2015 Şubat Anneleri

canım mevlutte kullanacakmış bırak da suslu olsun. ben dısarda taşıma seyısının ıcı ıcın almıştım. hoş ilk başlarda aldıydım tam olarak ne ıse yaradığını da bılmıyordum.

sahi yaa o dediğin şeyden dün bir sitede gördüm her rengi vardı puset için bebek tulumu yazıyordu
alsammı diye düşündüm sonra dışarı çıkana kadar yaz gelir dedim almadım

teşekkür ederim.
ben olsam bende sade alırdım heralde
ama kayınvalidem beğenmiş ilk zamanlar çok şatafatlı geldi ama içinde bebeği düşündükçe gözüm alıştı benimde :KK16:
kız cokbegendım valla kv nın zevkı perfect ;) mevlut ıcınde ,ılk zamanlar bebek görmeye gelen mısafır lerınıcıne bebegı cıkarırkende cok guzelmıs...

Mart-nisan anneleride bizi takip ediyormudur acep ? :anneadayı:
Bence etmesinler manyak dolu bizim topik hepimiz psikolojik sorunlu gibiyi takıntılı düşünceli garip deli ne varsa :-) millet bizi Konuşuyor herkes 3000 sayfa yapmış bize bak hepimiz doğurana kadar 10000 yapcaz Sayfayı çocuğu gocuğu doğurcaz diye Siri ağdayı yazıyoruz böle topik varmı yaşasın En Büyük KK

Bence etmesinler manyak dolu bizim topik hepimiz psikolojik sorunlu gibiyi takıntılı düşünceli garip deli ne varsa :-) millet bizi Konuşuyor herkes 3000 sayfa yapmış bize bak hepimiz doğurana kadar 10000 yapcaz Sayfayı çocuğu gocuğu doğurcaz diye Siri ağdayı yazıyoruz böle topik varmı yaşasın En Büyük KK
Kimse kıskanmasın samimiyetimizi eğlencemizi :KK76: birazcık çenesi düşük olabiliriz ama oda gerekli :KK45: En Büyük KK

özgü namal 7 aylık
şeyda coşkun 9 aylık
ece erken 9 aylık

yahu bu insanlar ünlü oldukları içinmi bu kadar çabuk geçiyor günleri
bizim gebeliğimiz yıl oldu onlar 2 ayda doğuruyor :KK53:
Kız nerde okuyun sen dün daha şeyde Coşkun'a 7 aylık Özgü namalada 6 buçuk dediler hatta Şeyma Coşkun'un baby showerı vardı :-)

:oops::oops::oops: ben en son halim de bu :KK57::KK57::KK57::KK42::KK42:

Eklentiler

• IMG_20130602_051313.webp
    IMG_20130602_051313.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 123
yok be yanlısbunlar 2 hafta once ece erken alısanakatıldı konuk olarak 5 aylık demıstı o zaman göbek mobek yok

ay ne bileyim valla elaleminki çok çabuk geçiyor
demet akalın hamile olduğunu açıkladığında yeni kürtaj olmuştum
sonra bi gördüm doğurmuş
şimdi benimkide doğacaktı demiştim
bunlardan öndeyim diye sevinirken aylarını öğrendim şok oldum
,hormonlu anacım bunlar :KK53:

kız cokbegendım valla kv nın zevkı perfect :KK66: mevlut ıcınde ,ılk zamanlar bebek görmeye gelen mısafır lerınıcıne bebegı cıkarırkende cok guzelmıs...

kv nin zevkine güvenirim zaten
ben görmesemde sen al diyorum
zevklerimiz genelde uyar şimdiye kadar hiç değiştirdiğim bişey olmadı aldıklarından
ama bak bebek görmeye gelenlere gösterirken kullanmayı düşünmemiştim iyi oldu duyduğum :KK60:

Kız nerde okuyun sen dün daha şeyde Coşkun'a 7 aylık Özgü namalada 6 buçuk dediler hatta Şeyma Coşkun'un baby showerı vardı :-)

beni çağırmadı baby shower a ondan bilemiyorum kaç aylık olduğunu
ayol nerde okuyacağım kk magazinde hergün haberleri çıkıyor

hava süper bugun. ben de gıdıp gıdıp işyerının camından dışarı bakıyorum. herkes geziyor. bahar neşesi var sanki
23 de son 20 yılın soğukları gelıyormus. :) bızı bekledı.
ben ağlayacağım zaman bebek odasını mesken edındım gıdıp orda ağlıyorum. cok güzel kokuyor oda zaten.
Ciddi misin :) ben de. Snrm daha dramatik oluyor

Kahve leke yaaa ( kırık diildir o kırık olsa duramazsın mantığı ) of yarın gidim bari bgn şimdi bişeyler sokulasım yok pef

devamı gelirse ara doktorunu o zaman
doktor bana devam ederse gel demişti
ama benimki gevşek biraz

Back
X