- 12 Mayıs 2010
- 2.000
- 964
- 683
Yanlis ölçmüşlerdir8. ayda ult. boyu 47 cm
doğdu ölçtüler 47 cm
bugün aşıdan önce ölçtüler 47 cm
bu çocuk hiç uzamadı mı şimdi
moralim bozuldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlis ölçmüşlerdir8. ayda ult. boyu 47 cm
doğdu ölçtüler 47 cm
bugün aşıdan önce ölçtüler 47 cm
bu çocuk hiç uzamadı mı şimdi
moralim bozuldu
Doğru diyorsun hep yüzünü kafasını kurulamaya korkuyorum. Havlu semsert o kadar aradım yumuşak diye buldum o da kötü çıltı. Şu koton havlulardan bulsamda alsambenimde iki kaşının ortasında göz çukurlarına doğru var ondan
yıkanınca veya ıslak pamukla silince çıkıyor
kafasında çıkmaz artık korkma
40 ı çıkana kadar olmazsa birdaha olmazmış
bide yıkadıktan sonra özellikle kafasını ve yüzünü iyi kurula
ıslak kalıncada olurmuş konak
Aslinda oyleymis ama gozumuzu korkuttular gaz yapar diye, biz de yanasamadikBen kesinlikle bakliyatlarin yumurtanin ve etin sütun miktarini ve kalitesini artirdigini düşünüyorum.. Yani kilo aldiruyor çocuğa .. Seker ve tatlidan ziyada haftada 3 4/günbakliyat oöneririm..
Haa bide gaz olacak diye yememezlik etmeyin ne bulursaniz yiyin benden size tavsiye![]()
Aynı dönemde benmkide başlamıştı..korkutmak gibi olmasın ama 1.5 aylık olduk hala kıvranıyo yavrucumm..ne yapsam olmuyo..şimdi el mevbur biogaia diye bi damla başladım işe yarar inş sizinki kısa sürerde hiç gerek kalmaz ekstra bişeyeKizlar oglum gaz dann kivraniyor.en az 5 kere genirdinkustu kakada yapti ama hala kucagimda uyurken inliyor.bugun 15 gunluk olduk asil gaz sorunumux bundan sonra badliycak galiba.ya gak gak otuyo cocuk yineagliyor.anlamadim hic bisey
Ben yurt disindayim cnm.hapim var emzirirken kullaniliyor ama dozaji cok hafif.30 gun bouunca birskmiyorsun.sen nasil anladin duzelmedigni 17 gundeDr um spiralin adetliyken takildigini soyledi kizlar benimde bi sorunum var ben adet oldum hamile kalmadan once adet problemim vadiye umbenim adetim 1 ayda 25 gun suruyodu 5 gun kesilip tekrar basliyodu kac dr a gittim surekli dogum kontrol hapi kullanmam gerektigi cocuk istedigimde hapin degisecegini sadece dogum yaparsam duzelme ihtimalini oldigunu soylediler yillarca hap ictim cocugumda klomenle oldu gercekten dogum yapinca duzelir diyeumit ettim ama bugun 17 gun oldu devam ediyor dr a gittigimde spiral takalim dedi korunma icin durumumu anlattim o zaman kanaman artabilir cikartma zorunda kalabiliriz dedi o zaman yeni baslamisti kesilseydi spiral taktarcaktim ama kesilmiyor bu durumda yani sut verirken kullanabilecegim bir dogum kontrol hapi varmi dr a ulasamadim kizi goturunce sorcam ama sizin bildiginiz bi hap varmi kafayi yicem cogu hap kullailmiyor benim kullandigimda dahil hap icmezsem kanamam kesilmicek ve bu durunda cok kotu napcam ben ya
Doğru diyorsun hep yüzünü kafasını kurulamaya korkuyorum. Havlu semsert o kadar aradım yumuşak diye buldum o da kötü çıltı. Şu koton havlulardan bulsamda alsam
Hem mama hem sutke de buyur cocuklar mama yiyen çocuk da saglikla buyuyor anne sutu icen deCanim ya sagdin mi hic o zaman ne kadar cikiyo bende ilk zamanlar sagiyodum 10cc sut cikiyodu ardindan mama veriyodum artik sadece mama ve su veriyorum oyle boyle buyucekler saglikli olsunlar yeter ki
Canım doğduğunda derisi soyuluyor ya en son da kafa derisi ve kaşlarının olduğu deri soyuluyor oğlumda da yaşadım kızımda da :) Endişeye mahal yok arada bir Nemlendirici sür ki kaşıntı yapmadım soyulurken :) öpüldü bebiş tarafımdan :)Bebeğin kaşlarının içi kabuklandı pul pul oldu. Neden olur sizce!? Sizde de oldu mu öyle bir şey?
Z.yağı sürdüm ama çok kötü duruyor yara falan olur diye korktum.
Ya kafasıda olursa
Bana da bitince gel dediler Maral hastayken mi gitmek lazımmış ? Bir de zor oluyor mu çokKizlar ben adetsiz tskdirmistim spirali.dr a israr ettim denesin diye denedi ve takabilmisti
İns canim.cocugu emzirmeye korkuyorum.sabah 5 den beri adam gibi uyyamadi.uykusu var daliyot sonra csn acisiyla bagiriyorAynı dönemde benmkide başlamıştı..korkutmak gibi olmasın ama 1.5 aylık olduk hala kıvranıyo yavrucumm..ne yapsam olmuyo..şimdi el mevbur biogaia diye bi damla başladım işe yarar inş sizinki kısa sürerde hiç gerek kalmaz ekstra bişeye
Genelde 3. Gunu cagirirlar .seninki niye oyleki.yok cok acimiyor .hafif bi sizi oldu bende oda adet yokdu rahim yuksrdaydi.adet olsa hic hissetmeyecekdim.o kdr cocuk dogurduk devede kulak bile deil bu sizi : )Seherabdcagirirla40023954 .!.:Bana da bitince gel dediler Maral hastayken mi gitmek lazımmış ? Bir de zor oluyor mu çok
Bir çok kişi ekledi ama kim bilmiyorum. isimler farklı oluncaAz önce ekledim seni instagramdan doğru kişiyi eklemişimdir inşallah![]()
patates yemeği yap soğan ve biberleAksama pratik ne yapsam bebe durmuyor cocuklar acikir birazdan.kucuk kanguruda kucagimda icini ceke ceke uyyor ycrum.biraksam uyanip agliycak kiyamiyorum
Oglen yaptim cnm onu.omlet yapayim dedim tmm dediletpatates yemeği yap soğan ve biberle
IG adin ne cnmBir çok kişi ekledi ama kim bilmiyorum. isimler farklı olunca![]()
Ekledim ilk kişi benim:)İnstagrsm actim ama sizi nasil bulcam.aysemrehakan adim