- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
Oğlana verdım sabah öğle aksam 10 ar cc kendımde çıtım bol bol sütte yapıyor ayrıcaihlamuru kime vercem kiz
pipili olan seninki miydi, yani bebegemi verdin :)
kaç kasik verdin,ihlamuru ben içiyim bari bende hastayim :)

Kizlar biz hastalandikbebegim öksürük ve grip nasil oldu bilmiyorum en cok oksururken canim acıyor o kadar da dikkat ettim ama neyse bana akıl vetin ne yapmaliyim ilk bebek tecrubesizim 2 aylik olduk ne yaparsam cabuk iylesir nolur cevap verin
Elını korkak alıştırma vur ensesıne yerı gelınce :)Koca kişisiyle dünden belli konuşmuyoruzBiraz önce ben salata yaptım o yemeği hazırlıyor ama yinede konuşmuyoruz. Kin tutmak hiç bana göre değil, hep en sırnaşırdım ama yetti. Sabah işe giderken kıyafetlerini bile hazırlamadım. Küssek bile hazırlardım
Bakalım ne kadr sürecek. Dövesim varrrr
![]()
Mamayla besliyodun sen dimi hep mamadan oluyo canim o ikindikca insanin canindan can gidiyo benimkide cok gazli ya kivranip duruyo sen hangi mamayi kullaniyosun memnunmusun mamadan ben aptamil kullaniyodum sma yi da ddenedim hala ayni gaz cikarirken agiz dolusu kusuyo kuzum sabahtan aksama kadar yedir gaz cikar kussun bi daha yedir kisir dongu senin mama gaz yaptimi ogluna[/QUOTE]"reyhan_aksaka, post: 40311105, member: 571758"]Benimki hala yapmadi yaa banyo yaptirdim poposuna zeytinyag surdum sudocrem yagli diye onu surdum bezini acip debelendirdim yok anam yapmadi sabah karsi yine kiyameti koparacak keske ona gelen bana gelse o kaka yapsa bende mutluluktan aglasam cok uzuluyorum onun caresizligine
Evolvıa adlı mamanın gaz ve kaka sorununa cok ıyı geldıgını okudum bıde kılo aldırıyormuş deneyın ıstersenıZ
serım dan kaynaklandığını sanmam ben kıZım grıpken günde 10 dan faZla burnunu temıLedıgomı bılırım.. Ya cok gazı var çıkarsa da rahatlamasına yetmıyor ya süt ıstedıgı gıbı gelmıyor ya pamukcuk var em yüksek ıhtımaler bunlar.. Oğlan cok gazı old. Ve zaman zaman mıdesı eksıdıgınde aynı boyle davranıyor bır ıkı saat meme vermiyorum sakınleyınce emıyor yoksa ıtıyorkizlar oglum ememuyor
iki uç çekiyor aglamaya basliyor
gazini çikariyorum ayni hiç fark etmiyor
aklima bogazinin tahris olmasindan baska sebep gelmiyor; serum fizyolojik genzini acitmis olabilirmiki
eger oyleyse napicam ben nasil geçicek![]()