- 4 Ekim 2014
- 2.840
- 1.448
- 333
- 38
Iyi geceler gününüz kadar iyi olsun gecelerinizde. VArsin uyumayan bebeler yorsun annelerini doymak bilmeyip yesinler de tek gaz derdi tokluktan fazla emismekten olsun. Benim icin de bakin cuk cuk seslerini duyarken keyifle o boncuk gozlere e mi. Her baktiginizda da sukredin muhakkak bazi kadınlara nasip olmadi mi olmayan analık keyfini.
39_40 derece ateşle yatıyorum bedenim çöktü tek lokma gecmedi kursagimdan bugun. Su bile icemez oldum herseyi istifra ediyorum. Günlerdir tum gecem gunduzum bir umut emerse diye soyunuk durmakla gecti. Alerji mi acaba diye ekmek zeytinden başka bir şey yemedim. Olur da bi isaret yakalarim o an emzirevlirim diye tum uykumdan feragat ettim. Bir evladim daha varken onun sersefilligini görmez oldu gözüm iki evladimdan da kahrettim kendimi. Tüm bunlara fazlasina da katlanirdim o tek cuk cuk sesini huzurla duyup evladımin tok uyudugunu Bileydim. Gunlerdir hersey en kötüye gider oldu. Gece iki defa disinda gunduz tek yudum iciremez oldum kuzuma. Akil melekelerimi yitirdim sanki hayat bu süt damlaciklarindan ibaret oldu gözümde. Hele bu defa tattirip aldin ya rabbm elimden o duyguyu keşke bilmeyeydim madem yine böyle alcaktin elimden ikinci defa lezzetini de bu kadar icimi daglamayaydin. Goz pinarlarim sel oldu dualarim duyulmaz mi katinda. Gazdi bilmem neydi derken saatlerce acliktan ağlaması nasil zor nasil perisanlik anne yuregime bilseniz. Hicbisekilde besleyememek cirpinmak biberonu alsa diye dua eder hale gelmek. Iste artk sabah beri tek yudum emziremiyorum ne yaparsam olmuyor artik reddedisi bilincli nsl bi travma yasadiysa istemiyor onun icin akitmaya gönüllü sut çeşmelerimi. Tek yudumu şükür doluydu oysa her defasında rezzak isminle yalvarip umut ettigim her denemede. Iste geldigimoz nokta yavrucum istemez oldu emmeyi hepten hasta dustum uzuntuden. Biberonu bisekilde tutturuyorum diye teselli avunurken sagip duruyorum süt de gelmiyor simdi. Öyle yorgun oyle yaraliyim ki. Niye yazdim bunlari size bilmiyorum bildiğim kadrini kiymetni iyi bilin. Hayatta en arzu ettigim seyden iki kere nasibim kesikmis meger. Kendimi anadan cok lanetlnmis bir ucube gibi hissediyorum birazdan uyandiginda ne vericem kursagina hic bilmiyorum. Ruhum bedenim yuregim paramparça![]()
Yazdıklarınız beni çok etkiledi. İki gündür yazmamanızdan bişeylerin yolunda gitmediğini anlamıştım. Allah yardım edecektir lütfen inanın. Ne dertler çare bulmuştur eminim buda bılacaktır. Dua etmeye devam edin inancınızı yitirmeyin lütfen. Annesiniz siz allah yanınızda inanıyorum. Size evde yardımcı olacak büyük kardeşle ilgilenecek bi akrabanız yok mu? Varsa lütfen destek alın. Manevi anlamda da yardımcı olur biraz da olsa. Beslenme konusunda keşke elimden birşey gelse bi fikrim olsa.. ettiğim şikayetlerden utandım.. sizin için dua edicem..