yarı tokken versen o zamanda mı almazsorun orada başlıyor zaten emmiyor emmek istemiyor kendini geriye itiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarı tokken versen o zamanda mı almazsorun orada başlıyor zaten emmiyor emmek istemiyor kendini geriye itiyor
hahaaa @esoba gel gor bak ne diyor eczacinin karisi :)yok cnm kullanıcı değil satıcı eşim :)) hiç kullanmaz ilaç :))
Sen ise de baslamicak miydin? Sen yokken ne ile beslicekiler?Çok geç verince de almıyor bazı bebisler biberonubakayım bende alcam şimdi arka arkaya emmek istiyor sağıp süt dolana kadar öle yapayım diyorum ama korkuyorum biberona alışır memeyi almazsa diye
Esoba ya ne oldu kaçırdım ben galibahahaaa @esoba gel gor bak ne diyor eczacinin karisi :)
mersi canim , kendime guvenim geldi bak simdi bunu okuyuncaa![]()
esobayla ilaç kullanma konusunda koprudeki iki keçi gibi küpü$uyozda ona takiliyom ben :)Esoba ya ne oldu kaçırdım ben galiba
direk memeyi emmiyor silikon başlıkla tutuyor 2 aylık olduk tam bugün artık elleriyle kafasını geriye itiyor sabahtan beri annemle deniyoruz emmiyor çıldırcam çok üzülüyorum![]()
Valla her ikisi de olabilir çok karmaşık canlılar bu bebisler :))
Bnm başım ağrır gözümden yaş gelir yine de almam ağrı kesici uyumaya falan çalışirim :)) ablam da başı agricak gibi olsun daha agrimadan atar bi majezik ağrımasin diye :)esobayla ilaç kullanma konusunda koprudeki iki keçi gibi küpü$uyozda ona takiliyom ben :)
ben hiç ilaç kullanmam baya bi zorda kalmam lazim bunun için ( mesela hemoroid ilacini kullandim , gibi .. :)
oda bos yere niye agri sizi çekeyim diyor bas agrisi konusunda vs
Yanında ufak çocuk bile olsa güvence oluyor Tek gitmemekte iyi yapmışsın yakın mesafe ile alıştır kendiniÇok iyi dedin valla. Zaten gidemedim.
benimde sag sola gore 3-4 misli fazla sut oluyor
sebebini bilsem keske
Tek meme emziriyorum ben de canım bir seferde. ben de su veriyorum ayrıca gün içinde.
tek göğüs emince o fark kalıyor. yani annemde öyle oldu kardeşim tek tarafı emiyordu 17 yaşında oldu hala fark var.
Netten araba alinir mi alinmaz mi? Tartisma denirse bu bende kendi fikrimi söyledim
Hatta sen önermistin diye hatirliyorum.simdi takildim haslanmismi patlamismi aceba.1 tencere patlattim.
Ben hergün içiyom hatta nohut fasülye içiyom hiç takılmıyom böle şeylere Hiçte bişey olmadı çok şükür
Kızlar bişeyler sorcam size
Bu karnınız daki çizgi gitti mi bide ne zaman gidecek çok çirkin duruyo
Bide bizim kız gece 2 de uyuyo 6 da Kalkıyor yine emip yatıyo 9 da Kalkıyor yine yatıyo 12 de Kalkıyor birdaha 4 te 1 saat ve 8 de 1 saat uyuyo normal mi bu bana az gibi geliyo
Birde şuan 49 günlük 3500 doğmuştu 6200 olmuş sadece anne sütü besleniyor nasıl sizce ?
Çok iyi dedin valla. Zaten gidemedim.
Hayatimin en zor aksamlarindan birini geciriyorum ya. Annem iki gunlugune bi yere gitti bu aksam esimle yalnizdik. O da gitmis arkadaslari cagirmis gelmek istiolar diye gerci bana da sordu da ne diyebilirsin.
Sevmek istemisler yirmi gunluk bebegi. Cok da guzel sevdirdi kizim kendini. Bi daha gelmek istemezler eminimki.
Katila katila agladi yavrum ya caresiz kaliyorum cok kotu oluyorum ben napicam ya.. bi an bi sanci geliyo kivraniyo kipkirmizi oluyo. sesi kisiliyo aglamaktan. Iki gundur subsimplex kullaniyorum daha etki etmedi insallah eder cunku tek umudum o..![]()
Desene düzelmeyecek kaldı böyle![]()
Yakin arkadaslar bi de ya bisey diyemiyosun. Bi de bunlar ilk gunler geldiler gormeye simdi de sevmeye gelmisler. Guler misin aglar misin. Esim okuyo annemler okuyo surekli. Nazara inanirim cok. Gelen giden cok oldu ya cok bunaldim yeminle gelmeyin demek istiyorum.. daha bu haftasonu mevlid var. offffffİremguzum önermişti diye hatırlıyorum ben de
dün-bugüm fasülye yedim ben de bir sorun olmadı çok şükür.
günlük saat olarak az gibi canım gece uykusu çok geç bir de..
ama maşallah büyümesi güzel. Benim 3920 doğdu 3800 e düştü 29 günlük 5090 çıktı dr çok iyi kilo alımı sakın mama takviyesi yapma fazla kilo almasını istemiyoruz dedi
Benim de hamileyken gergin halde daha az belirgindi doğumla koyulaştı Hala duruyor o çizgi.
Alıntılarda gördüm mesajını geçmiş olsun canım
20 günlük bebek görmeye mi gelinir ya hele arkadaş ki anladığım kadarıyla çok yakın da değil
Ne kadar inanıyorsun bilmiyorum nazara ama oku diyeceğim de eşine Okut sen okuyamazsın muhtemelen.
Kusura bakma anca girebildim..linki kopalayamiyorum ama www.e-bebek.com da 99.90tl olan,basit bisey sayilir..Resmi var mi canim bi bakiyim