2015 Şubat Anneleri

sayılıyor tabiki ama direk emerse sut çoğalırmış silikon başlık azaltıyor süt hormonunun uyarılması için direk emmesi gerekmiş malisef..sağlık ocağındaki hemşire bu yüzden süt azaldığını söyledi :KK43:
Ben de silikonla emziriyorum silikonsuz ucunu tutamiyor

Hayatimin en zor aksamlarindan birini geciriyorum ya. Annem iki gunlugune bi yere gitti bu aksam esimle yalnizdik. O da gitmis arkadaslari cagirmis gelmek istiolar diye gerci bana da sordu da ne diyebilirsin.

Sevmek istemisler yirmi gunluk bebegi. Cok da guzel sevdirdi kizim kendini. Bi daha gelmek istemezler eminimki.

Katila katila agladi yavrum ya caresiz kaliyorum cok kotu oluyorum ben napicam ya.. bi an bi sanci geliyo kivraniyo kipkirmizi oluyo. sesi kisiliyo aglamaktan. Iki gundur subsimplex kullaniyorum daha etki etmedi insallah eder cunku tek umudum o.. :(

Esim inatla azaltmaz diyor hatta o pompanin da azalttigina inanmıyor :)))
Aylarca emziren varmış silikonla, peki calisan annelerin sutu bitiyor mmu hemen pompayla. Bizim gelin kizi 4 aylıkken işe döndü kizi da üç yasina kadar anne sutu emdi. Pompayla hergün sagiyordu.

Kizla dualarinizi rica ediyorum bir iki saate ameliyata giriyorum. Uzuntuden mi artk nedir birden şiddetli karin agrisi kusma ates baalamisti dun hastayim yazmistim bugun oglen birden baslayan agriyla mahvoldum dogum agrsi hic kaldi yanında bagra inliye hastaneye geldim akut apandisit teshisi kondu. Birkac saat içinde ameliyata alicaklar. Kuzularim biri ogrermennde bebegi de bebekli arkadasma verdim o bakip besliyor hatta süt annemz oldu kendisi allah razı olsun. Gurbette olmak muhtac olmak cok zor evlatlarim burnumda tutuyor darmaduman olduk. Ben iki yudum emzreblme derdndeyken cocugumun sut annesi bile oldu saka gibi sut de yoktu buzlkta çıkınca mecbur kalip mama vericem belki de. Ne desem bos hersey takdir ve nasip iste. Sezeryandan yirttik 38 gun sonra başka bi ameliyat oluyoruz. Insallah cabuk toparlanirim dualarnizi bekliyorum
Cok büyuk gecmis olsun canim.dualarimiz seninle...

Boşver tanısın elini gelişim belirtisi bunlar :))

Tanımaya çalıştığı için mi yapıyor yoksa aç olduğu için mi? Dün sabaha karşı çok sinirli uyandı ve hırsla elini emmeye başladı halbuki daha besleneli iki saat olmamıştı. Çok şaşırdım..

Allah Allah alakası varmı cidden ya ?
kiz senin bebis toplam 12 saat mi uyyor, oteki mesdaji bulup alintilayaamdimda burdan ayzayim deim :)

az sekerim hemde çok geç yatiyor
buyume hormonu ne zaman salgilaniyor acab sizde maasallh iyide buyyor :))

Bana dokunmuyor bi dene istersen.hanurisi bana da dokunuyor eşime de dokunur. Mesela soğan filan dokunuyor.çok soğan zaten yemem ama salatada filan severim hafif.cucugunu yesem dahi dokunur o derece.ama annemde de gastrit var mesela soğan yesin düzelir midesi.biraz kişiden kişiye de değişiyor liste.ama sanırım gastriti olup da hamurisi dokunmayan yoktur mahvediyor mideyi.aksine hamur işleri de çok güzel yaa.mesela simdi trilece yapicam ilk defa bakalım Nasil olacak.
bugun bebek gormeye geldiler
girip çikdim agzima biseyler attim yagli mayali tatlii
midem çok fena gaviscon içmek zorunda kaldim
hangisi yapti bilmiyorum ve isin kotusu yerken aklima gelmiyor
ya ben mide hastasi olmak istemiyorummmm:mad::mad::mad::mad::mad:
esim uç yemegi sevmiyorsa besinede mideme dokunur diye soylenir, adama inanmiyordum fazla basima mi geldi simdi:KK61:

Tanımaya çalıştığı için mi yapıyor yoksa aç olduğu için mi? Dün sabaha karşı çok sinirli uyandı ve hırsla elini emmeye başladı halbuki daha besleneli iki saat olmamıştı. Çok şaşırdım..
Valla her ikisi de olabilir çok karmaşık canlılar bu bebisler :))

Back
X