2015 Şubat Anneleri

ikinci için çalışmalara başlayan kızlar allah gönlünüze göre versin ama nasıl cesaret ediyorsunuz cidden hayranım size :eek:
Bugün Bebek ziyaretine gittik çok tatlıydı çok güzeldi. Bende acaba dedim içimden kısacık bi an kıpkısa saniyenin onda biri kadar. Neyseki sonra geçti o his :D :D

Evet canım bugün. Teşekkür ederiz unutmadığın için.
İyi ki doğmuuuuuşş tatlı hakancık nice sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah. Bende senİn doğurmadığını zamanları hatırlıyorum :) çocukların ne olacak filan diye düşünüyordum hatta :)) emzirirken hep burayı okuyordum gizli takipçi kişisiydim :KK53:

bugün babam aradı torunumun pastasını sipariş ettin mi diye sordu. evet dedim de hani içimden diyorum niye soruyo olamıcakki doğum gününde :KK43:

ben alıcam torunumun pastasını, siz beğenmeden hediyesini şimdi almak istemedik dedi kıyamam ordan buraya düşündüğü şeye bak :KK43:

sağolsun babam bana ek kart çıkarmıştı olur da zor durumd kalırsam diye. çalışmıyorum şu an belki eşimden isteyemem bi ihtiyacım olursa diye. ah bu anneler babalar.. onlardan çok kim düşünebilir bizi hayatta?

biz de aile arasında pasta kesicez sadece hatıra olsun diye. öyle büyük organizasyonları büyüyüp anlyacağı zaman yapmak istiyorum.

aslında pastasını da sıradan bir pasta alacaktım ama eşim ilk doğum günü özel bişey olsun dedi. 1 şeklinde pasta yaptırıcam. bu tip sipariş pastaları da en az 15 kişilik yapıyolar. o kadar pastayı da napıcaz bakalım :)) artık komşulara dağıtırım kv ye falan veririm o da dağıtsın çoluk çocuğa :)
Ayy duygulandım yaa baban ek kart mı çıkartmış Can'ım yaaa:KK61:

Canim inanmazdim ama yasina girince cok hizli degisimler oldu bizde. Siralamaya basladi emeklemeye basladi ayni zamanda. Hepsi bir arada:) Durdu durdu birden yapti. Ogrettigim seyleri ogrenme hizi da artti birden. Sasirtiyo surekli masallah. Begum de yuruyerek karsilayabilir
demekki bu 1 yaşta var bişeyler :)
yerim ben o Duru kuşu annesini de şaşırtırmış:)

Ayy duygulandım yaa baban ek kart mı çıkartmış Can'ım yaaa:KK61:
evet canım bende duygulanmıştım verdiğinde bana :(
ihtiyacım olur diye düşünmüştü ya da ihtiyacımız olur. eşimi de ayırmaz sağolsun evladı gibi sever.
ama işten ayrılınca ben öyle düşünmüş belki çekinirim eşimden istemeye diye ki gerçwkten ben annem ve babamdan bile öğrenciyken para istemeye çekinirdim.

amin canım. bilmeden istemeden seni üzdüm hüzünlendirdim :KK43:
sen de inşallah evlatlarından hayır görürsün maralım. hayattaki en büyük destekçin olarak hep yanında olurlar.
yok yok canim ben alistim senelerdir biseycik olmaz bana huzunlensemde çabuk geçer :)

İyi ki doğmuuuuuşş tatlı hakancık nice sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah. Bende senİn doğurmadığını zamanları hatırlıyorum :) çocukların ne olacak filan diye düşünüyordum hatta :)) emzirirken hep burayı okuyordum gizli takipçi kişisiydim :KK53:
sen o zamanlar yazmiyormuydun cidden
sanki bastan beri bizimle gibisin de oyle hisssediyiorum yani :)
ben ne zaman kendimi dusundumki :))

:))) hakkeett niye vede nasil durdun
ben olsam çatlarim :)))
Bu topikteki kızlar ikiye ayrılıyor maral doğumdan öncekiler ve sonrakiler mesela ben :confused: Sonradan yazmaya başlamama rağmen kendimi başından beri sürekli yazmışım gibi hissediyorum çünkü başından beri takipteydim herkesi tanıyorum :)

keşke demeyeydin benim pipirikli insana bunu :KK70: aklıma soktun şimdi işkillendim.

gerçi belim karnım adet olcakmış gibi ağrıyo. ya da gaz sancısı gibi böyle bi garip.
Yo yo işkillendirmek istemedim canım :) insan kendini daha iyi tanır tabi öyle hissediyorsan adet belirtisidir o zaman :KK66:

Yazın olabilir belki :KK37::KK46:

1 sene daha geçsin düşünebilirim ..düşüneyim hamile kalayım dogurayım diyene kadar da 1 sene geçer tabi hemen kalabilir miyim orası da var oğluma hamile kalmak için epey beklemiştim ikinci ne kadar sürede olur bilemiycemm..aslında ikisi bir büyüsün bende isterim ama buralarda yalnızım ne anne ne kv kimse yok yardım edenim olmayınca herşey bana kalacak korkuyorum ..hayırlısı olsun rabbim ne zaman verir bizler böyle hesap kitap yapıyoruz sağlıklı sıhhatli olsun da ..bi de kızım olsa fena olmaz hani:21: zaten başkada düşünmüyorum bir erkek bi kız yeter aslında kalabalık aileleri severim biz 4 kardeşiz bazen az mıyız bir kaç tane daha olsa mıydı diye dertleniriz:KK22:
sabah sabah ne yazmışım:KK51: hiçte enerjik değilim gece bütün enerjimi aldı bu oğlan havada kapalı :KK51:

bugün babam aradı torunumun pastasını sipariş ettin mi diye sordu. evet dedim de hani içimden diyorum niye soruyo olamıcakki doğum gününde :KK43:

ben alıcam torunumun pastasını, siz beğenmeden hediyesini şimdi almak istemedik dedi kıyamam ordan buraya düşündüğü şeye bak :KK43:

sağolsun babam bana ek kart çıkarmıştı olur da zor durumd kalırsam diye. çalışmıyorum şu an belki eşimden isteyemem bi ihtiyacım olursa diye. ah bu anneler babalar.. onlardan çok kim düşünebilir bizi hayatta?

biz de aile arasında pasta kesicez sadece hatıra olsun diye. öyle büyük organizasyonları büyüyüp anlyacağı zaman yapmak istiyorum.

aslında pastasını da sıradan bir pasta alacaktım ama eşim ilk doğum günü özel bişey olsun dedi. 1 şeklinde pasta yaptırıcam. bu tip sipariş pastaları da en az 15 kişilik yapıyolar. o kadar pastayı da napıcaz bakalım :)) artık komşulara dağıtırım kv ye falan veririm o da dağıtsın çoluk çocuğa :)

bende cok istedim 1 seklinde olsun diye ama 15 kişilik aşağısı olmaz dediler ne var sanki yapıverselerdi çok mu zor du ben cesaret edemedim o kadar büyük pastaya sen iyi düşünmüşsün dağıtırsın cocuklar sevinir

Canim televizyonda bi doktor demisti bebeginize acik cay verin diye ne kadar dogru bilmem:) meyvelere karsi da mi isteksiz canim? Cok zor istahsiz bebek. Bizimki de hala tutunarak yurume asamasinda merakla bekliyorum ne zaman yuruyecek.
Meyvelerden sadece muzu yiyor canım her gün 1 muzu yiyor elma portakal mandalina yemiyor :(

Back
X