Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ya kızlar rubella igg çok yüksek çıkmış benim
Pozitif olması kötü birşey mi nedir bilgisi olan var mı?

Kizlar sari akinti normal mi yoksa mantar mi oldum hamileligi ogrendigimizden beri cinsel iliski yok.

Şimdi öğrendim
Rubella igg pozitif çıkınca korkmayın
Kızamıkçık geçirmişiz ve bağışıklığımız var demekmiş
Ödüm koptu

Gördüm keseyi yanlz geç döllenme olmuş ultrasona gore 5 haftalgiz 15 gün sonra kalp atslarni duymak için cagrdi doktorumuz
canm bnmde aynı gec döllenme oldu sanırım daha bugun görebıldım kesesını 5 haftalık bnmde buyuk ıhtımal 7 mm cıktı kesemız senın kac :)

hayirlı sabahlar hanim lar dün ilk kontrol için doktora gittim 5+1 de gebelik kesem düzensizmiș ama beta hoch 6500 çıktı daha demin doktoru arad im değerim güzel kesen düzensiz ama düzelebilir dedi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

benim de kesen 5 6 mm çıktı
güzel düşün canm hıc canını sıkma kötüyü asla düşünme onu bır damladan yaradana emanet et ben hep oyle dıyorum emanetlerın kaybolmadıgı rabbım sana emanet verdıgın can dıyorum ınsallah hayırlısı ıle kucagımıza alırız hepimiz

evet bebegide gördük hatta kalp atışını da gördügünü söyledi dün doktor ama sağlıklı atıyormu onu söylemedi
Cnm doktor sorun görse söylerdi mutlaka hamileleiginde yolunda gitmeyen şeyler mi var..Bende yarın kan verecem sonra hastaneye ultrasyona gidecem daha çok yeni benimki reglim 5 gün gecikti..çok korkuyorum ya ınş hepimiz sorunsuz hamilelik yaşarız..

canm bnmde aynı gec döllenme oldu sanırım daha bugun görebıldım kesesını 5 haftalık bnmde buyuk ıhtımal 7 mm cıktı kesemız senın kac :)
Mm olarak söylemedi canim ama sağlıklı kesen korkmani gerektirecek birşey yok dedi bu da ilk goruntumuz

Eklentiler

• IMG_20160114_121800.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 73
Allah herkesin yardımcısı yanında olsun insallah...
ben de bugün ilk randevuma gittim ve keseyi gördük şükür ama doktor çok küçük dedi :) bi de sol yumurtalığımda kist varmış onu öğrendim.. haftaya cuma tekrar gel dedi inşallah nokta kadar da olsa görürüz bebeğimizi kesede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…