- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Evet cnm ben öyle yaptımAnladım o zama böyle bişey alıp sadece banyo için kullanmak lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm ben öyle yaptımAnladım o zama böyle bişey alıp sadece banyo için kullanmak lazım
Eşim calpol almayı unutmuş gece habire ateş ölçtüm Allah'tan yükselmediVerem ateş yapıyormuş ötekiler ağrı.benim hepsinin bir arada olmmaası iyi oldu sanki
O da mi iyi sali dr'a gidicem ondan yazdirayim bendeBen devit 3 u bıraktım dr onun yerine nutrigen babytamin verdi 13 vitamin 6 mineral var içinde..çay kaşığına kaç damla Damlatacaksan damlat brz oda sıcaklığına gelince verirsin
Devit için kanserojen var falan deniliyor ya o yüzden değiştirdik onuO da mi iyi sali dr'a gidicem ondan yazdirayim bende
Tamam canim degistireyim bende facete bi grup var orda eczaci bi kiz var ona sormustum yok dedi senin esin ne diyo bu iseDevit için kanserojen var falan deniliyor ya o yüzden değiştirdik onu
Valla biz pipiye yabancıyız. Ne yapalım sizde pipili doğurmasaydınızOglan analarinin alt acikken cis yapma derdi var bide pipiye huni gecirmek gerekiyo![]()
bende de 4 kg kaldızatn kac almıştım kı dıorum
Sen mi bıraktın dr mi bırak dedi. Bende dr sorsam mı?Ben devit 3 u bıraktım dr onun yerine nutrigen babytamin verdi 13 vitamin 6 mineral var içinde..çay kaşığına kaç damla Damlatacaksan damlat brz oda sıcaklığına gelince verirsin
O da geldi aklıma ama gerek kalmadan yaptı.Mendille siler gibi yaparken zeytinyağı da sürersen o da Coss yapıyor![]()
Şükür çıkmamış yoksa gece gece panik olurdun. Herkeste çıkmıyor sanırım.inşallah bizimde çıkmazEşim calpol almayı unutmuş gece habire ateş ölçtüm Allah'tan yükselmedi
Benim mükellefde zararı yok diyor ama sonuçta onlar satıcı.Tamam canim degistireyim bende facete bi grup var orda eczaci bi kiz var ona sormustum yok dedi senin esin ne diyo bu ise
Sirf oyüzden böylr seyler olacagini tahmin ettigimden ne uyuyabildim ne dinlenebildim bebisle beraberdim hep.annemlere gideyim de atayim stresini simarayim biraz eylulede 2.yari baslar artik kaldigi yerden.daha karar vermedim ama duruma gore bakalim çok fenaydiYok öpmüyordu zaten ama boynunu falan aranmış ya sanki o annesi de onda aranmış gibi bir havayla söyledi.
Eşime de ilk gün annem verdi mendili gaz çıkarırken falan örtsün diye hastanede evde gerek duymadım ama eve gelirgelmez üzerini değiştirdiği için.
kv hep ben uyurken almış kucağına takip edemedim o yüzden.
Kaynamış soğumuş suyla bir kez üzerinden geçerek silGözlerin çapaklanmasına ne yapıyorduk kızlar !!! Acil pls :*
Hahaha anasi yesin onun pipisiniValla biz pipiye yabancıyız. Ne yapalım sizde pipili doğurmasaydınız![]()
Sadece suyuna altın koyduk o kadar canım"saati akşam 9 da doluyor ozaman mı yıkayacaktıkEvet 22 Şubat saat olarak da doldurmak gerekiyormuş.Bu arada yıkanma suyuna gül yaprakları,pirinç, çörek otu,nazar boncuğu ve de altın konulmalıymış diye okudum.Sağlık,güzel koku,nazar,zenginlik vs için.Yapar mıyım bilemedim.Siz ne düşünüyorsunuz?
Tarafsiz olarak krizantemcik'in esine guvenebilirizBenim mükellefde zararı yok diyor ama sonuçta onlar satıcı.