Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ya neden benim istahim çok kapalı ya...hiç bise yemek istemiyorum acikmiyorum
6. Haftada ben de oyleydim canim 1.5-2 hafta daha sık disini geciyor hepsi ara ara geliyor ama en azindan surekli olmuyor.bugun cok guzel yumurtami yedim mesela mutluyum

Evet ben kalp atışlarını duydum çok şükür.
Sende duyacaksın

Herkese Merhabalar;
bende yeni katılıyorum aranıza
ikinci bebeğim , daha önce 2011 temmuz annesiydim.
o zaman ki nickimle giriş yapamadığım için yeni üyelik almak zorunda kaldım

geç döllenme ile 6+3 haftalık.
geçtiğimiz cumartesi gittiğimde kalp atışını duydum.
bu hafta içinde de kan tahlillerim var.

sağlıkla gelirler inşallah hepsi

6. Haftada ben de oyleydim canim 1.5-2 hafta daha sık disini geciyor hepsi ara ara geliyor ama en azindan surekli olmuyor.bugun cok guzel yumurtami yedim mesela mutluyum
Ayyy afiyet olsun yarasin bebisine...ınş cnm ya istifra ediyorum sabahları ve istahim hiç olmuyor düzelir ınş..kasiklarim da agirio hafiften...uzaniyorum iste

Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu defa :)

Ayyy afiyet olsun yarasin bebisine...ınş cnm ya istifra ediyorum sabahları ve istahim hiç olmuyor düzelir ınş..kasiklarim da agirio hafiften...uzaniyorum iste
Ayy kuru şeyler yemeye çalış bir yerde okumuştum senin gibi olanlar için diyodu ki galeta falan alın mesela sabah yataktan çıkmadan ve sulu yemekleri ana öğünlerde tüketmeyin belli bi zamanda arada alın diyodu, doğrumudur bilmem dene istersen

Allah hayırlı etsin canım benim de ikinci kızım 2010 lu inşallah bu da eylül 15 li olacak günlerimiz aynı beraber bekleyelim fındıkları ben daha doktora gitmedim perşembe randevum var bakalım ne görücez.

Hayırlı olsuun ne güzel tecrübeli annesin ve kardeş geliyor kızına :) sonuna kadar sağlıkla geçirdiğimiz gebeliklerimizi hep birlikte görürüz inşallah sizlerle herşey daha kolay arkadaşlar :)

Gunaydinnnnn guzel annisleer ya benim nie midem bulanmio ya. Kalp atisini duyan annislee hepinizin midesi bulanio mu....
Benimde bulanmıyor çok şükür pıt pıtları gördüm endişe edecek birşey olduğunu düşünmüyorum yapısal olabilir oğlumda da bulanmamıştı ve ben bu durumdan çook memnunum

Ahaa süpermiş seninki ben kabus gördüm yaa çığlık atıcam atamıyorum sesim çıkmıyo falan sayıklayarak uyandım
Ya kızlar ben de sık sık rüyamda eve hırsız girmiş olarak görüyorum. Uğraşıyorum eşimi uyandıramıyorum şimdi odaya girecek diye korkuyla bekliyorum ııııı çok korkuyorum allahtan rüya olduğunu anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…