2015 Şubat Anneleri

Litchi Litchi bak kundak bu kayınvalidrmin aldığı. mevlütte de bebek bununla taşınıyormuş

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 90
Yapısı öyleymiş dr diyor bi bilsem =( senin dr da iyiyimiş rahat insanı seviyorum yaa gerçi artık biz de dr beğenmiyoruz çağırsa da kızıyoruz çağırmasa da ama sıkıldım artıkkk doğduğumdan beri hamileymişim gibi hissediyorum öncesi zihinde yokk :)

benimki ters bir durum olmadığı sürece asla şunu yap bunu yap demiyor
bebeğin kilosunu söylüyor suyunu söylüyor kalbini dinliyor
hemşireye bilmediğim dilde bişeyler söylüyor
sonra herşey yolunda diyor
15 güne yeni düştük
şimdiye kadar 3 hafta yada ayda 1 gidiyordum

Hahahah
Olm kilo vermek nimettir ya. Gece Tatlıları ye, üstüne su iç yat sen:)

tatlıyı hiç sevmem inşallah doğumdan sonra değişir bu huyum

kızlar .
çocuk yapmamak için 40 neden diye bir kitap çıkmış.
şu durumda kımse okumak ıstemez dıye dusunuyorum

kızlar .
çocuk yapmamak için 40 neden diye bir kitap çıkmış.
şu durumda kımse okumak ıstemez dıye dusunuyorum
40. Haftaya geldik 40 neden diyon bacım :-) sen oku bacım zaten ben kararlıyım 10 sene bidaha çocuk yok :-)

ben okurum aşkla şevkle...

esım 3. yu yaparsam bana sılıkon taktıracakmış :KK57:
hahaha .
yazan kadının da 2 çocuğu varmış psikanaliz (nasıl yazıldığını bılemedım) uzmanıymış yazan.
iş işten gectı artık . sen yapacağını yaptın zaten.

Selam kizlar. Uzun zamandir bakmadim son gunlerse doguran var mi?

Rabbimin gucune gitmesin ama valla cok darlandim artik bu hamilelikten. Anam ne gecmez 9 aymis sanki yillardir hamileyim :/

Beni hic bi sey degil de bu sirt agrilari cok zorluyor. Dayanamiyorum geceleri aglayacak duruma geliyorum her gece sicak dus almaktan buruşucam yeminle.

Ayrica tartida 73 u gordum ya. 10 kilo almisim. Hayatimda ilk kez 70li rakam goruyorum. Ama karnima herkes kucuk diyor ki gercekten o kadar buyuk degil. Ne bacaklarim ne popom ne kolum elim hic sismedi kilo almadi. Yuzugum bile hala bol gelebiliyo. Bu 10 kiloyu nereme aldim ve neden bu kadar sirtimda dunyalari tasiyomus gibi agir hissediyorum anlamadim.

Neyse sonuna kadar 13 kiloyla falan bitirsem dua edicem. Off sikildim valla! Boyle deyince de erken gelir diye korkuyorum aman aman en azindan uc hafta daha dur kizim orda aman :/

aaa bu çok cici. bende aldım bundan ama benımkı sadece bır sey bu cok cicilibicili

teşekkür ederim.
ben olsam bende sade alırdım heralde
ama kayınvalidem beğenmiş ilk zamanlar çok şatafatlı geldi ama içinde bebeği düşündükçe gözüm alıştı benimde :KK16:

hahaha .
yazan kadının da 2 çocuğu varmış psikanaliz (nasıl yazıldığını bılemedım) uzmanıymış yazan.
ben asla anne olacak ınsan degılmısım bunu anlıyorum..sabrım az,gucum dırayetım az,cocugun sorumluluğunun ağırlığı altında ezım ezım ezılıyorum..ona bısey olacak kaygısı yüzünden saclarım beyazladı..kimseye emanet edemem güvenmem..takıntılıyım yanı..kızımı esım dekı rahatsızlık yuzundennasılsa olmaz dıye yaptık oldu,uyuz kandırdı benı kesın..pipiliyıde kızım yalnız kalmasın asosyal bı çocuk olmasın dıye..ahh ahh adam kısır dıye aldım ama tam uretken cıktı anlamadımkınerde ben nerde yanlış yaptım..

sımdı de ıkna etmek ıcın 3. ye sılıkon taktırıyım dıyo gözüne azgeldıyse kombıne ne estetıgı olmak ıstıyosan sponsorunolayım dıyo çatlak..

teşekkür ederim.
ben olsam bende sade alırdım heralde
ama kayınvalidem beğenmiş ilk zamanlar çok şatafatlı geldi ama içinde bebeği düşündükçe gözüm alıştı benimde :KK16:
canım mevlutte kullanacakmış bırak da suslu olsun. ben dısarda taşıma seyısının ıcı ıcın almıştım. hoş ilk başlarda aldıydım tam olarak ne ıse yaradığını da bılmıyordum.

hahaha .
cok cekmısbebelerden zaar..zaten böyle bır kıtabı hıc cocugu olmayan bırıyazamazdı..:KK12:

ben asla anne olacak ınsan degılmısım bunu anlıyorum..sabrım az,gucum dırayetım az,cocugun sorumluluğunun ağırlığı altında ezım ezım ezılıyorum..ona bısey olacak kaygısı yüzünden saclarım beyazladı..kimseye emanet edemem güvenmem..takıntılıyım yanı..kızımı esım dekı rahatsızlık yuzundennasılsa olmaz dıye yaptık oldu,uyuz kandırdı benı kesın..pipiliyıde kızım yalnız kalmasın asosyal bı çocuk olmasın dıye..ahh ahh adam kısır dıye aldım ama tam uretken cıktı anlamadımkınerde ben nerde yanlış yaptım..

sımdı de ıkna etmek ıcın 3. ye sılıkon taktırıyım dıyo gözüne azgeldıyse kombıne ne estetıgı olmak ıstıyosan sponsorunolayım dıyo çatlak..
işte o kadında aynı senın gıbı dusunuyormus.
varmış demekkı hitap ettıgı bır grup.
benım abımde 15 yıllık evlı ve eşi herkes çocuk yapmak zorunda degıl dıyor.
sımdı deneyımsız yorum yapmak bana düşmez.

özgü namal 7 aylık
şeyda coşkun 9 aylık
ece erken 9 aylık

yahu bu insanlar ünlü oldukları içinmi bu kadar çabuk geçiyor günleri
bizim gebeliğimiz yıl oldu onlar 2 ayda doğuruyor :KK53:
yok be yanlısbunlar 2 hafta once ece erken alısanakatıldı konuk olarak 5 aylık demıstı o zaman göbek mobek yok

Back
X