selam kızlar ara ara okumaya çalışıyorum forumu belki hatırlarsınız misafirlerim var ve sıla sağolsun hep memede olduğu için dünyayla iletişimim sıfırlandı. sıla meme dışında ağzına birşey sokmuyor bugün yediği bir bebe kurabiyesi 2 adet hamsi

dün bir dilim armut bir dilim elma 2 bebe kurabiyesi aşıya gittiğimizde kilosu 9,5 kg boyu 79 cm zorlamıyorum ama ara ara teklif ediyorum oyunlar, şarkılar, tabak çanak kaşık yeterki yesin diye bin türlü şaklabanlıklar yapıyoruz ama sonuç yok birde alt açma seanslarımız var evlere şenlik sanki eziyet ediyorum durmuyor alt açma zamanı gelince bariz stres oluyorum yaa... yasemin araba keyfinden bahsedince maşallah begüme dedim darısı başımıza biz arabayla yola çıkıyoruz sonra sıla kucakta devam ediyor arabayı boşuna taşıyorum bazen araba almıyorum ama öylede çok zor böylede... bebeğim 17 subat doğumlu 16 şubatta yürümeye başladı diş yok yani alttaki iki diş görünüyor ama çıkmadı henüz, gece deliksiz uykusu hala yok gündüz de pek uyuduğu söylenemez azcık şekerleme yapıyor 12 gibi 5 gibi bizde durumlar böyle işte :)