- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
neyse 40 gunu gecti bu 6 ayin6 ay byuncakucuk gidecek sanarmis buyuk cocuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse 40 gunu gecti bu 6 ayin6 ay byuncakucuk gidecek sanarmis buyuk cocuk
Ben yedim gaz fln yapmadi. Kuru fasulye mercimek bile yiyorum birsey olmuyor. Rezene iciyorum zaten hergun. Gaza cok takilma. Sadece eski yemek yeme. Kv bir kazan mercimek corbasi yapmis ondan ictigim gun mahvoldu kizim. Ama ilk pistigi gun etkilemedi.Küçük kuruydu yedim gaz yaparmış tüh yaa
Yastigi koyarsam da kemerleri takamam diye koyamadim...maşallah :) bana çok derin rahatsız olur gibi geliyor yastık koyuyorum
gurbette yalnizim ailEmden uzakta.tüm sorumluluk bana ait haliyle her is bana kaliyois yapaken kulağima çocuk sesi geliyor.yoksa bende pratiğin ama sorunsuz büyüsün istiyorum ilk çocuk korkuyorum birşey olmasından.hamilelikte öyle geçmişti.bilinçli olmak bir dert olmamak bir dert.bire doğru dürüst bakan üçede bakar bence.maşallah sizde pratiğe bağlamissinizdir.ilk çocukta nasildiniz.Senin de 3 çocuğun olsun benimki gibi sen de pratiklesirsin tatlım merak etme![]()
Teşekkür ederim sizinde...İnşallah istediğin gibi olur herşey canım.
Sanırım biz sıkılıyoruz aynı yerde oturmaktanBence yukarıyı yatak odası yap buzdolabı kettle koyarsın. Bebişler de düşmez başındasınız nasılsa. Dubleks evleri severim. Bizim de var bitane ama orada oturmuyoruz.
2 Kasım'daki Beşiktaş Fenerbahçe maçını açtım bebiş uyudu maşallah![]()
Söylemedi. Huzursuz oluyormuş ateş de olabiliyormuş2. Ay aşılarını ne zaman yaptıracaksın? Ateş oluyormuş veremde kimse de aydınlatmadı yaw bizi. Krizantemcik söyledi mi nasılmış?
afiyet olsun yarasinKüçük kuruydu yedim gaz yaparmış tüh yaa
dogrudur, bizimki de gunduz turlardı aynen devam ediyor, kismet :)benim hamileliğimde gündüz sakin gece hareketli olurdu belirli saatlerde hareketler başlardı şimdide öyle gidiyor
mesela mutlaka sabah ezanı saatinde uyanıyor
gece 10 da çok hareketli oluyor
gündüz sabah 11 e kadar uyuyor 11 den sonra uyanıyor 1 saat kadar uyanık duruyor
Inşallah böyle giderse mecbur giderim rahatsiz lik 1 haftadır arttı önceden fazla bilmiyordumHala sızının geçmemesi sanki enfeksiyonuna gösteriyor.dr git bence.
Bende muayene den çekiniyor m bide dk memnun degilimValla ben dr.a gitmeye de cekiniyorum elle muayene var diye, ha dr dicekki nasil dogum yaptin o zmn![]()
Ben dogumdan sonraki sabah hemen kalktım bebek kuvezde kaldı bebeği alınca bo daha gitmedim hastaneye rahatsızlık artarsa mecbur giderim.yaniyo batıyor dikiş ipi sertleşms acaba düşecek miBiz daha çok konumundan dolayı dublex almaya karar verdik halbuki bu evinde 2 sene önce sifir almistik o zaman dublex için üste para verseler alman diyordum ama olmadi iste..bizim aldigimiz evdede üstte mutfak yok banyo çift.. Yukarda yatak ve çocuk odasi ve bir büyük salon assagida yine büyükçe bir salon ve oturma odasi mutfak var.. Hayirsizsa olmasin insaalah ..
Normal doğum yapanlar mutlaka ilk hafta sonu kontrole gitmeli dikişlerin akibetine bakilmasi için. Simdi bir ssorun varsa bile 40 gün bekleyecekmisin?..
Sizlama dan ziyade agri olur ateş olabilir..
Benden rahat pasa
Heee bende başka şeyler dusunduydum.. Niyeyse
beninkileride uyutmuyo.. Ne kizim uyurdu ne ogluma fayda ediyo.. Calpol de ayni sekilde..
Gecmis olsun cnm dr.a gitsen baktirsanArkadaslar dublex evde oturan varsa dikkat etsin kendine ben bugun terlik giymeden bebek kucagimda asagi inerken corabim kaydi asagi yuvarlandim totomun ustune kizimi simsiki tuttum ona bisey olmadi ama cok agladi korkudan benim totom cok kotu agriyo bide belim.dikkatli olun
Oluyor yine ama mümkün olduğunca gazsız besleneyim istiyorum canım yaw.afiyet olsun yarasin
sen su gaz i dusunme artik yaws , yemiyonda noluyor sanki yine gaz olmuyiormu
Muayene den cekiniyorum inşallah kötü bişey olmaz ip iyice sertlesiyor düşecek mi acaba batico n sürüyor m halaBende 7 martta dogum yaptim ve iki gun once cektim aldim dikisleri. Zaten kendi dusmustu sanirim ama cok aci veriyodu aynayla baktim bi kac tanesinin ipi sallaniyodu tuttum cektim tamamen dustuler rahatladim. Benim de canim uzun sure yandi. Ama belki senin farkli bisey olmjstur doktora git istersen
Biz de 2 nisanda gidicez bakalım.Söylemedi. Huzursuz oluyormuş ateş de olabiliyormuş
Benim 2.Nisanda gel dedi.