2015 Şubat Anneleri

Anlamadım bir yeri acıyor gibiydi aralıksız ağladı sancıngelse o kadar sürmez. Aşı yeri mi ağrıdı dedim ama daha öncede bir sürü bacaklarını mıncuklamıştım
Seninki aldı mı memeyi.geçmişi okuyordumda.
asi olali kaç gun olduki o deildir herhalde
yada biseyden korkmustur ne bilem valla aklima bisey gelmiyor

Anlamadım bir yeri acıyor gibiydi aralıksız ağladı sancıngelse o kadar sürmez. Aşı yeri mi ağrıdı dedim ama daha öncede bir sürü bacaklarını mıncuklamıştım
Seninki aldı mı memeyi.geçmişi okuyordumda.
Uyuyo muydu bizimki uyurken sicriyo agliyo cok kotu bi ruyaysa ellerini acarak ciglik cigliga aglayabiliyo

24 saat emzirmek yetmez sana al bnmkini de emzir :)))))
hahha hiç gulcegim yokdu kahkaha attim valla uykumu açtinn
kiz bana yapilirmi buuu, memeyi çekip aglamaya absliyor zehir sanki mubarek tovbe tovbeeee

ama onceden dogurmayan kadin , hatta neneler bile emzirirmis sut annesi olurmus
benim elimden kurtulamaz bu çocuk emmekden baska çaresi yok, elbet acikacak demiii
ben baska biseyle beslemezsemde mecbur beni emcek :)

yalniz serefraz aklima geliyor bu çocuk her memede agladiginda, ne kadar kotu bi hismi$,çaresizlikmis, nasil dayanmis buna o kadin bilmiyorum ..

Son düzenleme:
Elektrik yok diye 11 de anneme gittim ve elektrik 7 de gelecek dediler.
Y.dışı elektrik vermeyi mi kesti bize nedir anlamadım. Donduk.
Neyse akşam annemlerden gelirken bebeğe bir şey oldu bir yeri kırılmış gibi yarım saat bağırarak ağladı
gözyaşlarıyla hemde. Resmen aklım çıktı ömrümden çmür gitti.yıkadım yatırdım ama yine cok dertli uyuyor ve meme almak istemedi. Üstüne bir daha elekt kesildi 8 den ona kadar.
baska derdi yoksa nazar olabilir mi

erken uyumak istiyor ama birşey engel oluyor anlayamadım. akşam 8 de uyumak istiyor gözler kayıyor ama dalamıyor bir türlü.
3 saatte emzirdim yine kusuyor peynir peynir.
anlamadım ki

mattigax post: 40323986 .!.:
erken uyumak istiyor ama birşey engel oluyor anlayamadım. akşam 8 de uyumak istiyor gözler kayıyor ama dalamıyor bir türlü.
3 saatte emzirdim yine kusuyor peynir peynir.
anlamadım ki
Prynir kusma gaz cnm cok yeme deilki

hahha hiç gulcegim yokdu kahkaha attim valla uykumu açtinn
kiz bana yapilirmi buuu, memeyi çekip aglamaya absliyor zehir sanki mubarek tovbe tovbeeee

ama onceden dogurmayan kadin , hatta neneler bile emzirirmis sut annesi olurmus
benim elimden kurtulamaz bu çocuk emmekden baska çaresi yok, elbet acikacak demiii
ben baska biseyle beslemezsemde mecbur beni emcek :)

yalniz serefraz aklima geliyor bu çocuk her memede agladiginda, ne kadar kotu bi hismi$,çaresizlikmis, nasil dayanmis buna o kadin bilmiyorum ..
Yok benimkini melekler doyuruyor sanırım 2 firtla doyan bebek görmedim ya da ne firtmis arkadaş 100 cc falan çekiyor 2 seferde sanki..Şerefraz bnm de hep aklımda allah ona peygamber sabri vermiş valla..ne yaptı acaba son durum neydi ben geçmişi çok takip edemiyorum sanki 3 çocuğu olan bnm

uyandir ver sende :)
ben gidip $ansimi denesemmiki hiç kasinmasammiki
bide uyanip gerei uyumazsa :)
Ya uyanıkken hiç almıyor ciyak ciyak ağlıyor ilk yudumda..ondan dedim Midesinde falan bi sorun mu var ki..idrar yolu enfeksiyonunda da emmek istemezmis..bi de 3. Ayda beslenmeyi red olabiliyomus offf dr ye gitmek istemiyorum yaa yrna hersey düzelir inşallah

Ya uyusalar dert uyumasalar dert cok yeseler dert az yeseler dert ne bu kizanlarin bizden cektikleri beyaaaa
Ay valla bgn geziyorduk bi ton gelin gördüm fotograf çekimi yaptırıyor evlenin Ama çocuk için 1000 kez düşünün demek geldi içimden hepsine..ne zor ismis ya ağzınin içi Aft doldu stresten yiyip icemiyorm konusamiyorum..neyseki buraya yazabiliyorum :)))

Back
X