2015 Şubat Anneleri

Kızı emzirdim gazını çıkardım bezini değiştim yatırdim arabasına. Eşim kurtlar vadisi izliyor. Bana da sen de uyu biraz dedi ;)
kızın sesi çıkmıyor ama gözler hafif aralık yavaştan dalar uykuya. Karnı tok olduğuna göre 2 saat daha bana ihtiyacı yok kurtlar vadisi bitene kadar uyuyayım ben :)

bugün de uyudu iş yaptım yoruldum hafta sonu istanbul dan arkadaşım gelecek dondurucuda ikramlarım var da evi ancak düzene sokuyorum

Oyyy oyyy bi daha 10 sene çocuk yok doğurmak çooookk kolaydı evet ama ya sonrası 40 gün Dikiş acısı Çek yanında olmayan iki aile seni yanlız bıraksın üstüne normal hayatına dönmeye çalışırken yeniden ilişkiden korkmaya başla tam korkumu yendim de ilişkiden sonra kanaman gelsin acıdan 3 gün üstüne oturama ne zaman düzelecek herşey ne zaman ? Bilen varsa desin bana :( ağlamak istiyorum artık

Oyyy oyyy bi daha 10 sene çocuk yok doğurmak çooookk kolaydı evet ama ya sonrası 40 gün Dikiş acısı Çek yanında olmayan iki aile seni yanlız bıraksın üstüne normal hayatına dönmeye çalışırken yeniden ilişkiden korkmaya başla tam korkumu yendim de ilişkiden sonra kanaman gelsin acıdan 3 gün üstüne oturama ne zaman düzelecek herşey ne zaman ? Bilen varsa desin bana :KK43: ağlamak istiyorum artık
ne zaman ? guzel soru

sana 3gun 3 hafta gibi bi zaman dilimi soylemek isterdim canim ama maallesef oyle bisey yok
sadece zamana ihtiyacin var , acele etme kendine zaman ver

gelmeyenide bosver kimseden medet umma daha rahat olursun inan

iliskiden sonra niye kanama olduki dr yanlislikla kizlik zarinimi dikdi :)
saka sakaa biraz daha ara verin yada bi dr a gorun, dogumdan sonra dr a kontrola hiç gitmismiydin ?

Kızı emzirdim gazını çıkardım bezini değiştim yatırdim arabasına. Eşim kurtlar vadisi izliyor. Bana da sen de uyu biraz dedi :KK66:
kızın sesi çıkmıyor ama gözler hafif aralık yavaştan dalar uykuya. Karnı tok olduğuna göre 2 saat daha bana ihtiyacı yok kurtlar vadisi bitene kadar uyuyayım ben :)

bugün de uyudu iş yaptım yoruldum hafta sonu istanbul dan arkadaşım gelecek dondurucuda ikramlarım var da evi ancak düzene sokuyorum
elmali kurabiye buzluhga atilinca guzel olurmu canim ? hiç denedinmi ?

Evlendiğimizde sıkıntı yaşamaMıştık. Yani acılı olmuştu baya ama ilk gün olmuştu.
ben aynada bakmaya korkuyorum da ona korkmuyorum :) tersim ben de işte.
Mavi mavi misina gibi peçeteye geliyor silerken.
Ben 13. Gün gittiğimde iyileşmiş dikişlerin de düşer yakında demişti.
Ben mavi ipin ucunu gördüm düğümluydu hatta okadar hiç peçete ye günlük ped é falanda gelmedi görmedim yani

Bir cocuk tamam. Dedim arasi yakin olsun beraber buyuyup giderler ben de bir bes seneyi yok sayarim. E ucuncu olursa 10 sene gider. Yas gelir 40 a.
Sen istiyorsan ikinciyi hemen yap onun uykusu guzel olur belki.

Benim de verdigim tavsiyeye bak. Delilik bu cocuk isi. Ama buyuyup konustuklari zaman mest oluyor insan
Yas aralarının az olması birbirine arkadaş olması açısından güzel ama Yaş farkı çok olunca da ayrı bir güzel benimkilerin arası 9 yaş oldu.o kadar özlemişim ki bebişi hiç bir şeyi zor gelmiyor büyüğün yükü hiç olmuyor stressiz ilk bebek gibi oluyor.

Aslinda benim oglan her zaman uyumak istiyor ama gaz yuzunen geri uyaniyordu
bugun gaz uyandirmadi oda uyumaya devam etti
bu gece nolucak çok merak ediyorum hayirilisi bakalim
az once emzirdim çcougun uzerine uyyordum nerdeyse
bende gidip yaatyim
hepinize iyi geceler

Yani buyukle ilgilenmek icin ellemedim gunduz uyudugunda. Duzen iyice kaydi.
6 da uyandi emdi kaka yapti yine uyudu. 10 da oglani uyuturum o kalkar gece 2 ye kadar. Uykudan vazgectim de uykumu alamadikca cok yiyorum tatli yiyorum kilo alcam allah korusun
hakikaten yaa uykumu alamadım mı bende tatlıya düşüyüyorum.geçen hafta 400 gram almışım.bu hafta tatlıyı azalttım gitti şükür.6 kilo 2 beden fazlayım eski halimden.bugün hafif hafif platese başladım karnıma yüklenmeden.

Yas aralarının az olması birbirine arkadaş olması açısından güzel ama Yaş farkı çok olunca da ayrı bir güzel benimkilerin arası 9 yaş oldu.o kadar özlemişim ki bebişi hiç bir şeyi zor gelmiyor büyüğün yükü hiç olmuyor stressiz ilk bebek gibi oluyor.
Ilk hmile kaldigimda 26 ydim. Hemen cocuk sahibi olabilseydim ikinciyi yine simdi 32 de isterdim. Tek tek ilgilenmek daha iyi. Ama cocuga kavusasiya yillar gecti. Dedin ya ikinci de hemen olmazsa. Olursa da arasi yakin olsun mecbur cunku yas ilerliyor. Cocuk olmasi acisindan sorunlar yasla artiyor malum.
Kardesimle 10 yas aramiz yari anne gibiyim. Anneme de cok yardimim oldu kucukken. Hele simdi annem yaslandi onu anlamiyor iyu ki ablam var diyor :)

hakikaten yaa uykumu alamadım mı bende tatlıya düşüyüyorum.geçen hafta 400 gram almışım.bu hafta tatlıyı azalttım gitti şükür.6 kilo 2 beden fazlayım eski halimden.bugün hafif hafif platese başladım karnıma yüklenmeden.
Tatliyi azaltamadim. Yoksa bes kila daha giderdi eminim. Tek yapabildigim dogal tatli yemek. Hurma pekmez vs.
Pilatese vaktim olur mu ki. Aslinda yuruyus yapmayi ozledim. Ah ah

benimkilerinde 4,5 yaş.büyük kreşe gidiyor bana pek yükü olmuyor.ikincide insan tecrübeli olunca daha rahat oluyor.ilkinde hep bi telaş korkudan anlayamamışım.şimdi keyfini çıkırıyorum..3. yü düşünmediğim için tadını çıkarmaya çalışıyorum.

benimkilerinde 4,5 yaş.büyük kreşe gidiyor bana pek yükü olmuyor.ikincide insan tecrübeli olunca daha rahat oluyor.ilkinde hep bi telaş korkudan anlayamamışım.şimdi keyfini çıkırıyorum..3. yü düşünmediğim için tadını çıkarmaya çalışıyorum.

Ben de düşünmüyordum güya :p yine de belli olmaz bu bebek işleri.

Tatliyi azaltamadim. Yoksa bes kila daha giderdi eminim. Tek yapabildigim dogal tatli yemek. Hurma pekmez vs.
Pilatese vaktim olur mu ki. Aslinda yuruyus yapmayi ozledim. Ah ah
ancak ikisinide aynı anda uyutabilirsen olabilir.bebiş uykuya dalar dalmaz başladım.45 dk zaten.hem kendimide iyi hissettim.kendim için bi şey yapmış oldum mutlu oldum valla.

hamileyken de uzak durdum o yüzden artık dayanamıyo oda :KK12:ya zaten içimden hiç gelmiyo bebek ev yorgunluk başka sorunlar ama işte bide normal doğum diye tuhafima gidiyo eskisi gibimi dir falan diye.nasil bi egzersizdi o o nasıl yapcam yani:KK35:

Sana Bisey diyim mi normal yada sezeryan fark etmiyormuş çünkü 9 ay o yükü tasiyorsun. Rahimin kendini tamamen toparlaması iki yıl sürer diye okumuştum bi yerde.tam toparlaması. Ama sonuçta lohusalik doneminde büyük ölçüde toparlaniyor,futbol topu kadar olan rahim 40 günde portakal kadar oluyor ;) çekinmeni gerektirecek Bisey yok,bu konuları konuşurken ben de sıkılıyorum sen en iyisi googledan bakiver kegel egzersizlerine :KK53:

Aslinda benim oglan her zaman uyumak istiyor ama gaz yuzunen geri uyaniyordu
bugun gaz uyandirmadi oda uyumaya devam etti
bu gece nolucak çok merak ediyorum hayirilisi bakalim
az once emzirdim çcougun uzerine uyyordum nerdeyse
bende gidip yaatyim
hepinize iyi geceler
öyle yaa ne gecemiz ne gündüzmüz belli.sorana çok atraksiyonlu bi hayatım var diyorum.mesela bu gece uyuyacakmıyım, sürpriz nasip kısmet.gündüz evi süpürebilirmiyim bilmiyorum.pla program yok.her şey paşaya bağlı.uyursa olur uyumazsa çay demleriz :))))

Evet telas yapmiyor insan.keyfine variyorsun anneligin.

Back
X