2015 Şubat Anneleri

Ben devit 3 u bıraktım dr onun yerine nutrigen babytamin verdi 13 vitamin 6 mineral var içinde..çay kaşığına kaç damla Damlatacaksan damlat brz oda sıcaklığına gelince verirsin
Sen mi bıraktın dr mi bırak dedi. Bende dr sorsam mı?

Yok öpmüyordu zaten ama boynunu falan aranmış ya sanki o annesi de onda aranmış gibi bir havayla söyledi.
Eşime de ilk gün annem verdi mendili gaz çıkarırken falan örtsün diye hastanede evde gerek duymadım ama eve gelirgelmez üzerini değiştirdiği için.
kv hep ben uyurken almış kucağına takip edemedim o yüzden.
Sirf oyüzden böylr seyler olacagini tahmin ettigimden ne uyuyabildim ne dinlenebildim bebisle beraberdim hep.annemlere gideyim de atayim stresini simarayim biraz eylulede 2.yari baslar artik kaldigi yerden.daha karar vermedim ama duruma gore bakalim çok fenaydi

Slm arkadaşlar uyku konusunda fenalardayız bi zamanlı uykuyu öğrenemedik ki akşam zirveye ulaştı evvelki gece 5 te uyuyabilmişti sonra dün 3 gibi uyandı sonra hep uyanıktı arada şekerlemede yaptı ama çok az sonra gece uyutmaya kalktım inanırmısınız ta bu sabah 7.30 da uykuya daldı tüm gece ağladı çok moralim bozuk şimdi 4 te kalktı keşke bu uzun uykuları gece uyusa çokmu erken yatırmak gerekiyor acaba birde sabah çok uzun uyumasına izin vermemekmi gerek bir türlü çözemedim uykuya dalınca çok uzun uyuyaniliyor ama bu uykular neden tüm gece boyu değilo_O:mad:

Evet 22 Şubat saat olarak da doldurmak gerekiyormuş.Bu arada yıkanma suyuna gül yaprakları,pirinç, çörek otu,nazar boncuğu ve de altın konulmalıymış diye okudum.Sağlık,güzel koku,nazar,zenginlik vs için.Yapar mıyım bilemedim.Siz ne düşünüyorsunuz?
Sadece suyuna altın koyduk o kadar canım"saati akşam 9 da doluyor ozaman mı yıkayacaktık

Back
X