Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar neden ultrasonda hafta daha az hesaplandı? Normalinde 7 +2 haftalık olmalıydı. Doktor 5+2 dedi bir hafta fark var adet gününe göre 6+2 görünüyor dedi. Anlam veremedim.
merhaba mieze seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.Bende gittiğimde sat a göre 6+1 bekliyordum ultrasonda 5+1 çıkmıştı.Doktor gelişimi iyi , bir süre sonra ultrasonla normal tarih eşitlenir birbirini yakalar rahat ol demişti.Sıkıntı yok yani:)

kızlar öncelikle hakkını helal edin... Dünden beri ben per perişan siz bana duacı Rabbim razı olsun sizden...

sabah korku tedirginlik göz yaşı gittim doktora.. Doktor beni görünce şok bi sakin ol dedi.. Olamam ben yine kanama yine kayıpşlarım olabilir dedim ki yat bakalım bakalım dedi... Ekrana baktim ki kese orda bebekte bak içinde dedi kaçttane koyduk sana dedi 2 diyince diğeri bakalım nerde dediki yanında duruyordu.. Üzülme herşey yolunda bebeklerin seninle kanamalar olabilir çoğalmadıkça üzülme dedi.. Ben okadar ağladım ki sorucaklarım silin di aklımda ağrım var demeyi bil eunuttum ...

2 hafta sonra kalp atışına çağırdı ne yasıyacagımı bilmiyorum korkularım hala devam ediyorum.. bu agrılar çoğalır ve kanamam olur die... Dualarını eksik etmeyin hamdu senalar olsun Rabbime...

Gözünaydın hamdolsun canim. Kanama neden olmus peki kanama alanı var dedi mi? İstirahat et bol bol. Allah yardımcımız şükür.

Allah razı olsun canim dualarımız hepimiz için. Allaha emanetler.

Gözünaydın hamdolsun canim. Kanama neden olmus peki kanama alanı var dedi mi? İstirahat et bol bol. Allah yardımcımız şükür.

bebekler damarlarına tutunması gerek beslenebilmesi için damarlarda yaklastıkca olur kese erafında kanama alanı görmedi. İki sininde kesesi güzel dedi ama yinede pek içim rahat değil. hayırlısı ağlamaktan doktorlada konusamadım

Benim kanamam vs hiçbir şeyim yok ama doktor bana progestan hap başladı. Üstelik kandan progesteron uma da baktı 30 çıktı ve haftana göre çok iyi dedi. Ona rağmen progestan desteği başladı. Sizden kullanan var mı? Neden verdi ki bunu? Çoğu gebeye verilebiliyormuş galiba

Şükür bak kanama alanı çıkmadı. Allaha emanet yavrularimiz canim rabbim saglık versin herkesin evladına.

canım kanamam var inşallah yarın güzel şeyler duyarsın

Evet veriyolar canım destek icin. Kesen kaç mm çikti kac gunluktun muayene olduğunda yolk kesesi gözüktümü?

Hep güzel haberler al inşallah içini gönlünü ferah tut üzülme daralma darlanma iyi düşün pozitif ol. Rabbim güzel yazılar yazsın kısmet etsin inşallah :)

Hep güzel haberler al inşallah içini gönlünü ferah tut üzülme daralma darlanma iyi düşün pozitif ol. Rabbim güzel yazılar yazsın kısmet etsin inşallah :)
allah binkere razı olsun sizden binkere.. dua 'm Rabbime.. İnşallah güzel olsun ama bu kez ben hep pozıtıfı oldum yınede bunları yasadım canım elimden baska bırsey gelmıyor

sagol canm duaların ve iyi niyetin için inşallah bu günlerde gececek

ben doktora kalp atısı sordum.. Oda suan kalp atsı dınlemeye gerek yokkı dedi. bu zamanda bazen bebek bile oluşmuyor yolk kesesı oluyor bebegın olusmus 2 hafta sonra gel dinleyelim dedi.. kese iyi vaktinle uyumlu dedi ama çok ağlıyordum acaba rahatlatmak ıcınmı dedi

Evet veriyolar canım destek icin. Kesen kaç mm çikti kac gunluktun muayene olduğunda yolk kesesi gözüktümü?
5+1 de gittim ve karından ultrasonla keseyi gördü. Küçüktü ama rahim içinde ve güzel yerleşmiş dedi, endometrium kalınlığın çok iyi dedi. 6+3 te kontrole çağırdı muhtemelen kalp atışını görebiliriz o Zaman dedi. Daha önce bir gebelik kaybım var belki de onun bildiği için de başlamış olabilir bilmiyorum destek için dedi ama...

çok güzel canım ilaç kullanıyormuydun yada verdimi bişey progestanı kast ediyorum bu arada gebelik belirtilerin ne durumda kasık bel agrın gögüs hassasiyetin aynı ölcüde devam mı ediyor .azalma artma var mı?

Muhtemelen ondandır canım. Ben de 6+3te haftaya çarşamba gidicem dr a. Istirahat et bu sürede canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…