Arkadaslar yazamadim bayadır insallah herkes iyidir. Benim rahim agzi uzunlugu kisaldi raporluyum evdeyim .
Ben de devlette de sezeryan olunca bıçak parası adı altında para aldıklarını duydum, bide devlet te havva sezer var hiç duydun mu nasıl biri diye, arkadaş ona gidecek de doğumu çok yakın, mecbur kaldı biraz
Tatlım sanırım tuzu azaltman gerekebilir. yinede druna Danış tabi
canım tansiyon problemin de vardı, bence doktora danış.
bende şişme yok, ilk hamileliğimde de olmamıştı.
biraz bünyesel de olabilir.
ama mesela ben hamileliğin başından beri düzenli kilo alıyorum :)
karnıma sadece, toplam 5 kilo aldım ama millet doğum ne zaman diye soruyor :)
ah canım tam bendesin şimdiden bayılacak gibiyimbu arada dün akşam 2 kez duş aldım, yine de yatarken sırılsıklam oldum terden, fenalardayım.
nasıl geçecek bu yaz, ağustos sonuna kadar çalışmayı düşünüyordum normalde...
Urfada hastaneler kapandı bir tek metrolife var ve şanmed var özel olarak. Ben şanmede gidiyorum ayşe doktora ama ordaki bütün doktorlar iyi biliyorumallah yardımcımız olsun canım bugun maraşta da birden arttı sıcaklıkmaraşın tek farkı akşamları esintisi o da çok buyuk nimet gerçekten... bu arada canım urfada hangi doktora gidiyorsun malum hastahaneler falan kapandı bi ihtimal doğumumun urfada olma ihtimali var kimsem yok burda annem de evi çok bırakamaz bi de bayrama falan denk gelirse hepten gelmesi sorun olur... kafama yatan bi doktor hastahane bulursam urfada olsun istiyorum daha rahat olucak bize...
Senin erken doğum yapma riskin çok yüksek artık dikkat et bol dinlen canımArkadaslar yazamadim bayadır insallah herkes iyidir. Benim rahim agzi uzunlugu kisaldi raporluyum evdeyim .
Canm muz ve ceviz bebegi cok kilo aldiriyo diyolar amaBi de bebeğim kilo olarak bi hafta geriden gitmeye başladı doktor her gün balık hapı içmemi söyledi ama bunun dışında ne yesem kilo alır bebeğim? Bilen var mı ne yiyeceğimi şaşırdım
Aynen canım annem şeker hastası ordan biliyorum hastahane kalmadı nerdeyseUrfada hastaneler kapandı bir tek metrolife var ve şanmed var özel olarak. Ben şanmede gidiyorum ayşe doktora ama ordaki bütün doktorlar iyi biliyorum
İnşallah canım...Canım içini ferah tut kötü şeyler getirme aklına inş. hepimizin bebisleri zamanında gelecek. Birde ayaklarimin altı yandigi gibi çok usuyen ben geceleri nerdeyse terden çıplak yatıyorum.
Tatlım günlük Ped de yapıyor. Onun yerine ben her islandiginda tuvalet kağıdını rulo yapıp koyuyorum, herseferinde de degistiriyorum, tavsiye ederim.
Yok mantar çok yaşadığım için biliyorum. sadece islaniyorum terleyince. . . geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
Ben de durmadan duvara dayiyorum ayaklarimi taşlar bile sıcak geliyor :) geçen gün eşim elimi tuttuğunda aniden bıraktı ne kadar sıcak ellerin dedi ben şok oldum o da hissetti sicakladigimi...oluyo canım bndede ama akıntı gibi değil tere bağlıyorum bende
eve gidip ayakkabıyı çıkarınca ayaklarımı hangi taş bassam diye bakıyorum. normal duştan sonra ayaklarına soğuk şok yap biraz işe yarıyo sanki canım. bide şişmeye ve vücut terlemesinede iyi geliyomuş sporucu bi arkadaşım öyle demişti
Canım ben asm ne gidiyorum ama sigorta indirim yapıyordur heralde biraz. Fiyat almak lazım bide tabiki odaları falan gezmek gerekiyorc
canım asm de çok pahalı 15 bin filan doğum :S
Canim benim telaş yapma ama asm lerde de kalp atışına bakıyorlar bi git istersen hemen korkutma kendini yavrucaklar sıcaktan bunaliyorlar bence bizim gibi...Merhabalar kızlar. 3 gündür bebegimin hareketlerini hissetmiyorum. Moralim çok bozuldu herkes evrak yapıyorsun diyo. Ama karnimin üstünden bile görünüyordu. Şimdi hiç tık yok. Yarın hastaneye gitcem. Çok hareketliydi niye böyle oldu acaba yavaslamis olsa da bile niye yavaşliyo kafamda bi ton soru. Sağlığina mi birsey oluyo yoksa
evet tansiyon düşüklüğüm oluyor genelde
bende 5 kilo aldım
zaten 3 ayda çıktı karnım benim iç karnım küçük sanırım
herkes 5 aya göre biraz büyüksün diyor :)
doktora ayın 1 inde gidicem inşallah o zaman söylicem mutlaka çünkü ayaklarım feci acıyor ellerimle şişe kapağı dahil açamıyorum
Merhabalar kızlar. 3 gündür bebegimin hareketlerini hissetmiyorum. Moralim çok bozuldu herkes evrak yapıyorsun diyo. Ama karnimin üstünden bile görünüyordu. Şimdi hiç tık yok. Yarın hastaneye gitcem. Çok hareketliydi niye böyle oldu acaba yavaslamis olsa da bile niye yavaşliyo kafamda bi ton soru. Sağlığina mi birsey oluyo yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?