2015 Şubat Anneleri

kızlar ggeldim eve klasik muayene etti topukta ğarmak ucunda yürümeler eğilip çömelip kalkma vs yapabildim hepsini. bacak ağrımdan ve belimi geriye doğru çok verememem dışında bişey olmadı. bişey çıkacaüını sanmıyorum ama bi mr istiycem dedi. c.tesi akşamına randevu alabildim anca. bakalım o zaman belli olcak.

eve geldim kv kızı yediriyodu daha doğrusu yediremiyodu :)) yeleğini ters giydirmiş öama sandalyesinin de kemerini bağlayamamış. valla yaşlı kadın diyprum ama beceremediği şey yok. bu çocuk bakma kpnusunda umutlarım git gide yitiyor.

KIZLAR BU unutkanlik la ben napicam

uç hafta once ust AZI DISIMib siyah oldugunu gordum , çurk diye hemen disçiden randevu aldim
o disimde dolgu varmis benim çuruk gorduugum siyah metal daha dogrusu daha once yaptiurdigim dis dolgummus ve ben unuttum oraya dolgu yaptridigimi
4-5 yil fln oldu dr deince hatirladim
Allahtan dr agore en aazz 10 yil olmus yapilalida çok rezil olmadim az rezil oldum :)
ya insan disindeii dolguyu unutrmu ben napicam bu unutkanlikla bu yasta
yakinda evin yolunu unutucam diye korkuyorum

herseyi unuturum da biyle bisey ilk defa oluyor :mad:

kızlar ggeldim eve klasik muayene etti topukta ğarmak ucunda yürümeler eğilip çömelip kalkma vs yapabildim hepsini. bacak ağrımdan ve belimi geriye doğru çok verememem dışında bişey olmadı. bişey çıkacaüını sanmıyorum ama bi mr istiycem dedi. c.tesi akşamına randevu alabildim anca. bakalım o zaman belli olcak.

eve geldim kv kızı yediriyodu daha doğrusu yediremiyodu :)) yeleğini ters giydirmiş öama sandalyesinin de kemerini bağlayamamış. valla yaşlı kadın diyprum ama beceremediği şey yok. bu çocuk bakma kpnusunda umutlarım git gide yitiyor.
Geçmiş olsun canım fıtık varsa da yoksa da mr da görünür için rahat eder inş yoktur
Kv konusunda fazla beklenti içinde olmamak gerek belki de en ezından hastaneye gidebildin :)

Geçmiş olsun canım fıtık varsa da yoksa da mr da görünür için rahat eder inş yoktur
Kv konusunda fazla beklenti içinde olmamak gerek belki de en ezından hastaneye gidebildin :)
sağol canım. mr çekilsin de rahat edeyim evet. ağrı kesici kas gecşetici vericem ama ya emzirmeyi bırakıcaksın o ara ya da ilacları alamıcaksın dedi. emzirmeyi şu an kesmem mümkün değil dedim. ağrıya katlanıcam mecbur. bakalım sonu iyi olsun da.

ben çalışınca kv bakacaktı öyle diyodu ondan pek umudum yok. zaten olan bitenden de gönlüm pek istemiyo ama mecbur kalınca napıcaksın.

Ya bu diş cikarmada kaka sayısı neden bu kadar çok oluyor 5 oldu bu saate kadar

Ya bu diş cikarmada kaka sayısı neden bu kadar çok oluyor 5 oldu bu saate kadar
Çünkü dişleri kalındığı için eli sürekli ağzında oluyor ve elleri her zaman temiz olamadığı için mikrop alıyor ve kaka çoğalıyor :)) öyle bir açıklama yaptım kendi kendime :)))

sağol canım. mr çekilsin de rahat edeyim evet. ağrı kesici kas gecşetici vericem ama ya emzirmeyi bırakıcaksın o ara ya da ilacları alamıcaksın dedi. emzirmeyi şu an kesmem mümkün değil dedim. ağrıya katlanıcam mecbur. bakalım sonu iyi olsun da.

ben çalışınca kv bakacaktı öyle diyodu ondan pek umudum yok. zaten olan bitenden de gönlüm pek istemiyo ama mecbur kalınca napıcaksın.
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah mr sonucu da güzel çıkar da için rahatlar..

Naptı kv sen gelince :) bi oh çrkmiştir yediremeyince hiç bişi.. Sıkma canını olsun, belki alışır ve sen çalışmaya katar verdiğinde bakar hem o zamana Begüm de büyür belki kolaylaşır:))

Kızlar sormuşsunuz sağ olun.. Ayaz daha iyi maşallah, iştahı da eskisi gibi kötü değil şimdi biraz daha yiyor zor da olsa.. İlaçlarını da düzenli veriyoruz bakalım inşallah düzelir.. dadera dadera iyi bakıyom damadına merak etme :)))

Benim belim bugün daha iyi çok şükür..

Bi de ayazın saçını kestim çok terliyordu ve uzundu azıcık kırptım artık kıza benzemiyor :)))

angeloflove angeloflove canım sen niye gidemedin bir uzamana?

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah mr sonucu da güzel çıkar da için rahatlar..

Naptı kv sen gelince :) bi oh çrkmiştir yediremeyince hiç bişi.. Sıkma canını olsun, belki alışır ve sen çalışmaya katar verdiğinde bakar hem o zamana Begüm de büyür belki kolaylaşır:))
sağol tatlım inşallah bakalım.

gelince yemiyo yaa dedi :) ben aldım elinden yedirdim. büyüdükçe düzelir belki dediğin gibi bAkıcaz görücez canım..

Kızlar sormuşsunuz sağ olun.. Ayaz daha iyi maşallah, iştahı da eskisi gibi kötü değil şimdi biraz daha yiyor zor da olsa.. İlaçlarını da düzenli veriyoruz bakalım inşallah düzelir.. dadera dadera iyi bakıyom damadına merak etme :)))

Benim belim bugün daha iyi çok şükür..

Bi de ayazın saçını kestim çok terliyordu ve uzundu azıcık kırptım artık kıza benzemiyor :)))

angeloflove angeloflove canım sen niye gidemedin bir uzamana?
bizimki de erkeğe benziyo diye saçları uzasın istiyorum :) yerim o Ayaz kuzunun kırpık saşlarını :KK68: iyi olmasına çok sevindim inşallah tamamen geçince çok daha düzelir iştahı cAnım.

teşekkür ederim canım. birilerinin de beni düşünüyor olması inan sabah sabah çok duygulandırdı. Allah razı olsun.
valla iyi değilim ama hala dra gidemedim. şimdi de kaynanamla uğraşıyorum. aile ilişkileri çocuk derken çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Rabbim çıkış yolu göstersin bana inş. dua edin de feraha kovuşalım inş. :KK61:
İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer canım ama destek almayı ihmal etme.

Aklıma geldi Bir akrabanız doğumda vefat etmişti bebek nasıl oldu. Soruşturmadan birşey çıktı mı?

vahide1204 vahide1204 vahidem nasilsin daha iyisin insallah sende

pazaersi oglumu dr a goturdum 6 yas için
vermedi yine ilaci , 8 yasi bekle diyor
biz haftada bir ikiye dusmustuuk alt islatmada
bu yastaki çogu çocukda normalmis
çocugada surekli bu olaydan anormal biseymis gibi bahsetmek iyi deilmis psikolojik olarak , normal oldugunu zamanla gececegini soylemek lazimmis
yatmadan once sivi tuketmesin fln dedi klasik saten o
gun içinde surekli tuvalete gitsin bo$ olsun idrar torbasi dedi
derin uyku olunca yapiyolarmis çiis, o ilaçda hormon var mis uykuyu hafifletiyormus boylece yapmiyormus
ben pek mantikli bulmadim bunu ama neysee

ilaç almadan geldik sonunda eve yani
bide çzielgemiz var sabah lakdiigmizda takvime gunes yada çarpi koyyoruz yaptiysak yapmadiysak
benimki gerçektende bazi geceler kalkiyor kendi , sabah bakiyorum bez yok ,çikarip atmis gece haberim bile olmuyor

gecen gece yatmadan once wc ye gitmemis , uyudukdan 1 saat sonra bez takiyim diye gittim yapmisti
alezede denk gelmemis yatagi çok iyuydi hazir yatak ama kizim yapmuyior diye en pahalisnin almistim ( kiz baska yataga geçince o ogluma kaldi )
uzuldim valla insallah kokmaz :KK43: yikayamamda :KK43:(
İyiyim canım.6 aydır kullanıyoruz ama hala tam uyanmıyor.bilincini acana kadar çatlıyorum.hele yattıktan iki saat sonra çok žor uyanıyor.sorularıma abuk sabuk cevaplar veriyor.tam videoluk.gece 3 te daha kolay kaldırıyorum.onu kaldırcam diye ortanca kız uyanıyor.bi de o geri uyusun diye ugrasiyorum.biz önceden bu kadar bilincini acmiyorduk uyandı saniyorduk.orda hata yapiyomusuz gerçi hala bi gelişme yok.17 günde 3 güneş.

Cumaya psikolog randevusu aldım.tavsiyelerde birinin bizimki gibi sorununa vesile olmuş.cokiyi diyorlar.45 dk 150. Lira fiyatta uygun inşaallah ise yarar.oğlan hiç istemiyor konuşmak.bakalım.
ben genetik olmasından çok korkuyorum.buyuk dedenin birinde varmis bizim.taaa gidipte ordan bi gen almamıştır insaallah

daha once olmuymuydu sende
iki defa kestim ben pek bisey olmadi canim bende bilmiyorumki
3-5 gunde geçti ikisindede serettlik
azalarak geciyor tabi
Benim de olmadı ama ben kademeli kesmistim.azalta azalta ondan mı yoksa zaten süt mü kalmamıştı bilmem

İyiyim canım.6 aydır kullanıyoruz ama hala tam uyanmıyor.bilincini acana kadar çatlıyorum.hele yattıktan iki saat sonra çok žor uyanıyor.sorularıma abuk sabuk cevaplar veriyor.tam videoluk.gece 3 te daha kolay kaldırıyorum.onu kaldırcam diye ortanca kız uyanıyor.bi de o geri uyusun diye ugrasiyorum.biz önceden bu kadar bilincini acmiyorduk uyandı saniyorduk.orda hata yapiyomusuz gerçi hala bi gelişme yok.17 günde 3 güneş.

Cumaya psikolog randevusu aldım.tavsiyelerde birinin bizimki gibi sorununa vesile olmuş.cokiyi diyorlar.45 dk 150. Lira fiyatta uygun inşaallah ise yarar.oğlan hiç istemiyor konuşmak.bakalım.
ben genetik olmasından çok korkuyorum.buyuk dedenin birinde varmis bizim.taaa gidipte ordan bi gen almamıştır insaallah
bugun bi kasik kadar yapmis benimki bezine
bulut çizmis ardindan gunes gorunuor çizmis çok hosuma gitti resimi oyle gorunce :) tam anlatmis durumunu :)
valla kardesimde yapiyordu bende tabi buyyunce geçti dedeleri bilmiyorum fazla uzaga gitmeye egrek yok yani hizde :)

insallah ise yarar psikolog

emre dr a soylemeyelim faln dedi once , kendisine guler diye dusnuyormus
gulmeyecegini soyledim ikna oldu kolayca ama senin oglan daha buyuk insallah kabul eder konusmayi
tabi biz çocuk dr una gittik ben konustum emre bizi dinledi onuda yarisini anlamamis :)
çikinca bana sordu dr ne dedi anne diye :))

sut u yatmadan once içmiycerz deidm çocuk butun gun içmemmeyye basladi vur dedik olduryor yani:mad:

Eve canım ya bütün ilaçlar süte geçiyor emzirmemek lazım ya da kullanmamak lazım inş mr sonucunda bişey çıkmaz
Sen çalışınca kv nin programları ne olacakmış peki bakmayı düşünüyorsa :) insan bir kere soğuyunca istemez artık hiç bir yardımını tabi bir de bakım konusunda dediğin gibiyse yani pek özenmiyor gibi ama dediğin gibi mecburiyetler işte Allah mecbur bırakmasın

KIZLAR BU unutkanlik la ben napicam

uç hafta once ust AZI DISIMib siyah oldugunu gordum , çurk diye hemen disçiden randevu aldim
o disimde dolgu varmis benim çuruk gorduugum siyah metal daha dogrusu daha once yaptiurdigim dis dolgummus ve ben unuttum oraya dolgu yaptridigimi
4-5 yil fln oldu dr deince hatirladim
Allahtan dr agore en aazz 10 yil olmus yapilalida çok rezil olmadim az rezil oldum :)
ya insan disindeii dolguyu unutrmu ben napicam bu unutkanlikla bu yasta
yakinda evin yolunu unutucam diye korkuyorum

herseyi unuturum da biyle bisey ilk defa oluyor :mad:
Maralcım olabilir bin tane şeyle uğraşıyorsun ben bile bazen dolabı açıyorum boş boş bakıp kapatıyorum ne alacağımı unutuyorum. Biraz protein al iyi gelir

Back
X