2015 Şubat Anneleri

Sozun kisasi kv out yeni anneler in:)bizler eslerimizi ve bebisleri cok seviyoruz onlar ogullarini ve torunlarini.bu muhabbet hicccc bitmez.umarim hepimiz dogru kararlar veririz her konuda
Hiç kimse bebeği annesi kadar düşünemez.

Bu siralar ek olarak mama vermeye başladım. Malum duzgun emnedigi icin bazen yetersiz kalıyor sütüm. Vicdan azabi çekiyorum resmen mama vermek istemiyorum sutum artsin istiyorum yaaaa :KK43::KK43::KK43:

ya benim kızın elleri hiç ısınmıyor hep buz gibi
eldivende taksam aynı
ayaklarıda öyleydi kilotlu çorabın üstüne birde patik çorap giydiriyorum ayaklar ısınıyor ama eller buz yaaa
neden acaba
Selinimin de öyle. Bşrtürlü ayaklarını ısıtamıyorum. Kulotlu Çorap nasıl bişey? Ben alışverişte öyle bişey almamışım. Patikli altlar var ama soğuk yine de

Buda çok hassas bir konu onlari yapmadi öpme vs.hatta beslenme sonrasi gaz cikarirken omzuna mendili eşim koydu.ben ikisininde çok önceden uyardim bagisikligi daha zayif olduğundan kotubseyler olabileceğini falan anlattim.en büyük korkum opmesiydi neyseki onu biliyomus.halen ben agzina yakin yerden opmem.

Yok öpmüyordu zaten ama boynunu falan aranmış ya sanki o annesi de onda aranmış gibi bir havayla söyledi.
Eşime de ilk gün annem verdi mendili gaz çıkarırken falan örtsün diye hastanede evde gerek duymadım ama eve gelirgelmez üzerini değiştirdiği için.
kv hep ben uyurken almış kucağına takip edemedim o yüzden.

annesi kiyyorsa yabanciya birakmayi senin pek orali olmaman lazim canim
bir olsa çocugun neyse idare edersin ama uç bebek en buyguu 1 yasinda olacak is deil ..

senin cumlenin sonunu anlamadim ?
Bakıcılara güveneniyorum burada döveni de duyuyoruz odalara kapatanı da demek istedim

38 i geçerse verirsin canım 37.4 ateşten Sayılmaz çok saatte bi olcup bakabilirsin
Dün eşim tam eczaneler kapanırken gitti güya ccalpol alacak Dr un reçetesinde yazanları almış Dr da calpolu yazmayı unutmuş. Gece habire ateş ölçtüm korkumdan. Bu arada D vitamini kullanıyor musun? devit 3 te Anisol var diye Dr ac ve d vitamini içeren Multi tabs diye bir ilaç verdi o da buzdolabında durması gerekiyor. Bebişe soğuk veremem nasıl yapsam diyırum.

Sozun kisasi kv out yeni anneler in:)bizler eslerimizi ve bebisleri cok seviyoruz onlar ogullarini ve torunlarini.bu muhabbet hicccc bitmez.umarim hepimiz dogru kararlar veririz her konuda
Hiç kimse bebeği annesi kadar düşünemez.
Kendi çocuğumuzda bişey bilmiyormuşuz torun daha tatlı oluyor gibi tuzak sözlere dikkat. Herkes kendi çocuğunu büyütsün. Onlar sıralarını savmışlar bizim bebişlerimiz onların ikinci şansı değil.
Aynen doğru dedin.zaman değişti yeterki öğrenmek iste her yerden bilgiye ulasiliyor.anneligimin tadini yalniz kalinca cikardim inanki.

o ne kiz kemik erimesimi yoksa ?
Şort yazmışım sırt olacaktı evet kemik erimesi olabilir dedi iki kere MR a girdim bir ilaçlı bir ilaçsız birde filme benzer birşeye girdim bakalım haftaya belli olur hapşırınca yere düşmek nedir ? Ya ben hapşırınca belimi sırtımı kontrol edemiyordum boşluğa düşüyordu sanki

Dün eşim tam eczaneler kapanırken gitti güya ccalpol alacak Dr un reçetesinde yazanları almış Dr da calpolu yazmayı unutmuş. Gece habire ateş ölçtüm korkumdan. Bu arada D vitamini kullanıyor musun? devit 3 te Anisol var diye Dr ac ve d vitamini içeren Multi tabs diye bir ilaç verdi o da buzdolabında durması gerekiyor. Bebişe soğuk veremem nasıl yapsam diyırum.
Bizde acd3 iceren trio var.oda sic.saklaniyo

Şimdii! Bebeği kaka yapamayan aanneleR!
BEnim yöntem her defasında işe yarıyor.mnce bebeğin altını açıyorum öyle 15 dk debeleniyor. O sırada gidip ara ara bacaklarını havaya dikip poposunu ıslak mendille siler gibi yapıyorum.
Havası alınıyormuş gibi oluyor ve hemen cosss.

Bayanlar Yapistirma sezeryan olanlar izlerini ne alemde belirgini çok fazla birşey suruyomusunuz cabuk geçmesi için.doktora kontrole gittiğimde iyileşmesi iyi dedi ama koyu kahve iz var.azalirmi aceba zamanla yoksa birşeyler kullansakmi

verem mi ateş yaptı acaba benimkine de? dün aynen ağladı sonra ateşi çıkmaya başladı 38.5 i gördük :KK43: sonra ilaç verdim gece yarısı sızdı kaldı artık çocuk. 38 C ateş ile uyudu. uyumasına izin vermem doğru oldu mu ki? bende yanında sızmışım. sabah 5 gibi baktım hala ateşi var yine calpol verdim. bugün artık 37.2-37.5 arasında gidiyo. ama yavrum inler gibi ses çıkarıyo uyanınca. sürekli uyuyo bugün. 37.5 ateş tehlikeli mi sence ilaç felan vermiyom artık.
Verem ateş yapıyormuş ötekiler ağrı.benim hepsinin bir arada olmmaası iyi oldu sanki

BEnim yöntem her defasında işe yarıyor.mnce bebeğin altını açıyorum öyle 15 dk debeleniyor. O sırada gidip ara ara bacaklarını havaya dikip poposunu ıslak mendille siler gibi yapıyorum.
Oglan analarinin alt acikken cis yapma derdi var bide pipiye huni gecirmek gerekiyo :KK48:

Ben devit 3 u bıraktım dr onun yerine nutrigen babytamin verdi 13 vitamin 6 mineral var içinde..çay kaşığına kaç damla Damlatacaksan damlat brz oda sıcaklığına gelince verirsin

Bazen bizim yararli sandigimiz seyler zararli olabiliyo hele dogumdan sonra hormonlarimiz sasirdi ter nedir bilmeyen ben dogumdan sonra sag koltukaltim terleyip kokar oldu
Vucut bi anda degisiyo eski haline donmeye calisiyo. Of bu kadin olmak ne zormus cidden. terleme olayi bende de var gece ensemden damliyo resmen.

Mendille siler gibi yaparken zeytinyağı da sürersen o da Coss yapıyor :p

Back
X