2015 Şubat Anneleri

Slm kizlar disim agriyo apse yapmis insallah yuzum sismez birde bogazim da agriyo distenmi kaynakli bilmiyorum bugunde mevludumuz var butun gun temizlik yaptim suan dis ve bogaz ikilisinden uyuyamiyorum insallah mevlutde bi sprun olmaz
Geçmiş olsun canım. Boğazın dişten olabilir.

Evet benide çok etkiliyor. Durup durup düşünüyorum. İnşallah alır iyileşince.
Bizimkidr gece istemedi çok dertlendim. Aç uyudu ama dörde kadar uyumuş yinede.
Benimki de uyudu dorde kdr.saat kurdum 2.5saat sonra uykud a emzircem

Bizimkiler vantuz gibi bir kerede hepsini çekiyor heralde. Benimki 2-3 dk dan fazla durunca endişeleniyorum çok emdi rahatsız olacak diye. Litchi 50 dk emdi diyorya.geçen elli dakikayı hayal ettim edemedim.
Seninki normal cnm buyudu emek hanim:)

Slm kizlar disim agriyo apse yapmis insallah yuzum sismez birde bogazim da agriyo distenmi kaynakli bilmiyorum bugunde mevludumuz var butun gun temizlik yaptim suan dis ve bogaz ikilisinden uyuyamiyorum insallah mevlutde bi sprun olmaz
alt azı dişin ağrıyorsa boğaza vurur onun ağrısı cnm çok geçmiş olsun antibiyotik başladın mi

Bizimkiler vantuz gibi bir kerede hepsini çekiyor heralde. Benimki 2-3 dk dan fazla durunca endişeleniyorum çok emdi rahatsız olacak diye. Litchi 50 dk emdi diyorya.geçen elli dakikayı hayal ettim edemedim.
Ama 2 dk sonra sağıyorum baya da süt çıkıyor süt memedeyse eylul ne içti diyorum 6 aylık olsa da süt işi bitse diyordum ama malesef öyle olmuyormus katı gıda azar azar veriliyor yine sütle besliyormussun..emzrmeyi kafaya takmaSam melek gibi bebek

Ben de burnu tıkalı sanıp deniz suyu veriyorum. Sanki ağzıyla nefes almak için çıkarıyor gibi. Bu arada ben serum fizyolojik vermiyorum doğal değil diye. Deniz suyu veriyorum o da çok tuzlu sanırım. Siz ne kullanıyorsunuz?
Ya bana dr bi burun temizleme yöntemi gösterdi öyle temizliyorum ben..Çengellı iğnenin arka kısmını burun deliğine sokup sıyırttı en..tabi bu görünen pislikler için..serum fizyolojik ya da Deniz suyu daha derinlerdekini çıkarıyor mu? Ben bi ara deniz suyu ve otribebe kullandım hem bebis ziril ziril ağlıyordu hem de bişi çekmiyordum..zAten Aspiratör çok iyi bişi değilmiş

Ya bana dr bi burun temizleme yöntemi gösterdi öyle temizliyorum ben..Çengellı iğnenin arka kısmını burun deliğine sokup sıyırttı en..tabi bu görünen pislikler için..serum fizyolojik ya da Deniz suyu daha derinlerdekini çıkarıyor mu? Ben bi ara deniz suyu ve otribebe kullandım hem bebis ziril ziril ağlıyordu hem de bişi çekmiyordum..zAten Aspiratör çok iyi bişi değilmiş
Ben Otribebeyi nadir kullanıyorum da deniz suyu gün aşırı damlatıyorum kuruyor gibi geldi.

Ama 2 dk sonra sağıyorum baya da süt çıkıyor süt memedeyse eylul ne içti diyorum 6 aylık olsa da süt işi bitse diyordum ama malesef öyle olmuyormus katı gıda azar azar veriliyor yine sütle besliyormussun..emzrmeyi kafaya takmaSam melek gibi bebek
Emerken yoruluyor olabilir mi? Memeyi çıkarınca tekrar veyor musun beş dakika sonra falan? Emdikten sonra sağdığın sütü de veriyor musun alıyor mu? Belki de çabucak doyuyordur senin sütün çoktur.

Gunaydin kizlar. Ilk kez bu sabah bi yerim şişmiş olarak uyanmadim hahaha :)

Size bi sey sorucam cahilligimi mazur gorun ama ben sut sagarken makineni biberonunun birimi ml. Genelde 140 ml cikiyo. Ama bu cc dediginiz ne ola ki? Ayni sey mi?

Bi de benim kiz memede yaklasik on dk falan kaliyo. Ve cok acsa cok hizli emiyo sanki pesinden kosturan var nefes nefese kaliyo. Acaba ondan da olabilir mi bu sancilari? Hizli emip hazmedemiyo mu acaba :/

Anlamadim ya her gun sanci cekiyo karni gurulduyo :( kaka yapmakla ilgili hic bi sorunu da yok. Gaz yapan hic bisey de yemiyorum. Neden karni agriyo bu cocugun ya bunu mantikli bi aciklamasini istiyorum ben :(

Gunaydin kizlar. Ilk kez bu sabah bi yerim şişmiş olarak uyanmadim hahaha :)

Size bi sey sorucam cahilligimi mazur gorun ama ben sut sagarken makineni biberonunun birimi ml. Genelde 140 ml cikiyo. Ama bu cc dediginiz ne ola ki? Ayni sey mi?

Bi de benim kiz memede yaklasik on dk falan kaliyo. Ve cok acsa cok hizli emiyo sanki pesinden kosturan var nefes nefese kaliyo. Acaba ondan da olabilir mi bu sancilari? Hizli emip hazmedemiyo mu acaba :/

Anlamadim ya her gun sanci cekiyo karni gurulduyo :KK43: kaka yapmakla ilgili hic bi sorunu da yok. Gaz yapan hic bisey de yemiyorum. Neden karni agriyo bu cocugun ya bunu mantikli bi aciklamasini istiyorum ben :KK43:
yasemin cim ayni galiba ml ile cc bende tam bilmiyorum :)

gaz varsa vardir yemesende olur , yemiyon diye hiç gaz omayacak diye bisey yok
kiii karni gurulduyorsa, hiçkirik tutuyorsa bu gazdir ..

kakasi yesil deil demi ?

CANIM serum fiz yolojik temizlelmk için deilmis, varsa derinlerdeki odemi yumusatmak için
o yuzden damla damla kullniyoruz zorlamadan
aspirator iyi deil mis iyolar ama ben kullaniyorum mecbur yoksa hiç rahat edmiyor : (((

Back
X