Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi yapmi$in cnm gule gule kullan :)Kanguru aldım.seninkinden alacaktım sonra gezgin kız boba4 g kullanıyormuş ondan aldım![]()
Aynıyız. Ara ara düzeni bozuluyor nedense. Bende bir şey bulamazsam en son altını açıyorum bir süre açık bırakıyorum seviyor öyle ama kafam kazan.Bgn çok mutsuzum valla acayip huysuz eylül..bebisi uyumayan annelerın halini çok iyi anladım. .ne emdi doğru düzgün ne uyudu..bi de artık canı sıkılıyor aynı şeyleri yapmaktan..yapmadığım sebeklik kalmadi ağlamasın diye..az önce sızdı kaldı 7 de emzirecektim Oysaki offf offf
anladim cnm keske benimde imkanim olsa2 yasindan sonra normal sut iciriyorum canim ama inegin sahibinden aliyorum direk
bugun benimkide çok uyyor canim12 bucukta emdi. 3 te uyudu. Uyumadan emzireyim dedim simdi uzun uyur emmedi kizdi uyudu. 4:30 da emzirmeye calistim. Gece gibi uyumasin gunduz oldugunu bilsin hem de sut azaliyor diye. Iki yudum emdi zorla yine kizdi yine uyuyor. Iyle seker dusme fln dgil akli basinda istemiyor. Birazdan uyanip emmediklerini emmek isteyecek sagma firsatim olmadigi icin sut azalicak. Aksam doymayacak.
Iki gece yasiyor. Biri gece 2 den sabah 9 a kadar. Biri oglen 12 den aksam 6 ya kadar.
Nasil sut yetircem simdi. Uyuyamadim ki buyuk hasta olmus.
Bu nasil.is yaa
maasallah canimBenim akıp boşa giden sütle bir aile doyar.yatak ıslanıyor pedden geçip.yazık süte.sanırım memenin ucundan dolayı
Aspiratör görünenlerin temizliyorsa genzi açılmaz ldün damla damlattim benimkine çikanlara inamazsiniz.görünmüyor ama.hırıltılı nefes alıyor huysuzlanıyor. Benimde sütüm az bebek istahli maşallah.mamayi azaltmaya calisiyorum.kimse demedi emzirdikce artar diye.önce meme sonra mama seklinde beslendi.süt tamamen kesilir diye korktum simdi sadece sabah ve gece mama veriyorum biraz sinirleniyor ama artiyor gün geçtikçe.umarim geç kalmadim.
Yani buyukle ilgilenmek icin ellemedim gunduz uyudugunda. Duzen iyice kaydi.bugun benimkide çok uyyor canim
anlamadim noldu, son 24 saatin 20 saatini uyudu
az once gittim uyandirdiù gece uyumaz diye emdi kaka yapti yine gozler gidiyor
simdide gece uykusuna gecis saati geldi uyutsam dert uyutmasam dert , uyutmasam buyuklerle ilgilenemem
uyutirsam gece uyanip uyumaz diye korkuyorum
goguslerimde sizliyor $a$tim kaldim bugun valla
o ne ya oyle.ben baya ucuz almisim o zmn
Hizmet bekleyen gelmesin ya.kv aradı yarın geliyorlarmış
hadi bakalım akşama kadar koşuşturdugumu yetmezmış gibi
birde onlara hizmetçilik edeceğim
Haha cidden o da penguen koymus.Evet. Ya piki avatari değiştirdin demin mattikayla yazisiyorum sandım![]()
:) afiyet olsunYani buyukle ilgilenmek icin ellemedim gunduz uyudugunda. Duzen iyice kaydi.
6 da uyandi emdi kaka yapti yine uyudu. 10 da oglani uyuturum o kalkar gece 2 ye kadar. Uykudan vazgectim de uykumu alamadikca cok yiyorum tatli yiyorum kilo alcam allah korusun
sen kaç yasindasinnn kiHaha cidden o da penguen koymus.
Benim avatar 3 cocuklu yalniz.
Bu yastan sonra 3 cocuk delilik amanin
merhaba bayanlar. daha once de yazmısımdır bebegım cok aglıyordu gazı vardı. saatlerce evde 3 kısı bebek sallıyorduk. o ,ilaç bu ilaç derken. humana kımyonlu rezene cayı bebegıme ıı geldı. sabah aksam gunde 2 kez toplam 20 ccye yakın verıyorum. hepsını bıle ıcmıyor. rahatladı bebek sukur kakasını daha rahat yapıyor aglamaları da azaldı. çözüm bulamayanlar denesin derim. önce ben içtim bebeğe vermek istemedim ama etki etmedi. önce onu da deneyebilirsiniz.
sütüm yetmiyor diyordum. onu da şöle çözdüm. bebeğim göğsümü tam ememiyor. hemen memede uyanıyor. meme tam boşalmayınca süt üretimini azaltıyor. o yüzden hemen hemen her emme sonrası pompa ile göğsü boşaltıyorum iyice. böylece sütüm arttı. tabi ki su çok önemli. ama yine de doymadığını anlarsam mama ile takviye ediyorum.
32sen kaç yasindasinnn ki
bencede yapma : )))))
Rezene cayi. Yaninda tahin pekmez tabi ekmekle. tatli yapabilirsem baska tatli.:) afiyet olsun
bende gece uyaninca sutle atistiriyorum biseyler, hastalik gibi bu yaa, karatayla birakmistim gece yemeyi ama yine basladim :)))
Yani ucuncuyu doguracak yastayim su an :))bencede yapma : )))))
iki karar mis :)