- 12 Mayıs 2010
- 2.000
- 964
- 683
Ne alakaymis karinla süt?Karnimizdaki siyah cixzgi sut kanaliymis hastanede oyle demislerdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alakaymis karinla süt?Karnimizdaki siyah cixzgi sut kanaliymis hastanede oyle demislerdi
Ben de silikonla emziriyorum silikonsuz ucunu tutamiyorsayılıyor tabiki ama direk emerse sut çoğalırmış silikon başlık azaltıyor süt hormonunun uyarılması için direk emmesi gerekmiş malisef..sağlık ocağındaki hemşire bu yüzden süt azaldığını söyledi![]()
Aman ne gidecen evine gidersinDogru oda 37 haftalikdi ben dogum yaptigimda.hastaneyi diyorum gitsemmi diye .kirkmi kaldu ellimi kaldi yorulmadigim gun ykki
Nerdn buldun ben bulamadim?Baktım netten 890 tl falan. Çok pahalı.
Eşimden :))) ama e-bebekte falan da varNerden aldın sen ?
Boşver tanısın elini gelişim belirtisi bunlar :))Valla bizimki elini nerdeyse yiyip bitirecek memeden sonra elini emmeye basliyor,bazen cekiyorum sinirleniyor
Esim inatla azaltmaz diyor hatta o pompanin da azalttigina inanmıyor :)))Ben de silikonla emziriyorum silikonsuz ucunu tutamiyor
Bu arada dişin nasıl oldu cnm ?Üzerinde 199$ yazıyordu. Etiketini çıkarmamışlar. Ama amerikadan geldi belki Türkiye'de vergisi çoktur.
Aylarca emziren varmış silikonla, peki calisan annelerin sutu bitiyor mmu hemen pompayla. Bizim gelin kizi 4 aylıkken işe döndü kizi da üç yasina kadar anne sutu emdi. Pompayla hergün sagiyordu.Esim inatla azaltmaz diyor hatta o pompanin da azalttigina inanmıyor :)))
Cok büyuk gecmis olsun canim.dualarimiz seninle...Kizla dualarinizi rica ediyorum bir iki saate ameliyata giriyorum. Uzuntuden mi artk nedir birden şiddetli karin agrisi kusma ates baalamisti dun hastayim yazmistim bugun oglen birden baslayan agriyla mahvoldum dogum agrsi hic kaldi yanında bagra inliye hastaneye geldim akut apandisit teshisi kondu. Birkac saat içinde ameliyata alicaklar. Kuzularim biri ogrermennde bebegi de bebekli arkadasma verdim o bakip besliyor hatta süt annemz oldu kendisi allah razı olsun. Gurbette olmak muhtac olmak cok zor evlatlarim burnumda tutuyor darmaduman olduk. Ben iki yudum emzreblme derdndeyken cocugumun sut annesi bile oldu saka gibi sut de yoktu buzlkta çıkınca mecbur kalip mama vericem belki de. Ne desem bos hersey takdir ve nasip iste. Sezeryandan yirttik 38 gun sonra başka bi ameliyat oluyoruz. Insallah cabuk toparlanirim dualarnizi bekliyorum
Eşimden :))) ama e-bebekte falan da var
Boşver tanısın elini gelişim belirtisi bunlar :))
:)) diyorsunn:)Aman ne gidecen evine gidersin
kiz sana bisey diycemEsim inatla azaltmaz diyor hatta o pompanin da azalttigina inanmıyor :)))
kiz senin bebis toplam 12 saat mi uyyor, oteki mesdaji bulup alintilayaamdimda burdan ayzayim deim :)Allah Allah alakası varmı cidden ya ?
bugun bebek gormeye geldilerBana dokunmuyor bi dene istersen.hanurisi bana da dokunuyor eşime de dokunur. Mesela soğan filan dokunuyor.çok soğan zaten yemem ama salatada filan severim hafif.cucugunu yesem dahi dokunur o derece.ama annemde de gastrit var mesela soğan yesin düzelir midesi.biraz kişiden kişiye de değişiyor liste.ama sanırım gastriti olup da hamurisi dokunmayan yoktur mahvediyor mideyi.aksine hamur işleri de çok güzel yaa.mesela simdi trilece yapicam ilk defa bakalım Nasil olacak.
Valla her ikisi de olabilir çok karmaşık canlılar bu bebisler :))Tanımaya çalıştığı için mi yapıyor yoksa aç olduğu için mi? Dün sabaha karşı çok sinirli uyandı ve hırsla elini emmeye başladı halbuki daha besleneli iki saat olmamıştı. Çok şaşırdım..
yok cnm kullanıcı değil satıcı eşim :)) hiç kullanmaz ilaç :))kiz sana bisey diycem
esin hasta olunca ilaç kullanirmi?
eczane dedin ya sen az once aklima geldi merak eti m:)