2015 Şubat Anneleri

kizin persentilide 3rd yaziuyor ne demekse boya gore kilosu ,bilegi bas parmagimla serçe parmagimin arasini anca kapliyor
ben bu çocuik bakma isini beceremiyorum galiba:KK64::KK64::KK64::KK64:
Bazı çocuklar minyon olur öyle düşünme çok güzel bakıyorsundur eminin ama bir de yapı diye bişi var yani ne yaparsan yap kilo almaz çünkü yakar.. Doktor olumsuz bişi söylemediği sürece sıkıntı yok yola devam :)

kızlar sonunda oto koltuğunu aldık çünkü artık küçük pusete sığmıyordu. joie stages oto koltuğu aldım güzel bişey herkes de güzel yorum yapmış. ebebek mağazasımdam aldım denedik orda oturttuk. arabada denediğimizde pek hoşuna gitmedi keyfi yoktu. gerçi arabada ne zaman keyifliki :/
Canım geçmiş olsun, bu düşmeler tehlikeli ama Allah korkuyor çok şükür.. Nasıl şimdi? Ayyy anlattığını aynı benim klasik bir pazar gününe benzettim :( hep öyle telaşlı ordan Oray'a koşarken eşim öyle mis gibi uyur sonra da yetişemem hiç bir şeye ben de bu yüzden bir kere ayazı düşürdüm tv ünitesine yanağını çarpmıştı sonra da bana niye yalnız bırakıyorsun diye söylenmişti eşim kendine dönüp bakmıyor da :))
Oto koltuğunuz hayırlı olsun canım, ben de istiyorum ama bizimki binmez.. Ama yine de aşılması lazım çğnkü çok daha emniyetli kaça aldınız indirimde miydi ben de Bahar'a doğru alayım diyorum

Canım geçmiş olsun, bu düşmeler tehlikeli ama Allah korkuyor çok şükür.. Nasıl şimdi? Ayyy anlattığını aynı benim klasik bir pazar gününe benzettim :KK43: hep öyle telaşlı ordan Oray'a koşarken eşim öyle mis gibi uyur sonra da yetişemem hiç bir şeye ben de bu yüzden bir kere ayazı düşürdüm tv ünitesine yanağını çarpmıştı sonra da bana niye yalnız bırakıyorsun diye söylenmişti eşim kendine dönüp bakmıyor da :))
Oto koltuğunuz hayırlı olsun canım, ben de istiyorum ama bizimki binmez.. Ama yine de aşılması lazım çğnkü çok daha emniyetli kaça aldınız indirimde miydi ben de Bahar'a doğru alayım diyorum
sağol tatlım iyi şimdi zaten çok ağlamadı terliklerimin üstüne düştü canı yanmadı o kadar. aynen eşim de bana diyo bakmasaydın kapıya boşver. ya cidden basiretim bağlandı ne bileyim. sipariş vereli olmuş bayağı eli kulağında sen niye wc ye giriyosun asıl di mi. ah bu erkekler :mad:
düşmeler evet tehlikeli allah korusun kuzularımızı napalım düşe kalka büyüyecekler. hiç düşmemeleri için hep kucağımızda olmaları lazım o da mümkün değil.

sağol canım aldık oto koltuğunu ama bizimkide ağladı ilk. gerçi keyfi yoktu uykusu gelmişti. ama asla taviz vermeyeceğiz çünkü çok önemli.
hele bi kaza duydum çok kötü oldum kardeşimin arkadaşının iki kardeşi vefat etti arabanın arkasındalardı ve kemer takmıyolrdı. öndekiler takıyodu hiç biley olmadı onlara. arkadaki iki çocuğu arabadan fırladı ve öldüler :(

bunlar çok kötü örnekler insan çok kötü oluyo önlem almamız lazım. evet ağladığında bende alıp emziriyorum arabada bende dikkatsiz davranıyorum ama yapmamamız lazım :( babası dedi istediği kadar ağlasın oturacak o koltukta dedi :))

canım biz ebebek mağazasının ürettiği bi koltuk aldık o marka o yüzden çok duyulmamış dedi ama çok kullanılıyo dedi. baktım cidden yorumlar çok iyi. biz 700 tl ye aldık indirimde dedi ama indirimsiz fiyatını unuttum inan. hem isofix hem normal kemerle bağlanabiliyor. yatar pozisyonu var. 5 yaşına kadar kullanılıyo. kafa kısmı uzuyo boy uzadıkça. gayet rahat ve kaliteli duruyo canım kullandıkça daha da görücez bakalım.

image.webp
gelincikgibi gelincikgibi bu işte canım rengini gri siyah aldık biz.

Selam kızlar. Hafta sonu kv ye gittik hiç yazamadım buralara. yeb4 yeb4 çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız. Koltuk da güzelmiş. Bende bundan almayı düşünüyorum. Ama yaza. Henüz ona ayıracak bütçemiz yok maalesef. İndirimi yakalasak bizde iyi olur.

Selam kızlar. Hafta sonu kv ye gittik hiç yazamadım buralara. yeb4 yeb4 çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız. Koltuk da güzelmiş. Bende bundan almayı düşünüyorum. Ama yaza. Henüz ona ayıracak bütçemiz yok maalesef. İndirimi yakalasak bizde iyi olur.
sağol canım aynen. nasıl geçti haftasonunuz?

inan vallahi bizim bütçe de aştı kendini napıcaz bilmiyorum. peşin fiyatına taksitle aldık. babası tutturdu illa şimdi alıcaz diye bahar geliyo gezeriz vs.
ben biraz kullanayım size de fikrimi söylerim yaza kadar :))

Kızlar berat düştü yine bugün :KK42: alnının ortası duvara çarptı mosmor oldu ve şişti çarptığı anda burnu da kanadı burnu da çarptı galiba ondan kanadı baya ağladı ben de ağladım benim elimi tutarken düştü bi de ama çok kötü düştü onun tek elinden tutmuş yürütüyordum birden hızlandı koştu küçücük eli elimden kaydı o hızla duvara vurdu kafayı mahfoldu çocuk içim yanıyor hala benim yüzümden vurdu iyi tutamadım onu :KK43: 2 saat uyutmayın dedim anneme işe geldim uyutmamış o da bir sorun olmamış çok şükür

sağol canım aynen. nasıl geçti haftasonunuz?

inan vallahi bizim bütçe de aştı kendini napıcaz bilmiyorum. peşin fiyatına taksitle aldık. babası tutturdu illa şimdi alıcaz diye bahar geliyo gezeriz vs.
ben biraz kullanayım size de fikrimi söylerim yaza kadar :))
Harala güreşe geçti işte hafta sonu. Evet sen tecrübe et bakalım ama iyi diye duydum o markayı

Kızlar berat düştü yine bugün :KK42: alnının ortası duvara çarptı mosmor oldu ve şişti çarptığı anda burnu da kanadı burnu da çarptı galiba ondan kanadı baya ağladı ben de ağladım benim elimi tutarken düştü bi de ama çok kötü düştü onun tek elinden tutmuş yürütüyordum birden hızlandı koştu küçücük eli elimden kaydı o hızla duvara vurdu kafayı mahfoldu çocuk içim yanıyor hala benim yüzümden vurdu iyi tutamadım onu :KK43: 2 saat uyutmayın dedim anneme işe geldim uyutmamış o da bir sorun olmamış çok şükür
Geçmiş olsun canım kendini suçlama çocuk bu düşecek elbette. Üzülme..

Geçmiş olsun can m
Bişsey olmaz inşallah Allah ın izniyle
Üzülme sende artık olur bazen öyle kazalar

sağol tatlım iyi şimdi zaten çok ağlamadı terliklerimin üstüne düştü canı yanmadı o kadar. aynen eşim de bana diyo bakmasaydın kapıya boşver. ya cidden basiretim bağlandı ne bileyim. sipariş vereli olmuş bayağı eli kulağında sen niye wc ye giriyosun asıl di mi. ah bu erkekler :mad:
düşmeler evet tehlikeli allah korusun kuzularımızı napalım düşe kalka büyüyecekler. hiç düşmemeleri için hep kucağımızda olmaları lazım o da mümkün değil.

sağol canım aldık oto koltuğunu ama bizimkide ağladı ilk. gerçi keyfi yoktu uykusu gelmişti. ama asla taviz vermeyeceğiz çünkü çok önemli.
hele bi kaza duydum çok kötü oldum kardeşimin arkadaşının iki kardeşi vefat etti arabanın arkasındalardı ve kemer takmıyolrdı. öndekiler takıyodu hiç biley olmadı onlara. arkadaki iki çocuğu arabadan fırladı ve öldüler :KK43:

bunlar çok kötü örnekler insan çok kötü oluyo önlem almamız lazım. evet ağladığında bende alıp emziriyorum arabada bende dikkatsiz davranıyorum ama yapmamamız lazım :KK43: babası dedi istediği kadar ağlasın oturacak o koltukta dedi :))

canım biz ebebek mağazasının ürettiği bi koltuk aldık o marka o yüzden çok duyulmamış dedi ama çok kullanılıyo dedi. baktım cidden yorumlar çok iyi. biz 700 tl ye aldık indirimde dedi ama indirimsiz fiyatını unuttum inan. hem isofix hem normal kemerle bağlanabiliyor. yatar pozisyonu var. 5 yaşına kadar kullanılıyo. kafa kısmı uzuyo boy uzadıkça. gayet rahat ve kaliteli duruyo canım kullandıkça daha da görücez bakalım.
Aynen güle kalka büyüyecekler.. Oluyor canım öyle yani yapacak bişi yok biz de insanız yedi yirmidört gözümüzün önünde tutamıyoruz :)

Ya aslında doğru diyorsun ağlasa da alışacak ama öyle böyle bir ağlama değil ki bu ağladığı için üzülmüyorum sinir oluyorum bağıra bağıra ağlayınca.. Ben de çok korkarım öyle kazalardan Allah kotusun hepimizi..

Görünüş olarak çok beğendim ben Bi de joie mama sandalyesini kullabıyorum ben aşırı memnunum çok sağlam.. Araştırayım ben de ki alayım ama çok pahalı :(

Kızlar sonunda bende a de t oldum bugün
Odamın birini boşalttım komple. Yatağın yerini değiştirdik,kuzımın dolabını boşalttım ona başka dolap ayarladım. Butun kıyafet ler elimden geçti. Dahada bıtmedı çok yoruldum. Bide ılk adet olunca karnımda ağrıyor
Gece olsada yatsam uyusam
Ütü yapılacak, iki makine çamaşır var yıkanacak onlarda ütü demek oyyy oyyyy

Kızlar b z bi kaç aydır o koltukta oturuyoruz .kızımda almıştım ta, baktım zor oluyor ötekıyle koydum gıttı bunun içine benımkını :)

Kızlar ya telden giriyorum ,vırus hatası veriyor sıte. Trafıc diye bişeye geçmek ıstoyor ve sakıncalı diye hata çıkıyor. Sızde varmı öyle bişey

Sonunda bizde hastalar kervanına katıldık İstanbul'un havası yaramadı tontonuma :) Şimdi kızlar burnu şu gibi akıyor ara ara hapşırık ve öksürük var 2 gündür böyle Bugün sıcak banyo yaptırdım burnuna fis fis sıktım bu kadar daha ne yapayım ne olursa doktora gitmeliyim

Gecmis olsun canim:(

Geçmiş olsun.Âllah beterlerinden korusun.benim ortanca kız karşıya geçerken acele edip elimden kâymisti arabanın önüne doğru.onu hatırlattı anlatışın.kil payı kurtulmuştu.hala o ani hatırladıkca tüylerim diken diken olur.iki misli yapışıyorum eline artik.cocuk bu ne yapacağı o an ne dusundugu belli olmuyor

Geçmiş olsun.Âllah beterlerinden korusun.benim ortanca kız karşıya geçerken acele edip elimden kâymisti arabanın önüne doğru.onu hatırlattı anlatışın.kil payı kurtulmuştu.hala o ani hatırladıkca tüylerim diken diken olur.iki misli yapışıyorum eline artik.cocuk bu ne yapacağı o an ne dusundugu belli olmuyor
Sağol canım amin Allah beterinden korusun tüm bebişlerimizi evet hatırlıyorum o olayı burda anlatmıştın Allah korumuş insanın aklı çıkıyor bazen insanın elinde olmuyor böyle kazalar Allaha emanet çocuklarımız dua edip daha fazla dikkat etmek lazım

Back
X