan bulamazsam ondan alıcam artık.
bilmem ki. zamanla uzadikca duzelmez mi. zor isHaklisin ama nolcak bu tırnak böyle ortadan kirik? Altında et olan kismindan kirildi yani..
evet guya ben de yapacaktim bugun. Goremiyorum yaaBugun dolunay epilasyonu gunu. Bugun temizligimi de yapinca icim iyice rahatlayacak.
ben sana 19-20 dedim di mi. 18-19 demem lazimmis kqristirmisim. Yarin oglen 2 ye kadat devam ediyorHadi yaa ben de deneyeyim diyordum. Yarın da devam edicek mi?