Merhaba arkadaşlar ben de nasip olursa eylül annesi olacağım. Gebeliğim planlı değildi aslında çünkü bebeğim çok küçük 14 aylık. Psikolojik ve fizyolojik halim yoktu doğrusu. Ve oğlumu emziriyorum. Rabbim hayırlı, sağlıklı verir inşallah. Sizinkiler de hayırlı olsun bu arada
Kızlar merhaba ben de geldim aranıza, eylül 2016 annesi olacağım ben de inşallah, bugün öğrendim kan sonucumu, Rabbim hepimize hayırlı hamilelik hayırlı doğum hayırlı evlat nasip etsin inşallah...
Selam herkese bende Allah nasip ederse eylül annesi olucam sat benimde 8 aralık ben bu gün ultrosona girdim fakat dr keseyi göremedi kafam karıştı çok ne yapsam bilemiyorumm....
Selam herkese bende Allah nasip ederse eylül annesi olucam sat benimde 8 aralık ben bu gün ultrosona girdim fakat dr keseyi göremedi kafam karıştı çok ne yapsam bilemiyorumm....
Merhaba kizlar..
Benim de sat9 aralik. Bi hafta gecti adetimin ustunden adet olmadim. Bugun kan verdik yarin alicaz sonucu. Fakat bu aksam cok cok incecik bi pembe kan geldi.sonra bdaa gelmedi cok sukur. Sizce bu normal mi?? diilse adet kanamasi mi acaba aksam aksam kafam takildi
Merhaba kizlar..
Benim de sat9 aralik. Bi hafta gecti adetimin ustunden adet olmadim. Bugun kan verdik yarin alicaz sonucu. Fakat bu aksam cok cok incecik bi pembe kan geldi.sonra bdaa gelmedi cok sukur. Sizce bu normal mi?? diilse adet kanamasi mi acaba aksam aksam kafam takildi
Cnm ilk yaptırığımda adetime 8 gün vardı 27.26 çıktı 3 gün sonra bir daha tekrarladm 133.64 çıktı daha erken olduğu icin dedi doktor üstünden bir hafta gecti ultrosnda grürm diye gittm bu gün göremdm bi aksilik mi var diye düşnmektn alamıyrm kendimi...