- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
her cuma kontrole gıdıyorum kı zaten..devlete gıttıgım ıcın sancım olsa neyapacak..yarın yıne gıdıcem yıne 100 lerde çıkacak yıne aynı seyler..neyse az kaldı hamdolsun son 12 ..
sen daha 36. haftanın ıcındesın..bence kimseye ıhtıyacınız yok oğlan ıcın..suan aynı durumdayız yanımda kımsem yok 38+3 um ve anı bısey olsa kızımı bırakacak kımsem yok haa ben ve babasından başka bunu düşünen de yok..konu komsu saolsun..
sat ı baz al usg de her kontrolde ya onde ya gerıde çıkar o ankı değerlere gore kı buda bağlayıcı degıl..ölçümler degısır hep
ben sezeryandan cokkkkkkkkkkkkkkkkk korkuyorum..korkuyorum ıste ..kesecekler benı..sonum senınkı gıbı olacakkk
kp 4 5 gun kaldıda vallahı vc ye çıkma duzenım degıstı..o uzanamamak yüzünden cektıgım bacak sırt bel ağrısını hıc demiyorum bıle..kesınlıkle uslubuna uygun bırsekılde ıfade et..ben kendı aılemı bıle çağırmadım daha sugun gelın dıye..annem hızmet bekler babam desenyanında yatamam kalkamam..
benımkı de 19 hazıran bekle desem bekler mıkı..aman Allah korusunsu çocuk yerınden çıksın ve acılar ağrılar dınsın en guzelı
canped aldım ben..olmaz sa olmaz bence..
Sancı için değil de acilman var mi diye merak ettim çünkü sancılar açılmayı tetikliyor acilman yoksa sancılar da düzensizdir benim en son gittim de bi tane 80 i bulan sancim oldu nstde öyle bi tane çıktı ama aksam vakitleri hep fazlalasiyor sancilarim..acaba diyorum bu kiz gece mi gelecek

Benim de yarin kontrolum var hadi bakalım hayırlı haberler alaim inş. Kuzun da dönmüştür az kaldı sonuçta..benim s korkum bu kiz bi daha ters donmesin..olabilir mi acaba boyle Bisey