2015 Şubat Anneleri

ihlamuru kime vercem kiz
pipili olan seninki miydi, yani bebegemi verdin :)
kaç kasik verdin,ihlamuru ben içiyim bari bende hastayim :)
Oğlana verdım sabah öğle aksam 10 ar cc kendımde çıtım bol bol sütte yapıyor ayrıca ;) ıhlamura kusburnu da attım 3 5 damlada lımon sıktım ;)
Kizlar biz hastalandik :KK43: bebegim öksürük ve grip nasil oldu bilmiyorum en cok oksururken canim acıyor o kadar da dikkat ettim ama neyse bana akıl vetin ne yapmaliyim ilk bebek tecrubesizim 2 aylik olduk ne yaparsam cabuk iylesir nolur cevap verin

Koca kişisiyle dünden belli konuşmuyoruz:KK11:Biraz önce ben salata yaptım o yemeği hazırlıyor ama yinede konuşmuyoruz. Kin tutmak hiç bana göre değil, hep en sırnaşırdım ama yetti. Sabah işe giderken kıyafetlerini bile hazırlamadım. Küssek bile hazırlardım:63: Bakalım ne kadr sürecek. Dövesim varrrr:KK62:
Elını korkak alıştırma vur ensesıne yerı gelınce :)
"reyhan_aksaka, post: 40311105, member: 571758"]Benimki hala yapmadi yaa banyo yaptirdim poposuna zeytinyag surdum sudocrem yagli diye onu surdum bezini acip debelendirdim yok anam yapmadi sabah karsi yine kiyameti koparacak keske ona gelen bana gelse o kaka yapsa bende mutluluktan aglasam cok uzuluyorum onun caresizligine
Mamayla besliyodun sen dimi hep mamadan oluyo canim o ikindikca insanin canindan can gidiyo benimkide cok gazli ya kivranip duruyo sen hangi mamayi kullaniyosun memnunmusun mamadan ben aptamil kullaniyodum sma yi da ddenedim hala ayni gaz cikarirken agiz dolusu kusuyo kuzum sabahtan aksama kadar yedir gaz cikar kussun bi daha yedir kisir dongu senin mama gaz yaptimi ogluna[/QUOTE]
Evolvıa adlı mamanın gaz ve kaka sorununa cok ıyı geldıgını okudum bıde kılo aldırıyormuş deneyın ıstersenıZ
kizlar oglum ememuyor
iki uç çekiyor aglamaya basliyor :KK43:
gazini çikariyorum ayni hiç fark etmiyor
aklima bogazinin tahris olmasindan baska sebep gelmiyor; serum fizyolojik genzini acitmis olabilirmiki
eger oyleyse napicam ben nasil geçicek:cry:
serım dan kaynaklandığını sanmam ben kıZım grıpken günde 10 dan faZla burnunu temıLedıgomı bılırım.. Ya cok gazı var çıkarsa da rahatlamasına yetmıyor ya süt ıstedıgı gıbı gelmıyor ya pamukcuk var em yüksek ıhtımaler bunlar.. Oğlan cok gazı old. Ve zaman zaman mıdesı eksıdıgınde aynı boyle davranıyor bır ıkı saat meme vermiyorum sakınleyınce emıyor yoksa ıtıyor

Olabilir. Bende bi kaç kez serum fizyolojik vermiştim. Genzine bişey takılmış gibi ses çıkarıyor atmaya çalışıyordu. Sonuçta tuzlu su.. yazık bu bebeklere yav. .
ben çok yaapiyorum cnm ya : ( surekli burnu tikali

Evolvıa adlı mamanın gaz ve kaka sorununa cok ıyı geldıgını okudum bıde kılo aldırıyormuş deneyın ıstersenıZ
serım dan kaynaklandığını sanmam ben kıZım grıpken günde 10 dan faZla burnunu temıLedıgomı bılırım.. Ya cok gazı var çıkarsa da rahatlamasına yetmıyor ya süt ıstedıgı gıbı gelmıyor ya pamukcuk var em yüksek ıhtımaler bunlar.. Oğlan cok gazı old. Ve zaman zaman mıdesı eksıdıgınde aynı boyle davranıyor bır ıkı saat meme vermiyorum sakınleyınce emıyor yoksa ıtıyor
hadi yaa
peynir gibi de kusuyor zaten
ben uyutuyum o zamn hmn

"reyhan_aksaka, post: 40311105, member: 571758"]Benimki hala yapmadi yaa banyo yaptirdim poposuna zeytinyag surdum sudocrem yagli diye onu surdum bezini acip debelendirdim yok anam yapmadi sabah karsi yine kiyameti koparacak keske ona gelen bana gelse o kaka yapsa bende mutluluktan aglasam cok uzuluyorum onun caresizligine
Mamayla besliyodun sen dimi hep mamadan oluyo canim o ikindikca insanin canindan can gidiyo benimkide cok gazli ya kivranip duruyo sen hangi mamayi kullaniyosun memnunmusun mamadan ben aptamil kullaniyodum sma yi da ddenedim hala ayni gaz cikarirken agiz dolusu kusuyo kuzum sabahtan aksama kadar yedir gaz cikar kussun bi daha yedir kisir dongu senin mama gaz yaptimi ogluna[/QUOTE]
Bebelac kullaniyorum canim gazini cikardiktan sonra kusmuyo sadece cok yerse ve cok ikinirsa kusuyo gazi oluyo ama mamadan mi bilmiyorum ve sanirim benim oglum kolik her sabaha karsi saat 5-6-7 (degisiyo) gibi aglayarak uyaniyo göğsumde uyuya kaliyo agzindan cikiyo popodanda cikiyo ayaklari surekli hareketli bende hareket ettiriyorum ama yetmiyo galiba koca insan gibi cikarmasi gerekiyo rahatlamasi icin

Emziksiz bir dakika geçirmez oldu yav..dünden beride durmadan emmek istiyor. Normalde tek meme ile üç saat duruyordu. Şimdi ikisinide emiyor iki saat geçmeden bi daha. . Sütüm de az sanki bugün büyüme atağı geldi sanırım üff ne güzel düzen tutturmuştum iyi kötü. ..

hadi yaa
peynir gibi de kusuyor zaten
ben uyutuyum o zamn hmn
hergun aksam 7 gıbı falan oğlan ağlamaya başlıyor ama hıc bırsey teselli etmıyo cocuğu acı acı kokuyor kustuğu peynır gıbı çıkarıyor cıkardıkca rahatlıyor sankı mıdesı kaynıyor .. O esnada emmıyor da acıkmış olsa bıle uyuyamıyor da uykusu olsada o bır kaç saat kötü gecıyor hemen hergun oluyor bu.. Muhtemelen sıZınkıde oyle.. Bıde hastalıktan tetikliyor bı durumu senın oğlanda hasta zorlama mıdesı sakınlesın saldırır memeye :KK66:

kiz tedaviyi uygulamamisin bide dr iyi deil diyorsun sekerim
yaptir ignenide rahatla canim
geçmis olsun
Vallahi haklisin. Gideyim totoma yiyeyim igneyi dr kendime geleyim.

Canım geçmiş olsun.daha önceden n kurdeşen çıkarmış miydin.jortizonu ne kadar sure kullanacaksin.
Evet canim olmustu ama boyle sismedim sadece kabardi kasinan yerler hafif olmustum hamileyken. Yine stresli bi zamandi demek ben stres olunca kurdesen dokuyorum hamilelikte lohusalikla belli oldu :)

mevlidi de atlattik cok sukur.. biri geldi ne oldugunu anlamadan odasina girdi şap diye optu gitti ne oldugunu anlamadim bi sey diyemeden gitri iceri. Yeminle tekme tokat dalasim geldi ya ben opmeye kiyamiyorum o kadar sinir oldum ki..

Aman ya mevlid falan yapmam bi daha cocugum olursa okurum kendim olur biter.

bogazi acimiyormu diyorsun benimkinin
iki memeyide alamiyor
onceden nadiren yapardi ama simdi emmiyor çocuk, kar,nini doyurmak aci veriyor sanki : (
bi uyusaydi gece uykusuna ge_er 2--3 saate duzelirdi belki
Bilmem ki cnm seninki ondan olabilir ama bnmki değil bende acaba ülser falan mı diye düşünmeye başladım inşallah gelip geçici birşeydir bnmki aç aç nasıl uyuyor onu da anlamiyorum

Mamayla besliyodun sen dimi hep mamadan oluyo canim o ikindikca icinkendiniin canindan can gidiyo benimkide cok gazli ya kivranip duruyo sen hangi mamayi kullaniyosun memnunmusun mamadan ben aptamil kullaniyodum sma yi da ddenedim hala ayni gaz cikarirken agiz dolusu kusuyo kuzum sabahtan aksama kadar yedir gaz cikar kussun bi daha yedir kisir dongu senin mama gaz yaptimi ogluna
Bebelac kullaniyorum canim gazini cikardiktan sonra kusmuyo sadece cok yerse ve cok ikinirsa kusuyo gazi oluyo ama mamadan mi bilmiyorum ve sanirim benim oglum kolik her sabaha karsi saat 5-6-7 (degisiyo) gibi aglayarak uyaniyo göğsumde uyuya kaliyo agzindan cikiyo popodanda cikiyo ayaklari surekli hareketli bende hareket ettiriyorum ama yetmiyo galiba koca insan gibi cikarmasi gerekiyo rahatlamasi icin[/QUOTE]
Benimki ustten alttan cok gaz cikariyo gaz yuzunden cok sikiyo kendini kusuyo gaz cikarirken de kusuyo alttan cikarmak icinkendini sikiyo gene kusuyo sma daha az gaz yapiyo dediler bi dunya icti simdide surekli agliyo durmuyo gazda cikardi anlamadim noldu bu cocuga ac gibi hareketler yapiyo mama veriyoz agliyo yemiyo altida temiz gezdirince duruyo bitek annem boyle gazli boyle kusan cocuk gormedim diyo napcami sasirdim

Bebelac kullaniyorum canim gazini cikardiktan sonra kusmuyo sadece cok yerse ve cok ikinirsa kusuyo gazi oluyo ama mamadan mi bilmiyorum ve sanirim benim oglum kolik her sabaha karsi saat 5-6-7 (degisiyo) gibi aglayarak uyaniyo göğsumde uyuya kaliyo agzindan cikiyo popodanda cikiyo ayaklari surekli hareketli bende hareket ettiriyorum ama yetmiyo galiba koca insan gibi cikarmasi gerekiyo rahatlamasi icin
Benimki ustten alttan cok gaz cikariyo gaz yuzunden cok sikiyo kendini kusuyo gaz cikarirken de kusuyo alttan cikarmak icinkendini sikiyo gene kusuyo sma daha az gaz yapiyo dediler bi dunya icti simdide surekli agliyo durmuyo gazda cikardi anlamadim noldu bu cocuga ac gibi hareketler yapiyo mama veriyoz agliyo yemiyo altida temiz gezdirince duruyo bitek annem boyle gazli boyle kusan cocuk gormedim diyo napcami sasirdim[/QUOTE]
Gazi varkende aranirmislar bende bugun 120cc mama verdim arandi diye yine yaptim icti bi dunya kustu benimkide gazi varken ziplatinca sakinlesiyo asla almam dedigim kanguruyu aldiracak sanirim bu cocuk bana

Kızım cok kusardı gunduzlerı emınce gazı çıkar çıkmaz ana kucadururkende uksekce yatırırdım hırpalanmasın dıye ama gece emzırır gazını çıkartmadan koyardım yerıne.. Hıc kusmaz hemen uyurdu gerı..

Sımdı oğlan gece emınce gazını çıkarana kadar beklıyorum çıkaramadıysa 15 dk dık durumda tutuyorum ve yatırıyorum yalnız gazı varsa Yada kaka yapacaksa uykusunda ıkınuyor ve kusuyor .. Kusmasın dıye yıne derım uykuya dalana kadar basında beklıyorum . Boyle 1 saatı buluyor gerı yatmam.. Sız ne yapıyorsunuz ?
Benimkinin kucagimda dik tutmadan yatirirsam gazdan uyumaz hemende kusar gazini cikarirkende kusuyo uykuda durup dururkende kusuyo korkudan geceleri hep kucagimda tuttum simdide kucaga alisti anakucagi kanguru hicbiyerde durmuyo illa kucakta duruyo o uyurken bile uyuyamiyorum surekli kustumu diye bakiyorum gunduz hic uyumuyo cok yoruluyom valla butun gun yiyp kusuyo doktor kilo almis diye kusmayi takmadi ama geceleri benim kabusim bu kusma

hergun aksam 7 gıbı falan oğlan ağlamaya başlıyor ama hıc bırsey teselli etmıyo cocuğu acı acı kokuyor kustuğu peynır gıbı çıkarıyor cıkardıkca rahatlıyor sankı mıdesı kaynıyor .. O esnada emmıyor da acıkmış olsa bıle uyuyamıyor da uykusu olsada o bır kaç saat kötü gecıyor hemen hergun oluyor bu.. Muhtemelen sıZınkıde oyle.. Bıde hastalıktan tetikliyor bı durumu senın oğlanda hasta zorlama mıdesı sakınlesın saldırır memeye :KK66:
zorlamiyorum cnm araniyor isteyince emziriyorum
bi gazimiz eksikdi, buyuk adam gibi geniriyor ne bitmez gazimis mubarekk

verdim gittti balli limonu, vicks de suruyorum
duzelsin artik çocugumm
of hala debeleniyor ben ne beceriksizim yaws, uçuncu çocuk olmasina ragmen nesi var anlamiyorum
algilama sifir bendee

Benimki ustten alttan cok gaz cikariyo gaz yuzunden cok sikiyo kendini kusuyo gaz cikarirken de kusuyo alttan cikarmak icinkendini sikiyo gene kusuyo sma daha az gaz yapiyo dediler bi dunya icti simdide surekli agliyo durmuyo gazda cikardi anlam2.5 m noldu bu cocuga ac gibi hareketler yapiyo mama veriyoz agliyo yemiyo altida temiz gezdirince duruyo bitek annem boyle gazli boyle kusan cocuk gormedim diyo napcami sasirdim
Gazi varkende aranirmislar bende bugun 120cc mama verdim arandi diye yine yaptim icti bi dunya kustu benimkide gazi varken ziplatinca sakinlesiyo asla almam dedigim kanguruyu aldiracak sanirim bu cocuk bana[/QUOTE]
Gaz cikarirken kustu yok yeni mamayi ck yedi bezide oyle cisle dolmuski ilk kez boyle bez aldim altindan kangru bende var ama durmadi ondada benimki kucak disinda hicbiyerde durmuyo gunduz hic uyumaz butun gun kucagimda mamayi yapana kadar kiyameti koparir aglar zaten 2 ay erken dogdu minnacik hala 2.5 aylik bebekk yenidogan kilosuna anca gwldi yogun bakimda kaldi neler cektim simdi boyle olunca cok uzuluyorum ya

Elektrik yok diye 11 de anneme gittim ve elektrik 7 de gelecek dediler.
Y.dışı elektrik vermeyi mi kesti bize nedir anlamadım. Donduk.
Neyse akşam annemlerden gelirken bebeğe bir şey oldu bir yeri kırılmış gibi yarım saat bağırarak ağladı
gözyaşlarıyla hemde. Resmen aklım çıktı ömrümden çmür gitti.yıkadım yatırdım ama yine cok dertli uyuyor ve meme almak istemedi. Üstüne bir daha elekt kesildi 8 den ona kadar.

Geçmiş olsun cnm ilaçsız atlattiniz valla tebrikler
saol cnm da daha tam iyilesmedikki
bana gina geldi burun temizlemekden çocuk noldu bilmiyorum
surekli meme diye aglayan çocuk gitti memeyle kkavga eden bi çocuk geldi yerine
sonumuz nolucak bakalim
tartim kilo aldigini gosteriyor, surekli kakada yapiyor,çok hasta olsa bunlar olmazdi demi
sizlerden biri bunlari bana dese çocuk grip geçiriyor derim, kendimede diyorum ama yinede anne yureegim dayanmiyor çok uzuluyorum : ((

simdi memeyle kavga etti yinen kolik muzigi açtim bu seferde uyyakaldi
uyku duzenimizde degisti bu illet hastalik yuzunden.. :(

Öğlen taburcu oluyorum çok şükür rabbime. Büyük kızım okulda onu ancak aksama gorebilecegim. Boncuk gözĺü bebeğimi doya doya koklamak için cok heyecanlıyim öyle özledim ki ellerini tutmayi mis gibi gıdısını koklayıp öpmeyi. Miniğim benim oyy. Hortumu cikarmiyolarmis daha cok ayaklnmadm iki buklum zor yürüyorum. Agir kaldırmak yok dediler gücüm de yok zaten bilmiyorum nasil olacak rabbim güç ver tez elden
nasil oldun canim?
gun içinde gelmisin ama yazmamisin insallah çokk daha iyisindir

Back
X