- 26 Mayıs 2015
- 2.163
- 876
- 53
Sagol canim begenmene sevindimevet neden hepimiz uzaktayız bende çok üzülüyorumbari her şehirde iki kişi olsaydık :)
Duru kuşumun da fotoğrafı süpermiş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim begenmene sevindimevet neden hepimiz uzaktayız bende çok üzülüyorumbari her şehirde iki kişi olsaydık :)
Duru kuşumun da fotoğrafı süpermiş :)
Evet canim iyi olur degerlendir firsati. Biz de yarin hali bakmaya cikcaz kayinvalideme birakip sonra da uzatalim istiyorum biraz daha. Ikimiz takilamaz olduk hic. Firsat bulunca kacirmamaliuyuttum banyoya girdim çıktım tam üstümü giyiyordum uyandı. babası emzik verdi ama almadı niyeti meme tabiiki. giyinene kadar oyaladı neyseki şimdi emzirdim sallıyorum yine.
kuru bi öksürük var kızlar iki gecedir. gündüz hiç bişey yok genel durumu da iyi. uyuturken böyle hani gıcık tutar ya öyle öksürüyor anlamadımki uyuyamıyor öksürmekten kıyamam..
yarın da kayınvalidemin günü var beni de çağırdı. normalde çağırmaz yaşlı kadınların içinde napıcak diye düşünüp zor durumda bırakmaz beni ama bu sefer sende gel istersen dedi. herhalde torununu göstermek mi istiyor arkadaşların bilemedim :)
neyse gideyim bari. 10 tane emekli öğretmenle bakalım napıcaz :) akşama da kızı bırakır kaçarıö eşimle biraz fırsat bu fırsat![]()
Aynen cnm saat başı kalktığı hatta saatte 2-3 kez kalktığı Zamanlar ben de delirecek gibi oluyorum ama emmek için kalkmıyorlar bence bir sıkıntıları oluyor genelde.Bizimki diş çıkarana kadar mahvediyor bizi,dişi çıkınca Ohh sadece emmeye kalkıyor geri yatıyor hemen.Bir de gün içinde yaşadıkları da etkiliyor heralde,bugün kan alındı baya ağladı.Akşam uykusuna yattığından beri 4.kez uyandı.Böyle diye diye büyücekler galiba.Masallah kuzuya hersey yolundaymis. Gece 2-3 kere kalkmaya ben de raziyim icebildigi kadar icsin sutu. Ama surekli uyaninca deli oluyo insan.
Yazik kosturmaktan ne kadar zayiflamissin. Hamilelikten once kac kiloydun ki canim?
Hahaha çok güldüm 10 tane emekli öğretmene :)uyuttum banyoya girdim çıktım tam üstümü giyiyordum uyandı. babası emzik verdi ama almadı niyeti meme tabiiki. giyinene kadar oyaladı neyseki şimdi emzirdim sallıyorum yine.
kuru bi öksürük var kızlar iki gecedir. gündüz hiç bişey yok genel durumu da iyi. uyuturken böyle hani gıcık tutar ya öyle öksürüyor anlamadımki uyuyamıyor öksürmekten kıyamam..
yarın da kayınvalidemin günü var beni de çağırdı. normalde çağırmaz yaşlı kadınların içinde napıcak diye düşünüp zor durumda bırakmaz beni ama bu sefer sende gel istersen dedi. herhalde torununu göstermek mi istiyor arkadaşların bilemedim :)
neyse gideyim bari. 10 tane emekli öğretmenle bakalım napıcaz :) akşama da kızı bırakır kaçarıö eşimle biraz fırsat bu fırsat![]()
uyku verme $ansi yuzde kaç bilmiyorum ama oda i$tah açma gibi bi yan etkiOnu
onu ben Bi kereMaRaL_ a sormuştum ama onun da pek ilgisi yok onun Kadir Tuğcu öneriyordu.. Cesaret edemedim ama yanı korktum, verirsem kötü anne olurum gibi hissedermişsin ilaçla uyuyunca huzursuz olurum.. Senin hiç bir Bilgin var mı bu ilaçla ilgili?
O ilacı bebeklere kullanmamak gerekiyor bence canım ben evlenmeden önce çok zayıftım iştah açıcı olarak kullandım gayet güzel iştahımı açmıştı ve çok uyku getiriyordu gerçekten ama prospektüsünde çocuklara verildiğinde ani ölüm görülebilir yazıyor canım çocuklarda yazıyor bi de bebeklere hiç kullanılmamalı yani benim fikrim bir de o ilacı kullandığım zaman kan tahlili yaptırmıştım karaciğer enzimlerim çok yüksek çıkmıştı buna şaşırmışt doktor nasıl bu kadar yükselir diye bi ilaç kullanıyor musun diye sormuştu sipraktin kullanıyordum zararı faydasından çok yaniOnu
onu ben Bi kereMaRaL_ a sormuştum ama onun da pek ilgisi yok onun Kadir Tuğcu öneriyordu.. Cesaret edemedim ama yanı korktum, verirsem kötü anne olurum gibi hissedermişsin ilaçla uyuyunca huzursuz olurum.. Senin hiç bir Bilgin var mı bu ilaçla ilgili?
Güzel soru :) bizim de buna benzer bir ayakkabısı var. Gayet iyi yürüyebiliyor. Sağlıklı mı onu bilmiyorum ama.Eki Görüntüle 1783861 Kızlar dün berata ayakkabı aldık artık havalar ısınıyor dışarı çıktığımızda giydirmek için aldım henüz yürüyemiyor ama geçen dışarı çıkardığımızda elimden tutup yürümek istemişti bu yüzden aldım bununla rahat yürüyebilir mi sizce bana rahat gibi geldi ama bilmiyorum sizler ilk adım ayakkabısı mı aldınız ne aldınız acaba
İyi yürüyebiliyorsa sıkıntı olmaz sanırım iyi o zamanGüzel soru :) bizim de buna benzer bir ayakkabısı var. Gayet iyi yürüyebiliyor. Sağlıklı mı onu bilmiyorum ama.
Eki Görüntüle 1783861 Kızlar dün berata ayakkabı aldık artık havalar ısınıyor dışarı çıktığımızda giydirmek için aldım henüz yürüyemiyor ama geçen dışarı çıkardığımızda elimden tutup yürümek istemişti bu yüzden aldım bununla rahat yürüyebilir mi sizce bana rahat gibi geldi ama bilmiyorum sizler ilk adım ayakkabısı mı aldınız ne aldınız acaba
Sipraktini ben kızıma kullanıyorum.büyüğe.büyüme ilaci alerji yapınca veriyorum.Cok hırçın oluyor onu içince.bi dönem iştah içinde denemiştik.öyle bariz iştahı açılmadı.uyku sorunuda vardi.çok da uyumadi.yan etkileri de çocuğa gore değişiyor heralde.ya da iştahsız uykusuz çocuğa ilaç bile tesir etmiyorOnu
dogum gününüz kutlu olsun canımBugün bizim kızın dogumgunubir seneyi devirdik.onu sürpriz bi şekilde ailemize dahil eden Rabbime şükürler olsun.hayatımıza renk neşe kattı.
Dün kestik pastamizi.sağolsun giyinip kusaninca huylandi.sabote etti kendi doğum gününü.Guzel bi foto cekcez pastayla diye ailece şaklaban olduk![]()
Sağol canım rahat gibi görünüyor bence de bi gelsin bakalım netten aldık biz de gerçi bizimki daha yürümüyor da elimizden tutup yürüyebiliyor bir numara büyük aldım zaten çabuk küçülmesin diye yürüyene kadar tam olur sizinki de çok güzel tatlı duruyor rahat etmiş ayağı ne güzel güle güle giysin kuzucuk :)Bence rahat gibi gorunuyor güle güle giysin bende aldım ve yürümesini hızlandırdı diyebilirim Eki Görüntüle 1783936
he bir de kaşar peynire hasta. eline aldı mı bitiriyor döktüğü kırıntıları bile yiyor. simiti de öyle. simit kaşar keyfi yapıyo resmen bi çayı eksik hahaha :))
onun dışında bal reçel vs hariç kahvaltıd yediklerimden de otlanıyor. biz bişey yemeyelim zaten vallahi ağzıma bakıyo bazen hateket ettiriyomuyum diye.
Canim ben artik bizim gibi kahvalti yaptiriyorum ama tabi ona sekersiz seyler veriyorum. Peynir kasar bal tahin pekmez ekmekle birlikte. Bi de kendime omlet gibi seyler yapip ona da veriyorum az da olsa agzina girsin diye cunku asla yumurta yemiyo. Doktor da israr etme dedi. Ben rahat ettim valla boyle kahvalti yaptirinca. Diger turlu stres oluyodum yedi yemedi diye
Can'ım eline veriyorum ekmek bisküvi ama öyle doyuracak gibi yemiyor ki ısırıyor yutmadan geri çıkarıp pat aşağı atıyor ... Muzu da öyle büyük büyük parçalar koparıyor yatamıyor çıkarıyor.. Biberonu da almaz oldu o ayrı bir dert şuanda ..Eğer eline verince yiyorsa öyle yap burada kızlar çok güzel tarifler paylaşmıştı özellikle kahvaltı için onları dene istersen. Birde muzu da eline verebilirsin kendi yesin yanında da biberon da süt. Oldu Muzlu süt :)). Bizim ki öyle seviyor bu aralar![]()
İnşallah Canım ya geçicidir.. Bi konuşsa şunu yicem bunu yicem diyebilse .. Kilomuz sınırda ondan bu kadar takıyorum biraz da ..bu aylarda yemeği reddetme eğilimi olması normalmiş tv de dr söylemişti daha cok kendi yemek istiyo eline alarak dokunarak ne oldugunu anlayacak o zaman yyecek oğlumda geçen hafta reddetti yemeği hastalığına verdim iştahsız herhalde dedim ma biraz araştırınca normalmiş öğrendim bende kırk takla atıyorum yemek yedirirken eliyle kaşığa dokunuyor bakıyor yoksa almıyor ağzına inş gçicidir canım zamanla düzelir