2015 Şubat Anneleri

sen kuaförde mısın?
herkeste bir hazırlık.
kıla tüye takılmayan ben bile kollarımı aldırdım.kolla ne işim varsa artık.
ağda yapan kadınla dedikodunun dıbıne vurduk. işverenı cekıstırdık beraber .
sigorta yapmıyormuş. bende gaza geldım her türlü kılı aldırdım.
ahahaha koptuum. Koldan başladım ben de artık gerisi de gelir inş :)

Ben doğurucam havalarına girdim (temennim bu yönde sanrm) , koca gitmiş kaç km uzağa dıdısının dısısının cenazesine , bişe olsa 3 saate anca gelir . Defnedip gelim ben o zaman fazla beklemiim Dio. Dedim sen 40 mevlüdünü de okut ole gel

Benm koca almıştı 4 aylık hamileydim bi çanak yedim, sonra duydum ben de, hurafe dedim ama doktor da demiş ole mi :))) . Manda stylll

tadını çok merak ediyorum doğurduktan sonra yerim artık :KK53:

Eki Görüntüle 1384404 Fön çektiren küçük cherish in sonu ne olacak ? Manda yoğurdu mu fön mü bu savası kazanacak...
Üzerindeki siyah Gömlek teni ile bütünleşmiş olabilir mi ?
Tüm bu soruların yanıtı.. Azzz sonra

bende cuma fön çektirip yatmıştım kanama dolayısıyla :KK51:
fön çektirene nişan geliyo ona göre :KK70:

:)))) manda yoğurdu yaaaa
Yoğurt sevmem ha o kremamsı bişey . Manda alıp beslesek mi bilemiyorum :)))
tadını çok merak ediyorum doğurduktan sonra yerim artık :KK53:

bende cuma fön çektirip yatmıştım kanama dolayısıyla :KK51:
fön çektirene nişan geliyo ona göre :KK70:
)

Ben doğurucam havalarına girdim (temennim bu yönde sanrm) , koca gitmiş kaç km uzağa dıdısının dısısının cenazesine , bişe olsa 3 saate anca gelir . Defnedip gelim ben o zaman fazla beklemiim Dio. Dedim sen 40 mevlüdünü de okut ole gel

ahahaa kocanın yorumu ve senin cevaba bayıldım
neyini bekleyecek acaba daha :KK53:
daha bunun 40 mevlüdü 6 ay mevlüdü sene-i devriyesi var
yok bacım sen kocayı 1 sene bekleme :KK48:

ahahaa kocanın yorumu ve senin cevaba bayıldım
neyini bekleyecek acaba daha :KK53:
daha bunun 40 mevlüdü 6 ay mevlüdü sene-i devriyesi var
yok bacım sen kocayı 1 sene bekleme :KK48:
Kalsın oralarda ya, Aşiret Ağası kesildi basıma . Karın avukat sana laf kalmıyodur die adamı gaza getirdi millet , sonuc = uyuz

Ben normalde altı saat sonra Başlaması gereken sancıyı geciktirdim Dr habire ilaç verdi yine olmadı taa ki eşim gelene kadar. Zaten o sancıyı babam kv kp ve görümceyle birlikte beklemiştik çok gerilmiştim. Geçen Lavman yaptık altı günlük kabızlık nedeniyle. Onda bile tuttum kendimi nasıl nir otokontrolüm varsa. Yalnız bu kontrolüm benim lehime olmuyor işte :KK43:
Bunu yenmen lazım canım bebeğine odaklan o esnada yemek yemen gerekli sütün olması için katı sıvı ne olursa gazdan sonra normale dönüyorsun ayağa kalkınca sık sık wc ye git yanında birisi olursa çıkar onuda rahatlamaya çalış yoksa çok zorlanırsın benim tavsiyem bunlar şimdiden kolay gelsin canım

Ben de bi manikur kil tuy isine giriyim diyorum bnm belki haftaya sezo olcak hala neyi bekliuosam.fonden korkarim ama:)

Akşamüzeri dr kontrolüm var eskiden heyecanla 1 ay beklerdik şimdi her hafta nst sıkıldım iyice ayrıca dr yine zayık bebek dicek, gelmesi için belirti yok daha erken bekle dicek ,sıkıldım artık diyorum dr a içinde bir insan yavrusu var diyor bu harika bişi diyor teyy teyy diyorum içimden.en mor itici cirkin ojemi sürdüm,simsiyah bir makyaj yaptım, kahvemi de içtim ben de bi bananecilik bi adamsendecilik.Baktım foruma yalnız değilim galibaa...

öyle ama elazığla sivas arası nerden baksan 3-4 saat çeker
bi de sivasla malatya arasındaki yollar pek iyi değil
yine tabi senin kararın , inşallah kar yağmaz geleceğiniz zaman
İnşallah canım 2 de çocuk var Elazığ veya Malatya ya gitsem çocukları bırakacak kimsem yok :(

Akşamüzeri dr kontrolüm var eskiden heyecanla 1 ay beklerdik şimdi her hafta nst sıkıldım iyice ayrıca dr yine zayık bebek dicek, gelmesi için belirti yok daha erken bekle dicek ,sıkıldım artık diyorum dr a içinde bir insan yavrusu var diyor bu harika bişi diyor teyy teyy diyorum içimden.en mor itici cirkin ojemi sürdüm,simsiyah bir makyaj yaptım, kahvemi de içtim ben de bi bananecilik bi adamsendecilik.Baktım foruma yalnız değilim galibaa...

niye zayıfki senin bebek
ya ben doktora diyorum ne zaman geleyim diye acil bişey olursa gel diyor
yine 38 de gideceğim
sonra 40 da doğururum heralde
benide her hafta çağırsaya beeeee :mad:

bnmki de Zayıf napim kibar bi insan demk ki kendisi. Herkes Palak olmak zorunda değil ki . Ben de küçükmüşüm doğduğumda şimdi maşallah omuzlar baldırlar . Daha doktprdan da bıktım hastaneden de . Yalnız bnm annem böle böle evde doğurmuş beni :)))) sabrımız doğuma kdr tükeniyor ailecek ole geldi bana : p

bugun tam 10 kılo aldığımı gordum tartıda... ölüm orucuna gırecem şu pisküvetleri de yıyım de ..:kk77:
Ilk ay 12 kg fln veriliyormuş . Daha almazsın sen ne kaldı ki surda . ( hoş sen tecrübelisin Benm solemem Lüzumsuz oldu biraz ama :o

yarında benım dr kontrolüm var..bende esıme hıc gıtmesekmı acabadeyıp duruyorum..hava güzelken doguvereydı su cocuk:KK51:

bugun tam 10 kılo aldığımı gordum tartıda... ölüm orucuna gırecem şu pisküvetleri de yıyım de ..:kk77:

ya ben her tartıda 60 geliyorum
ama geçen sağlık ocağında 57,5 geldim
ebe iyi yine 2,5 kilo almışsın 29. haftada 55 din dedi
kafam karıştı

Doktorun o hastanede mi? Benim hastanemde mesai saatleri dışında acil bi durum olursa direkt doğumhane katına gidiyoruz,ordaki ebe-hemşireler hemem duruma bakıp doktoru arıyolar,doktorun hemen gelmesi gereken bi durum varsa geliyo.. Her dr kendi hastasından sorumlu,nöbetçi dr yok..
İlk defa gittiğim bi hastaneydi canım. Acile gittim yol üstünde o vaedı

niye zayıfki senin bebek
ya ben doktora diyorum ne zaman geleyim diye acil bişey olursa gel diyor
yine 38 de gideceğim
sonra 40 da doğururum heralde
benide her hafta çağırsaya beeeee :mad:

Yapısı öyleymiş dr diyor bi bilsem =( senin dr da iyiyimiş rahat insanı seviyorum yaa gerçi artık biz de dr beğenmiyoruz çağırsa da kızıyoruz çağırmasa da ama sıkıldım artıkkk doğduğumdan beri hamileymişim gibi hissediyorum öncesi zihinde yokk :)

Back
X