2015 Şubat Anneleri

her cuma kontrole gıdıyorum kı zaten..devlete gıttıgım ıcın sancım olsa neyapacak..yarın yıne gıdıcem yıne 100 lerde çıkacak yıne aynı seyler..neyse az kaldı hamdolsun son 12 ..

sen daha 36. haftanın ıcındesın..bence kimseye ıhtıyacınız yok oğlan ıcın..suan aynı durumdayız yanımda kımsem yok 38+3 um ve anı bısey olsa kızımı bırakacak kımsem yok haa ben ve babasından başka bunu düşünen de yok..konu komsu saolsun..
sat ı baz al usg de her kontrolde ya onde ya gerıde çıkar o ankı değerlere gore kı buda bağlayıcı degıl..ölçümler degısır hep

ben sezeryandan cokkkkkkkkkkkkkkkkk korkuyorum..korkuyorum ıste ..kesecekler benı..sonum senınkı gıbı olacakkk :cry::cry::cry:

kp 4 5 gun kaldıda vallahı vc ye çıkma duzenım degıstı..o uzanamamak yüzünden cektıgım bacak sırt bel ağrısını hıc demiyorum bıle..kesınlıkle uslubuna uygun bırsekılde ıfade et..ben kendı aılemı bıle çağırmadım daha sugun gelın dıye..annem hızmet bekler babam desenyanında yatamam kalkamam..

benımkı de 19 hazıran bekle desem bekler mıkı..aman Allah korusun :KK57: su çocuk yerınden çıksın ve acılar ağrılar dınsın en guzelı:rolleyes:
canped aldım ben..olmaz sa olmaz bence..

Sancı için değil de acilman var mi diye merak ettim çünkü sancılar açılmayı tetikliyor acilman yoksa sancılar da düzensizdir benim en son gittim de bi tane 80 i bulan sancim oldu nstde öyle bi tane çıktı ama aksam vakitleri hep fazlalasiyor sancilarim..acaba diyorum bu kiz gece mi gelecek :KK51:

Benim de yarin kontrolum var hadi bakalım hayırlı haberler alaim inş. Kuzun da dönmüştür az kaldı sonuçta..benim s korkum bu kiz bi daha ters donmesin..olabilir mi acaba boyle Bisey :KK57:

Hadi ya izne cikmiyon mu daha allah yardimcin olsun zor çalışmk ben istesem de devam edemezmism onu anladim burda iyice agrlastim çünkü. Soğuk iyiydi bu sene orda bile
6 Şubatta iznim ama ben son günlerde dayanamıyorum. bugün bile ağlamamak için kendimi zor tuttum gerçekten. haftaya da gelcem ayın 1 de alacam izni. herşey bebeğime doğumdan sonra daha fazla hizmet vermek için :KK66:
haftaya da 3 gün gelecem zaten haa gayret diyorum kendime

Masallah asallah seninnsuanki gobus benim 5 aylik halim:))

kiz bebegi nerene sakladinn
benimki bunun uç kati gobegim :)))

maasalalh canim ama sen çok tatli olmu$un boyle onceki halini bilemiycem tabi :))

ee sen zaten sezeryan olmayacan mı..pozısyonunun ne onemı varmıskı..hem o daha 40 kez sekıl degısır :KK66:
Sağolun Kızlar valla Melis Hanım İyi olsunda kg falan umrumda değil hiç boğazımdan kısmadım ne yemek istediysem yedim ama dediğim gibi kustuğum için herhalde kg almadım bide alışkanlık yaptı kusmayınca rahat edemiyom:KK48:
Sezeryan olucakda dr öle diyince ultrasonda öle görünce kötü oldum birden değişsin çözülsün öle sarıp sarmalamasın kendini :KK51:

Eki Görüntüle 1384594
15 kilo aldım,bebeğim 3 kiloydu pazartesi günü ve pörtlemiş bi karnım var sadece,bacaklarım titriyo 2 dk ayakta dursam,taşımak çok zor bacaklar ince olunca.. Çatlamadım hiçbi şey kullanmamama rağmen,korkuyorum karnıma aynada bakınca :))
Heyy maşallah sen gece çok zor uyuyosundur varya ben bi lokmacık karınla sağdan sola dönerken ölüyom

Bu arada biz geldik doktordan kızım 2,670 gr olmuş ama pozisyonu tuhaf :KK61: dr ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum dedi ters D harfi olmuş dedi elleriyle kafasını tutmuş sırtını sağ kaburgama dayamış bu pozisyonla doğum çok zor dedi korkuyorummm:KK17::cry:
Ole kalmak zorunda değil sonuçta , germe kendini. Değişir annesi düzelir inş

20150107_123500-1.webp

ayaktayken de böyle karnım,44 kiloyla hamile kalınca ve sadece göbek pörtleyince korkutucu oluyo :)))

Bir ara ustte dönüp duran bi çikolata reklami vardi hacı bilmem ne diye bi markanin indirimli isim etiketli çikolatalari. Ondan sipars veren oldu mu. Erken mi olur soylesek hastane icin dusunmustum onu ama bayatlamaz mi ki
Haciserif cnm Ruya27 Ruya27 arkadas siparis vermisti bende vericem ordan sanirim biraz daha beklemedeyim

kizlar ya esim dogum tatildeyken olursaçocuklari kayinim gile goturmek istiyor
eltim iyidir ho$tur pek sorunum yok onunla ama hiç teklif etmedi getirirsiniz kalirlar çocuklar diye :(( ama goturunce yok diyemez tabi mecbur bakar daaa
ben kimseyi zor durumda birakmak istemiyorum kiii

komsularin hepsi diyor dogum olursa bisey olursa dusunme çocuklara biz bakicaz diye eltim bi kere demedi esim anlamiyor ama beni :(

Sancı için değil de acilman var mi diye merak ettim çünkü sancılar açılmayı tetikliyor acilman yoksa sancılar da düzensizdir benim en son gittim de bi tane 80 i bulan sancim oldu nstde öyle bi tane çıktı ama aksam vakitleri hep fazlalasiyor sancilarim..acaba diyorum bu kiz gece mi gelecek :KK51:

Benim de yarin kontrolum var hadi bakalım hayırlı haberler alaim inş. Kuzun da dönmüştür az kaldı sonuçta..benim s korkum bu kiz bi daha ters donmesin..olabilir mi acaba boyle Bisey :KK57:
benım sancılar duzenlı canım..sık sık 100 lerı buluyor..oyle tek tuk degıl yanı..ebeler bıle sasırıyor kac haftadır o sancılara hala dogurmadıgıma..dr da bu sebepten açılmaya baktı daha once bıgecen hafta bakmadı sukurkı bunca sancıya açılmanın olmaması dr uda sasırtıyor ,bı yandandasevınıyorum açılma olsa sezo dırekt :KK47:aksamları bende fenalardayım..bazen ağlıyorum ınan sancılardan :KK51:
benım pipili dönmedi dahakafasıyla gogus kafesımı delmeye ayaklarıyla kasıklarıma vurmaya devam:KK14:..dönecegınıde sanmıyorum ya ..akıbetımız hayrolsun Allah buyuktur

eltim iyidir ho$tur pek sorunum yok onunla ama hiç teklif etmedi getirirsiniz kalirlar çocuklar diye :KK43:( ama goturunce yok diyemez tabi mecbur bakar daaa

komsularin hepsi diyor dogum olursa bisey olursa dusunme çocuklara biz bakicaz diye eltim bi kere demedi esim anlamiyor ama beni :KK43:

Esin de yardim mi ediyor balta mi vuruyor belli değil yeni bi bebek gelince evdeki düzen değişecek diğerleri ister istemez kiskanacak uzulecek üstüne esin onları evden de uzaklastiriyor ben çok karşıyım böyle şeylere 10 tane cocugum olsun yanımda olsun arkadaş. Ben rahat edemem anam babamın da yanina versem çocuklarım benle kalmalı ne demek yani insan kolunu bacağını sağda solda bırakıyor mu çocuk olayına ben boyle bakıyorum gerekirse kavga çıkar goturmesin çocukları.hele de bakarım filan demeyen birinin yanina senin De rizani almadan hangi akla hizmet yapıyor ki esin :KK12:

eltim iyidir ho$tur pek sorunum yok onunla ama hiç teklif etmedi getirirsiniz kalirlar çocuklar diye :KK43:( ama goturunce yok diyemez tabi mecbur bakar daaa

komsularin hepsi diyor dogum olursa bisey olursa dusunme çocuklara biz bakicaz diye eltim bi kere demedi esim anlamiyor ama beni :KK43:
bende arkadaşlardan bırıne bırakmayı düşünüyorum kızımı..annemlerın gelecegı yok zaten ne zaman a denk gelıyo dıye sorduklarıda yok.. olduğu kadar olmadığı kader demısler :KK51:

benım sancılar duzenlı canım..sık sık 100 lerı buluyor..oyle tek tuk degıl yanı..ebeler bıle sasırıyor kac haftadır o sancılara hala dogurmadıgıma..dr da bu sebepten açılmaya baktı daha once bıgecen hafta bakmadı sukurkı bunca sancıya açılmanın olmaması dr uda sasırtıyor ,bı yandandasevınıyorum açılma olsa sezo dırekt :KK47:aksamları bende fenalardayım..bazen ağlıyorum ınan sancılardan :KK51:
benım pipili dönmedi dahakafasıyla gogus kafesımı delmeye ayaklarıyla kasıklarıma vurmaya devam:KK14:..dönecegınıde sanmıyorum ya ..akıbetımız hayrolsun Allah buyuktur

Ya ben artik devletteki şeylere De inanamaz guvenemez oldum o kadar sancı ya Nasil açılma olmazmış acaba ilgilenmiyorlar mi tam olarak

Back
X