2015 Şubat Anneleri

karnının gergin haliyle durduğu gibi duruyormu peki ?
yani karnım hep böyle damarlı çizgili çizgili mi durucak ?
ben karnım belirginleşmeye kilo almaya başladığımdan beri çatlıyorum , hergün biraz daha
sanırım toplamda 19 kilo aldım @pkass
doğumdan sonra o cızgıler zamanla beyazlaşıyor ve spor yapmazsan sarkıyor derı cıvık bısey oluyor..ama hıc gıtmıyor :KK43:

siz hala çıtırsınız bacılar.
ben dun ağda yapılırken ılk kez aynada bacaklarımı gordum. Aman Allahım keşke gormeseydım. bızım evde boy aynası yok. tepeden aşağıda cok bellı olmuyor. zaten resım asla cekılmıyorum.
aMA aksamkı bacak kalınlığım ve sabahkı arasında dünya fark var. sanırım şişlikte cok bende. kendımı kandırıyorum işte.

doğurmadan bi ara gidip resim çektirmek istiyorum eşimle fotocuda
hatıra olur
benim bacaklarımda çatladı onlar niye çatladı
hep bunlar dünya hali : ))

kızlar aranızda sezeryan isteyen var mı bn 31 ocak da giriyorum sezeryana
şiddetle ıstemeyen var :KK47:

sabah face de bır vıdeoda sezeryan amelıyatını paylaşmış bırı..bebklerı çıkarmak ıcın dr kollarıyla dırseklerıyle kadının karnına oylebastırdıkı benımcanım yandı..bıde sezodaboyle bırsey yok derler:eek:

Bunu yenmen lazım canım bebeğine odaklan o esnada yemek yemen gerekli sütün olması için katı sıvı ne olursa gazdan sonra normale dönüyorsun ayağa kalkınca sık sık wc ye git yanında birisi olursa çıkar onuda rahatlamaya çalış yoksa çok zorlanırsın benim tavsiyem bunlar şimdiden kolay gelsin canım

Sağol canım benim :KK15:

ayy nolurrr benimde böyle olsun
tamam daha 6 gün var günümün dolmasına
ama ben şimdiden çok korkmaya başladım
doktorda hiç gelesi olmayan bir bebek için suni sancı verirsem işe yaramaz çok sancı çekersin yinede olmaz sonuç sezeryan olur dedi
benim doktorum 2 haftadır nst ye sokmuyor bile,dünde sokmadı
ama 40 haftam dolunca ister heralde
internette okuyorum riskleri gerçekten çok
senin 40+3 te kendi sancın geldii değil mi,ben yanlış anlamadım
ya sağ salim gelsinde 41de gelsin önemli değil,emin olalım sadece herşeyin yolunda olduğundan
birde hareketlerini takip et demişsin , zaten 3-5 haftadır eskisi gibi değilki
artık daha az oynuyor
gün içinde her saat 10 hareket diyor bazı kaynaklar ama bu bebek artık uyuyor her saat o kadar hareket nasl etsin
her zamanki hareketlerine gore kiyasla canim. Korkma hic. 42 hafta dolana kadat beklenir. Suni alma bebek strese giriyor. Kendi sancimla dogurdum evet. Vakti gelince dogup gidiyor.

Selam bayanlar büyük şehirde olmak gibisi yok bunu daha iyi anladım yaşadığım şehirde doğum yapamıycam :KK43: memlekete gidicem haftaya perşembe 3.sezeryan olduğu için risk fazla ayrıca benim karın içi yapışıklıkta vardı 2.sezeryanda ortaya çıkmıştı artık herşeyin hayırlısı bu arada 36+2 deyim yani 37. Haftanın içindeyim gideceğim mesafa 10 saat dahamı erken çıksamki yola ????

Bence beklmeden cık yola insan uzun yol tedrgin Oluyor elbet ama mecburiyet varsa sanci vb gibi bi riskin olmdan cikmanda yarar var rabbim yardm eediyo biseklde dinlne dinlne gidersn

Kahverengi lekelenme olmuş az önce gördüm. Dün de cok sancım olmuştu. Doğuracak mıyım noluor dersiniz kızlar ?
Gidim bari de kaş bıyık olayına gireyim , hüsam amca olmuşum

Ooo hamle yapip araya mi girdin kız bayrak kimde bakiyim kim doguruyo :)

benım eşim asla yapmayın etmeyın demez. mahalledeki kasap gelse öpse öpebilirsin abiciğim der.

Ay buna cok guldum yeminle kasap hee :)

slm kızlar dun son dr kontrolumuzude yaptırdık haftaya son kez sadece nst alınacak sonrakı haftaya ayın 6 sında dogum ınsallah dun ebeler bıraz tedırgın oldu korkuttu benı bebegımın kalp atısları 200 u buldu bazen gectı sonucu druma gosterdım sıkıntı yok cok aktıf bır bebek cok harektlı aslında bu haftalarda daha yavas hareket eder dedı sancım cıkmadı ama bel agrısı basladı 2 gundur artık gelısımını buyuk olcude tamamlamıs masallah :nazar::nazar:kızıma 3 kg olmus ben 6 sına verıyorum tarıhı ama kendısı her an gelebılır dedı bası yerlesmıs ıyıce suyun gelır yada kanaman olursa hemen gel dedı bakalım hayırlısıyla gelsın ınsallah heyecanla beklıyorum safak 14 :KK46::KK46:

saglikla kavusun insallah canim

off yaa cok moralım bozuldu..
n11 den sepet besıt sıparısı verdım bekle bekle 3 haftagelmedı kargo..MNG kargonun darıca subesı ndekı mallar yüzünden elımıze gelmeden gerı gıttı besık..ustune ustuk besıgı 4taksıtle almıştık ıade ucretınıde 4 taksıtle 4 ayda odeyeceklermıs :KK67:

neyse dedık ...dun gıttıgıdıyor dan yıne besık sıparısı verdık..bugun geldı..açtım kı kolıyı sok oldum..yeryer lekelenmıs deforme olmuş,gosterılen urunle alakası olmayan kıytırık bırsey gelmıs..kuması tul gıbı ..yıne ıade ıslemı başlattım..:KK62:esım eve gelsın gerı goturucek kargoya verecek ıade edecek..

ugras dur ısın yoksa..burası kucuk bır yer 1 tane bebekmagazası var,onlarda saolsunlar bunu cok güzel adam kazıklayarak kullanıyorlar.

bebe doğacak yatacak yerı yok yaa:KK62:cok canım sıkıldı..benmı bahtsızım normal mı bunlar anlamadım:KK51:

vardir bunda bi hayir benmknin de yok henuz yatrcsk biyeri

doktor vajinal muayene ederken cok kasıyorum kendimi oda yapamazsın bebeğin kafası sıkışabilir dediği için riske atamadım
ne alaka yaa..ben vajinal muayenede kendını kasmayacak kadın gormedım..bu kesınlıkle sezeryan sebebı olamaz..doğum sancısıyla bıran evvel bebegın çıkması ıcın oyle uğraşıyorsun kı kasma falan aklına gelmıyo

sabah face de bır vıdeoda sezeryan amelıyatını paylaşmış bırı..bebklerı çıkarmak ıcın dr kollarıyla dırseklerıyle kadının karnına oylebastırdıkı benımcanım yandı..bıde sezodaboyle bırsey yok derler:eek:
Canım hayırlısı hangisiyse o olsun.Olumsuz videolar izleme, görümcem ve eltim de sezeryan oldu hiçbiri de şikayeti olmadı.Doktorumun bana sezeryan olma ihtimalinden bahsettiğinden beri artık hiç bir doğum hikayesi ya da videosu okumuyorum izlemiyorum.Etkisinde kalıyoruz çok.

ne alaka yaa..ben vajinal muayenede kendını kasmayacak kadın gormedım..bu kesınlıkle sezeryan sebebı olamaz..doğum sancısıyla bıran evvel bebegın çıkması ıcın oyle uğraşıyorsun kı kasma falan aklına gelmıyo
bana vajinismus tanısı koydu o yüzden bnde cok korkuyordum zaten riske atamadım :(

kız normaldede bastırıyorlar ya
bi abla anlatıyordu oğlunu doğururken ebe üstüne cıkmış şişmanmışta öldüm o an o ağırlıkta diyordu
sezoda sen hareket etmiyorsun mecbur bastırıyorlar cıksın diye

kendimi düşünmedm bebeğimi düşündüm acaba kendimi kasıp sıkarmıyım diye..acaba pişman olurmuyum ki sezeryan istediğim için :(

Back
X