Merhaba canim bi sen bi de ben variz galiba henuz doktora gitmeyen.. ben de senin gibi dusunuyorum benim de bi kaybim var, ilk hamile oldugumu öğrendiğimde kosa kosa doktora gitmistim sonuc kimyasal gebelik.. bu kez stres yapmadan agirdan aliyorum ben de haftaya cumartesi gitmeyi planliyorum bi terslik olmazsa.. insallah hepbirlikte saglikli bi hamilelik sureci geciririz.. Allah bagislasin bebeklerimizi..Masaallah herkes doktora gitmis guzel haberlerle donmus.ben hala gitmedim doktora bi haftaya kadar da gitmeyi dusunmuyorum acikcasi.diger iki gebeligimde ogrendigim gibi doktora kosuyordum 2 gun sonra kanama basliyordu 1 2 hafta sonra da gebeligim bitiyordu.bu defa agirdan almaya karar verdim.insaallah gittigimde ben de guzel haberlerle doner sevincimi burada paylasirim.Allah hepimizin gonlune gore versin.amin.
bıze kalsa bır hafta sonra gıderız de neyse bıraz büyüsünler en guzel ana yaklaştık düşünsene kalp atışını duycaz mucize :)demekki benimde kalp atısı dınlememsı normal banada 2 hafta sonra gel dedi
uçağa binmek riskli die duymuştum bende ya neyse allaha emanet bırsey olmaz ınsallah canımBiz de kese gördük.
Kalp atışları için haftaya tekrar gidicem.
Şimdi Fransa'dayız ama önümüzdeki ay Türkiye'ye dönüş yapacağız. Hatta ay bile değil 2.5 haftamız kaldı. Bu yüzden telaşlıyız uçağa binmek bile korkutuyor beni gerçi kaç kere sordum doktoruma ama...
İnşallah sağsağlim gideriz.
arkadslar merhaba bugun benım beklenen adet gunum ve beta hcg 21 çıktı. sizce çok mu düşük? ilk hamılelıgımde beklenn adet günümde 60tı beta hcg. ama 11 hafta düştü, 4 ay oldu kürtajla alındı.acaba rahme yapışması yavaş mı oluyor da ondan beta hcg az salgılanıyor?
inşaallah ve hayrlısıysa hücrem tutunsun hayata. zaten sadece 14 gün önce ilişki oldu ondan sonra olmadı. teşekkür ederim canımcanım geç döllenme olmuştur ondan kaynaklanıyordur o. rahim yapısıyla alakalı değil
Normal canim korkma baska bir arkadas in adet günü 8 di ve saglikla dogurdu bebeğini darisi basinaarkadslar merhaba bugun benım beklenen adet gunum ve beta hcg 21 çıktı. sizce çok mu düşük? ilk hamılelıgımde beklenn adet günümde 60tı beta hcg. ama 11 hafta düştü, 4 ay oldu kürtajla alındı.acaba rahme yapışması yavaş mı oluyor da ondan beta hcg az salgılanıyor?
teşekkür ediyorum içim daha da rahatlamaya başladı :) peki gelişmesinde bir sıkıntı oldu mu bebeğin? her yerde farklı farklı şeyler yazıyor ve ınsan okudukça strese gırıyorNormal canim korkma baska bir arkadas in adet günü 8 di ve saglikla dogurdu bebeğini darisi basina
valla canım arttı ama yinede böyle akacak kadar çok diyemiyorum sütlü kahve renginde sildikçe geliyor iç çamaşırımıda bulaşıyor.iyi olmuş riske girmemekle bu kan uyuşmazlıgı iğnesini kaç kere olacaksın merak ettim bir kereye mi mahsus .bu arada benimde midem çok bulanıyor hafifde belim agrıyorElaemi canim Nasıl oldun?kanamam arttı demişsin. Ben bu gün doktora gittim, kan uyuşmazlığı vardı bizde kadın lekelenme yuzunden o iğneyi yaptı riske atamam diye, birde düşük iğnesi yaptı progestan iğnesi olması lazım ve vajinal kullanicam haplarıda. Kasıklarım hala agriyor ama.
O gebelikten gebelige degisir benim adetten 4 gun sonra 107 cikmisti 3 gun sonra 331.9 cikti. Herkeste ayni olacak diye birsey yok ayni donemde 700 800 cikan da oluyor bunyeden bunyeye ve bebekten bebege degisir.teşekkür ediyorum içim daha da rahatlamaya başladı :) peki gelişmesinde bir sıkıntı oldu mu bebeğin? her yerde farklı farklı şeyler yazıyor ve ınsan okudukça strese gırıyor
Bir kere oldum yine olacağım galiba 3 ay etkiliymiş Cünkü. Cok gecmis olsun bu akıntılar Hakkı'nda rahim buyuyor o yüzden dedi doktorvalla canım arttı ama yinede böyle akacak kadar çok diyemiyorum sütlü kahve renginde sildikçe geliyor iç çamaşırımıda bulaşıyor.iyi olmuş riske girmemekle bu kan uyuşmazlıgı iğnesini kaç kere olacaksın merak ettim bir kereye mi mahsus .bu arada benimde midem çok bulanıyor hafifde belim agrıyor
Hosgeldin cnm ben de kan tahlili yaptirdim ama doktora haftaya gidicem insallah.. ailemin de daha haberi yok. En azindan kalp atisini duyana kadar soylemek taraftari diilim ben de.. cunku basimdan bi kimyasal gebelik gecti herkese soyledik 1 hafta sonra dustu..bende geldiim kan testi yaptırdım ama daha dr gitmedim . ailenize haber verdiniz mi ben sabredemiyorum eşim 12 hafta geçsin diyor . çatlayacağım herkese söylemek istiyorum. sizce uygun zaman nedir
sagol canım .bizim komşumuz bu kan uyuşmazlıgıyla ilgili doğumdan hemen sonra kendi ve bebegi iğne olmuştu canım aklında olsun bebegede yapmışlardıBir kere oldum yine olacağım galiba 3 ay etkiliymiş Cünkü. Cok gecmis olsun bu akıntılar Hakkı'nda rahim buyuyor o yüzden dedi doktor
Çok sevindim hayırlı olsun benimde randevum yarın aramızda 2gün var inşallah benimde karından gözükür kesemArkadaslar benim randevum yarindi ama dun gece heyecandan dayanamadim.ve gece oniki bucukta arayip randevumu bu sabaha aldim.sabah gittik dr a. Dr beni asilama.icin beklerken hamile oldugumu soyledigimde cok sasirdi sevindi.hemen ultrasonla bakti veee sukurler olsunki kesem gozuktuu.cok duzgun ustelik.kesen dedi.anneligin hayirli olsun simdiden dedi. Ayy cok duygulandimm.birsuru test verdi onlari yaptirdim ve iki hafta sonrasina kalp atisini dinlemek icin gun verdi.yapacaklarimi yapyacaklarimi beslenme duzenimi anlatti.hastaneden ciktigimda yagmur yagiyordu ve Allahim dedim suan nerde şu saniye kim varsa bebek isteyen hepsine nasip et hayirlisiyla dedim.Allahima binlerce kez sukrolsun.sonuna kadar saglikla gitmeyi nasip etsin hepimize.
Canım seninde gözün aydın inşallah kalp atışlarınıda duyarsınKızlar ben de bugün doktordaydım tahlil tekrarı yapmıştım, enfeksiyon nedeniyle randevumu erkene aldım. Keseyi gördük 3 milim kadardı. 10 gün sonra bebeği görmek için çağırdı. 10 hafta gibi geliyor bana ama sabırla bekleyeceğim kısmetse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?