sağol tatlım iyi şimdi zaten çok ağlamadı terliklerimin üstüne düştü canı yanmadı o kadar. aynen eşim de bana diyo bakmasaydın kapıya boşver. ya cidden basiretim bağlandı ne bileyim. sipariş vereli olmuş bayağı eli kulağında sen niye wc ye giriyosun asıl di mi. ah bu erkekler

düşmeler evet tehlikeli allah korusun kuzularımızı napalım düşe kalka büyüyecekler. hiç düşmemeleri için hep kucağımızda olmaları lazım o da mümkün değil.
sağol canım aldık oto koltuğunu ama bizimkide ağladı ilk. gerçi keyfi yoktu uykusu gelmişti. ama asla taviz vermeyeceğiz çünkü çok önemli.
hele bi kaza duydum çok kötü oldum kardeşimin arkadaşının iki kardeşi vefat etti arabanın arkasındalardı ve kemer takmıyolrdı. öndekiler takıyodu hiç biley olmadı onlara. arkadaki iki çocuğu arabadan fırladı ve öldüler
bunlar çok kötü örnekler insan çok kötü oluyo önlem almamız lazım. evet ağladığında bende alıp emziriyorum arabada bende dikkatsiz davranıyorum ama yapmamamız lazım

babası dedi istediği kadar ağlasın oturacak o koltukta dedi :))
canım biz ebebek mağazasının ürettiği bi koltuk aldık o marka o yüzden çok duyulmamış dedi ama çok kullanılıyo dedi. baktım cidden yorumlar çok iyi. biz 700 tl ye aldık indirimde dedi ama indirimsiz fiyatını unuttum inan. hem isofix hem normal kemerle bağlanabiliyor. yatar pozisyonu var. 5 yaşına kadar kullanılıyo. kafa kısmı uzuyo boy uzadıkça. gayet rahat ve kaliteli duruyo canım kullandıkça daha da görücez bakalım.