Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Proluton iğne kullanıyorum. Bu hafta biraz azaldı belirtiler. Göğüsler şiş ama eskisi kadar acımıyor. Bel ve kasık ağrıları da seyrekleşti. Bir de acaip gaz vardı, o da azaldı.

Canim coook sevindim senin adina.cok sukur bak bir seycik yokmus.sen bol bol dinlen.pozitif dusun ve dua et.Rabbim yar ve yardimciniz olsun amin

Proluton iğne kullanıyorum. Bu hafta biraz azaldı belirtiler. Göğüsler şiş ama eskisi kadar acımıyor. Bel ve kasık ağrıları da seyrekleşti. Bir de acaip gaz vardı, o da azaldı.
demek ki belirtilerin azalması normal birde 2. cocuk benim ki ama hiç hatırlamıyorum ne zaman ne olmuştu sagol canım cevap için

Can
Canim gebeligin 6.haftasinda genellikle kalp atimi duyulur.ama cihazin yetersiz olmasi gec dollenme vs.gibi durumlarda duyulamayabilir.sen gonlunu ferah tut.doktor kotu bir sey olsa emin ol ki seni rahatlatmak adina dahi olsa yalan konusmaz direkt olani soylerdi.2 hafta sonra gider ve kalp atimini duyarsin insaallah.

Masaallah herkes doktora gitmis guzel haberlerle donmus.ben hala gitmedim doktora bi haftaya kadar da gitmeyi dusunmuyorum acikcasi.diger iki gebeligimde ogrendigim gibi doktora kosuyordum 2 gun sonra kanama basliyordu 1 2 hafta sonra da gebeligim bitiyordu.bu defa agirdan almaya karar verdim.insaallah gittigimde ben de guzel haberlerle doner sevincimi burada paylasirim.Allah hepimizin gonlune gore versin.amin.

bol bol dinlen hiçbir iş yapma sakın Allah yardımcın olsun

Maşallah çok sevindim canım gözün aydın darısı bizlere inşallah

Ayy resmen hamileliğin en zor zamanları ilk aylar. İnsan sabretmeyi de öğreniyor.
Her gün ultrasona girsem keşke kesesini görsem kalbini duysam da içim rahat etse.
Hem özlüyorum hem endişeleniyorum var mı benim gibi olan...

bende aynıyım ya doktor ultrasonda bakarken hıc ordan kalkmak ıstemıyrm hep daha belli bile olmayan bebegımı ızlemek ıstıyrm ama kısa sürüyor ıste :))

Kipirtilarini hissedene kadar endiselerikiz devam edecek

Merhaba canim evet bana da oyle demişti tuhaf gelmişti :)

yaa hamıle kalmadan bı strest nıe olmuyo dıe hamıle kal ayrı bı strestt vallahi hamıle kalmadan once hamişlerin yazılarını okurdum kese gozukmedı kalp atısını duyamadk gıbı endışlerinı okurdum şunlara bak ya hamiş kalmşlarda derdıne düştükleri seye derdım sımdı bende aynı durumdayım yaww bıtmıyo arkadas :))))

bende aynıyım ya doktor ultrasonda bakarken hıc ordan kalkmak ıstemıyrm hep daha belli bile olmayan bebegımı ızlemek ıstıyrm ama kısa sürüyor ıste :))
Aynen çok çabuk geçti. Tabii doktorlar aynı şeyi günde defalarca yaşadıkları için seri de oluyorlar hep. Sen kalbini duydun mu bir daha gidecek misin doktora yakın zamanda?

Kipirtilarini hissedene kadar endiselerikiz devam edecek
Evet sanırım öyle olacak. :) Ona da daha var...

Elaemi canim Nasıl oldun?kanamam arttı demişsin. Ben bu gün doktora gittim, kan uyuşmazlığı vardı bizde kadın lekelenme yuzunden o iğneyi yaptı riske atamam diye, birde düşük iğnesi yaptı progestan iğnesi olması lazım ve vajinal kullanicam haplarıda. Kasıklarım hala agriyor ama.

yok canım daha minigimin kesesını gördum bugun 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gıderım :) senın ne durumda

yok canım daha minigimin kesesını gördum bugun 2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gıderım :) senın ne durumda
Biz de kese gördük.
Kalp atışları için haftaya tekrar gidicem.
Şimdi Fransa'dayız ama önümüzdeki ay Türkiye'ye dönüş yapacağız. Hatta ay bile değil 2.5 haftamız kaldı. Bu yüzden telaşlıyız uçağa binmek bile korkutuyor beni gerçi kaç kere sordum doktoruma ama...
İnşallah sağsağlim gideriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…