6. Haftada ben de oyleydim canim 1.5-2 hafta daha sık disini geciyor hepsi ara ara geliyor ama en azindan surekli olmuyor.bugun cok guzel yumurtami yedim mesela mutluyum
Can'ım bana da dinlen kendini yorma iş yapma çok eğilip doğrulma uzanmakta Dedi ama Dr bu birikintinin kanama alanı mı yoksa ikinci bir kesemi olduğundan emin Değilim haftaya tekrar gel Dedi. İnşallah kanama falan değildir,hep dua ediyorum Rabbim sen nasip ettin sen esirge diye. Biz ne kadar esirgesek de Rabbim esirgemedikten sonra her şey zor. Bol su içmeye çalışıyorum zaten gebeliğimi öğrendiğimden beri. Peki sen kalp atışlarını duydun mu Can'ım? Kalp atışları için bizi 11 şubatta çağırdı
Herkese Merhabalar;
bende yeni katılıyorum aranıza
ikinci bebeğim , daha önce 2011 temmuz annesiydim.
o zaman ki nickimle giriş yapamadığım için yeni üyelik almak zorunda kaldım
geç döllenme ile 6+3 haftalık.
geçtiğimiz cumartesi gittiğimde kalp atışını duydum.
bu hafta içinde de kan tahlillerim var.
6. Haftada ben de oyleydim canim 1.5-2 hafta daha sık disini geciyor hepsi ara ara geliyor ama en azindan surekli olmuyor.bugun cok guzel yumurtami yedim mesela mutluyum
Ayyy afiyet olsun yarasin bebisine...ınş cnm ya istifra ediyorum sabahları ve istahim hiç olmuyor düzelir ınş..kasiklarim da agirio hafiften...uzaniyorum iste
Ben de varım kızlar aslında mart annesi olacaktım 18inci haftada oğlumu kaybettim rahim ağzı yetmezliği yüzünden 23ekimde kaybettik doktor iki ay bekleme süresi dedi bu ay bıraktık korunmaya hiç umudum yoktu bu ay ama şükür yüzümüz güldü
Ayyy afiyet olsun yarasin bebisine...ınş cnm ya istifra ediyorum sabahları ve istahim hiç olmuyor düzelir ınş..kasiklarim da agirio hafiften...uzaniyorum iste
Ayy kuru şeyler yemeye çalış bir yerde okumuştum senin gibi olanlar için diyodu ki galeta falan alın mesela sabah yataktan çıkmadan ve sulu yemekleri ana öğünlerde tüketmeyin belli bi zamanda arada alın diyodu, doğrumudur bilmem dene istersen
Herkese Merhabalar;
bende yeni katılıyorum aranıza
ikinci bebeğim , daha önce 2011 temmuz annesiydim.
o zaman ki nickimle giriş yapamadığım için yeni üyelik almak zorunda kaldım
geç döllenme ile 6+3 haftalık.
geçtiğimiz cumartesi gittiğimde kalp atışını duydum.
bu hafta içinde de kan tahlillerim var.
Allah hayırlı etsin canım benim de ikinci kızım 2010 lu inşallah bu da eylül 15 li olacak günlerimiz aynı beraber bekleyelim fındıkları ben daha doktora gitmedim perşembe randevum var bakalım ne görücez.
Allah hayırlı etsin canım benim de ikinci kızım 2010 lu inşallah bu da eylül 15 li olacak günlerimiz aynı beraber bekleyelim fındıkları ben daha doktora gitmedim perşembe randevum var bakalım ne görücez.
Hayırlı olsuun ne güzel tecrübeli annesin ve kardeş geliyor kızına :) sonuna kadar sağlıkla geçirdiğimiz gebeliklerimizi hep birlikte görürüz inşallah sizlerle herşey daha kolay arkadaşlar :)
Benimde bulanmıyor çok şükür pıt pıtları gördüm endişe edecek birşey olduğunu düşünmüyorum yapısal olabilir oğlumda da bulanmamıştı ve ben bu durumdan çook memnunum
Ya kızlar ben de sık sık rüyamda eve hırsız girmiş olarak görüyorum. Uğraşıyorum eşimi uyandıramıyorum şimdi odaya girecek diye korkuyla bekliyorum ııııı çok korkuyorum allahtan rüya olduğunu anlıyorum