Hiç kimse bebeği annesi kadar düşünemez.Sozun kisasi kv out yeni anneler in:)bizler eslerimizi ve bebisleri cok seviyoruz onlar ogullarini ve torunlarini.bu muhabbet hicccc bitmez.umarim hepimiz dogru kararlar veririz her konuda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kimse bebeği annesi kadar düşünemez.Sozun kisasi kv out yeni anneler in:)bizler eslerimizi ve bebisleri cok seviyoruz onlar ogullarini ve torunlarini.bu muhabbet hicccc bitmez.umarim hepimiz dogru kararlar veririz her konuda
Selinimin de öyle. Bşrtürlü ayaklarını ısıtamıyorum. Kulotlu Çorap nasıl bişey? Ben alışverişte öyle bişey almamışım. Patikli altlar var ama soğuk yine deya benim kızın elleri hiç ısınmıyor hep buz gibi
eldivende taksam aynı
ayaklarıda öyleydi kilotlu çorabın üstüne birde patik çorap giydiriyorum ayaklar ısınıyor ama eller buz yaaa
neden acaba
Kendi çocuğumuzda bişey bilmiyormuşuz torun daha tatlı oluyor gibi tuzak sözlere dikkat. Herkes kendi çocuğunu büyütsün. Onlar sıralarını savmışlar bizim bebişlerimiz onların ikinci şansı değil.Hiç kimse bebeği annesi kadar düşünemez.
Buda çok hassas bir konu onlari yapmadi öpme vs.hatta beslenme sonrasi gaz cikarirken omzuna mendili eşim koydu.ben ikisininde çok önceden uyardim bagisikligi daha zayif olduğundan kotubseyler olabileceğini falan anlattim.en büyük korkum opmesiydi neyseki onu biliyomus.halen ben agzina yakin yerden opmem.
Bakıcılara güveneniyorum burada döveni de duyuyoruz odalara kapatanı da demek istedimannesi kiyyorsa yabanciya birakmayi senin pek orali olmaman lazim canim
bir olsa çocugun neyse idare edersin ama uç bebek en buyguu 1 yasinda olacak is deil ..
senin cumlenin sonunu anlamadim ?
Dün eşim tam eczaneler kapanırken gitti güya ccalpol alacak Dr un reçetesinde yazanları almış Dr da calpolu yazmayı unutmuş. Gece habire ateş ölçtüm korkumdan. Bu arada D vitamini kullanıyor musun? devit 3 te Anisol var diye Dr ac ve d vitamini içeren Multi tabs diye bir ilaç verdi o da buzdolabında durması gerekiyor. Bebişe soğuk veremem nasıl yapsam diyırum.38 i geçerse verirsin canım 37.4 ateşten Sayılmaz çok saatte bi olcup bakabilirsin
Aynen doğru dedin.zaman değişti yeterki öğrenmek iste her yerden bilgiye ulasiliyor.anneligimin tadini yalniz kalinca cikardim inanki.Kendi çocuğumuzda bişey bilmiyormuşuz torun daha tatlı oluyor gibi tuzak sözlere dikkat. Herkes kendi çocuğunu büyütsün. Onlar sıralarını savmışlar bizim bebişlerimiz onların ikinci şansı değil.
Şort yazmışım sırt olacaktı evet kemik erimesi olabilir dedi iki kere MR a girdim bir ilaçlı bir ilaçsız birde filme benzer birşeye girdim bakalım haftaya belli olur hapşırınca yere düşmek nedir ? Ya ben hapşırınca belimi sırtımı kontrol edemiyordum boşluğa düşüyordu sankio ne kiz kemik erimesimi yoksa ?
Bizde acd3 iceren trio var.oda sic.saklaniyoDün eşim tam eczaneler kapanırken gitti güya ccalpol alacak Dr un reçetesinde yazanları almış Dr da calpolu yazmayı unutmuş. Gece habire ateş ölçtüm korkumdan. Bu arada D vitamini kullanıyor musun? devit 3 te Anisol var diye Dr ac ve d vitamini içeren Multi tabs diye bir ilaç verdi o da buzdolabında durması gerekiyor. Bebişe soğuk veremem nasıl yapsam diyırum.
Sırt ağrısı canım kucakta bebekle yazmaya çalışırsam olacağı buSort agrilari nedir?
Kaç yaşındasın ki Osteoporoz dediler?Sırt ağrısı canım kucakta bebekle yazmaya çalışırsam olacağı bu
Verem ateş yapıyormuş ötekiler ağrı.benim hepsinin bir arada olmmaası iyi oldu sankiverem mi ateş yaptı acaba benimkine de? dün aynen ağladı sonra ateşi çıkmaya başladı 38.5 i gördüksonra ilaç verdim gece yarısı sızdı kaldı artık çocuk. 38 C ateş ile uyudu. uyumasına izin vermem doğru oldu mu ki? bende yanında sızmışım. sabah 5 gibi baktım hala ateşi var yine calpol verdim. bugün artık 37.2-37.5 arasında gidiyo. ama yavrum inler gibi ses çıkarıyo uyanınca. sürekli uyuyo bugün. 37.5 ateş tehlikeli mi sence ilaç felan vermiyom artık.
Oglan analarinin alt acikken cis yapma derdi var bide pipiye huni gecirmek gerekiyoŞimdii! Bebeği kaka yapamayan aanneleR!
BEnim yöntem her defasında işe yarıyor.mnce bebeğin altını açıyorum öyle 15 dk debeleniyor. O sırada gidip ara ara bacaklarını havaya dikip poposunu ıslak mendille siler gibi yapıyorum.
Havası alınıyormuş gibi oluyor ve hemen cosss.
Ben devit 3 u bıraktım dr onun yerine nutrigen babytamin verdi 13 vitamin 6 mineral var içinde..çay kaşığına kaç damla Damlatacaksan damlat brz oda sıcaklığına gelince verirsinDün eşim tam eczaneler kapanırken gitti güya ccalpol alacak Dr un reçetesinde yazanları almış Dr da calpolu yazmayı unutmuş. Gece habire ateş ölçtüm korkumdan. Bu arada D vitamini kullanıyor musun? devit 3 te Anisol var diye Dr ac ve d vitamini içeren Multi tabs diye bir ilaç verdi o da buzdolabında durması gerekiyor. Bebişe soğuk veremem nasıl yapsam diyırum.
Vucut bi anda degisiyo eski haline donmeye calisiyo. Of bu kadin olmak ne zormus cidden. terleme olayi bende de var gece ensemden damliyo resmen.Bazen bizim yararli sandigimiz seyler zararli olabiliyo hele dogumdan sonra hormonlarimiz sasirdi ter nedir bilmeyen ben dogumdan sonra sag koltukaltim terleyip kokar oldu
Mendille siler gibi yaparken zeytinyağı da sürersen o da Coss yapıyorŞimdii! Bebeği kaka yapamayan aanneleR!
BEnim yöntem her defasında işe yarıyor.mnce bebeğin altını açıyorum öyle 15 dk debeleniyor. O sırada gidip ara ara bacaklarını havaya dikip poposunu ıslak mendille siler gibi yapıyorum.
Havası alınıyormuş gibi oluyor ve hemen cosss.