- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kez isilik geçirdik zaten..Doktor ya iyi durulanmayan çamaşır ya da sıcaktır dedi.Sonrasında bahsettiğim gibi yatırdım birkaç gün geçti..Şimdi yeniden isilikler oluşmaya başladı ama itibar eden yok..
Bırak kapalı dursun o zaman en fazla isilik olur.
Gerçekten anlatamıyorum..Hıçkırsa bile üşüdüğünden onlara göre..Kırmak da istemiyorum ama aç-kapadan yoruldum..Gene de idare ederim ama tek derdim çocuk bu tutarsızlıktan nasıl etkilenir mi?..
haz duygusu derken ne demek istedin ben çekiyorum yoksa 5 dk dinlenip 1 fırt çekiyor açlığından değilde sevdiğinden duruyor gibiEvet canım aynı bizim de. Ben kendim çekince ben de kıyamıyorum. Bir de bebişlerin haz duygusu için önemliymiş kendilerinin bırakması. Böyle de bir saat sürüyor. Dr da Çek diyebilir bana daha sormadım gidince sorayım bakalım.
nasil bi kamera buyuk is yeri kameralarindan mi bende ise baslayinca gorumcemin evine koymayi dusunuyorum gizli bi kameraO arkadaş olayını ben de çok düşünürüm. Kimse yok bende de. Hava yirmi derecenin üstündeyse Emek Hanımı koyup azıcık dolaşsan bile iyi gelebilir. Burada Güneşli gibi gözüküyor ama hala soğuk hava. Adet olamama dolayısıyla menepozlu gibi olma yüzünden terliyoruz. Ben de sonunda haftalık banyomu yaptım. Eşimin Arkadaşı kamera almış bebişin odasına koyduk telefondan takip edebiliyorum. Duşa girdim iki dakikada bir baktım çok iyi bişey. Bundan sonra daha sık banyo yaparım artık inşallah.
Telefonla uyumlu olması gerekiyor o zaman. Bakayım netten.Markası dropcam iPhone la uyumlu. Wi-Fi ile direk bağlanıyor.
Ablamın kızı açıkmtenli ama bıyıkları var. 8 yaşında. Eşim sürekli çocuktan gizli ablama diyor, abla ver berbere götürcem ya da permatik yok mu sizde diye dalga geçiyordu şimdi kendi kızı kıl yumağı.benim kızım da kıllı yanakları alnı en çok omuzu ve poposunun üstü onlar dökülmüyor mu ??? gerçi gelen takıları epilasyon parası olarak biriktiriyorum ben çektim kuzum çekmesin :)
Bence esin annesine karsi geliyosun diye bisey demezse o giydirse bile sen soy bebeginiz kiz mi erkek mi erkekler sicagi sevmezlermis bende oglumu ilk zamanlar zibin uzun kollu badi yelek ayakli iki tulum corap ve battaniye seklinde giydiriyodum boynu gobeginin alti isilik oldu hemen incelttim uzeriniBir kez isilik geçirdik zaten..Doktor ya iyi durulanmayan çamaşır ya da sıcaktır dedi.Sonrasında bahsettiğim gibi yatırdım birkaç gün geçti..Şimdi yeniden isilikler oluşmaya başladı ama itibar eden yok..
Gerçekten anlatamıyorum..Hıçkırsa bile üşüdüğünden onlara göre..Kırmak da istemiyorum ama aç-kapadan yoruldum..Gene de idare ederim ama tek derdim çocuk bu tutarsızlıktan nasıl etkilenir mi?..
bende artık 20 dk dolunca kendim yavas yavas cekiyorum.ve hiç kusmuyor . önceden kıyamıyodum 1 saat emiyordu ve sürekli kusuyordu.Evet canım aynı bizim de. Ben kendim çekince ben de kıyamıyorum. Bir de bebişlerin haz duygusu için önemliymiş kendilerinin bırakması. Böyle de bir saat sürüyor. Dr da Çek diyebilir bana daha sormadım gidince sorayım bakalım.
Acaba kalkıp gitsem bebekle bebek arabası mı alsam.
Tek başıma yapabilir miyim.
Bebek kucsğımda gidebikirim portbebeyi taşıyamıyorum kanguruya da oturmuyor.
Bebek kucağımda arabaya bakabilir miyim.
Pişman olur muyum.?
Denemeden bilinmez ama cesaret nerde.
ben banyo yaptirirken isitmiyorum. Ayaklarini sicak tutuyorum sqdece gaz oldugunda kolay cikarsin diye.çok aşırı sıcak bebeğin vucudunda kırmızı kırmızı noktalar ile döküntü yapar ,
genelde önerilen 24 derece ondan öyle dedim yıkarken daha sıcak olmalı ama mutlaka ,
ben hep çift kat giydirdim evi serin tuttum.
evet ona biraksam cok emip kusuyor. Ama ben sutun yettiginu kusmasindan anliyorum. Bazen azaliyor cunkubende artık 20 dk dolunca kendim yavas yavas cekiyorum.ve hiç kusmuyor . önceden kıyamıyodum 1 saat emiyordu ve sürekli kusuyordu.
Pişman olur muyum.?
Pişman olur muyum.?
Tesaduf mu bilmiyorum ama saatlerdir uyumayan Begüm hanima kolik muzigi dinlettim ve uc dakikada uyudu. Bi dahakine deneyecegim yine bakalim tesaduf muymus.
Yalniz o ne urkutucu sesmis ya. anne karninda bunlari duymuslarsa ciktiklarinda boyle psikopat olmalari normal bence :/
ben banyo yaptirirken isitmiyorum. Ayaklarini sicak tutuyorum sqdece gaz oldugunda kolay cikarsin diye.
Yaz geliyor pisecegiz yine
Benim elim ayağıma dolaşır konsantre olup bakıp alamam gibi geliyor.Acaba kalkıp gitsem bebekle bebek arabası mı alsam.
Pişman olur muyum.?