Siringayla kasikla verdim onlari da yutamadi agzindan akitti agladi bogazina kacirdi.biberonu reflek olarak bile emmedi ugrasa ugrasa bikere ben siktırarak akittim agzina yarisi da disari dokuldu yutamadi yine gaz oldu. Sagmayi deniyorum mrmeler yumusadi iyice bos gıbı oldu yine ya cekti yutamadi bogulur gibi ya da iyice bosaldigina memeyi tutamadi iki ucu moklu degnek

uyku hali de tuhaf memeyi ariyor koyunca afyon yutmus gibi bayiliyor durtuklmktem bihal oldum ac da olsa emme refleksi yapmiyor bazen. İstediği zaman ememeynce surekli ben emzrmeye denedikce bikti mi ne gucsuz halsiz hep uyur uyanik.normalde ogleden once aktifuyanik olurdu bugun siziyor uyaninca basliyor mucadelem iki dk surmeden yine uyuyor. Hastami biseyi mi varnefir yarabbim
mattika
canim tek tesellim senin benxer durumu yasamandi sozlerindi fakat bizim isin rengi degsti iyice cidden abartmiyorum korkularim yersiz degil. Ogleni gunduxu de kalmadi tum gum gece bu haldeiz. Dunden beri adam akilli emdigi yok agzina akandan ne yuttuysa

saginca cok cikmiyor elle sikinca da ama o nsl beceriyorsa ya bogulcakgini oluyor ya da sutyok da bos emzik emer gibi yapiyor. Bin kere ssvd yapsam bu pskoljiden iyidir kolaydir. Bu tanidik careszkigi tekrar yasiyor olmak bana olum gibi rabbim affetsim gucune gitmesin ama öyle
Canim sutunu sagip gogsunu iyice bosalttinmi
Benim de cok hizli akiyo sertken cok kisa emiyo hemen doyuyor ve uykuygeciyo hemencecik
Ama biraz bosalinca daha cok emiyo
Senin tarif ettigin sıkıntıyı iki gun yasadim
Acliktan agliyor memeyi agzina sokuyorum yine agliyo sut artik agzindan tasiyo yutmuyo birturlu
Karnindanda gurultular geliyordu
Asiri gazdanmis meger
Cpcuk