- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
- 638
Bugün Kıvanç tatlıtuğ aşkını ilan ediyordu bana hahaha
Ayy gün içinde çok evhamlandığımızdan mı oluyo acaba ya kurup duruyoruz sonuçta öyle mi olcak böyle mi olcak diyeYa kızlar ben de sık sık rüyamda eve hırsız girmiş olarak görüyorum. Uğraşıyorum eşimi uyandıramıyorum şimdi odaya girecek diye korkuyla bekliyorum ııııı çok korkuyorum allahtan rüya olduğunu anlıyorum
Allah hayırlı etsin canım benim de ikinci kızım 2010 lu inşallah bu da eylül 15 li olacak günlerimiz aynı beraber bekleyelim fındıkları ben daha doktora gitmedim perşembe randevum var bakalım ne görücez.
İyi dileklerin için çok sağol canım evet kızım ilk göz ağrımız bu ikinci ve kızımla kardeşini beklemekte çok eğlenceli minik eli karnımdan gitmiyor şimdiden rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün bebişler cennetten gönderilen hediyeler birer lütuf gerçektenHayırlı olsuun ne güzel tecrübeli annesin ve kardeş geliyor kızına :) sonuna kadar sağlıkla geçirdiğimiz gebeliklerimizi hep birlikte görürüz inşallah sizlerle herşey daha kolay arkadaşlar :)
Bilmiyorum ama ben eşime kızıpta ona arkamı dönünce oluyor bilmiyorum güvensizlik hissi oluyor belki de. Bir de hamileyken kendini koruma güdüsü artıyor olabilir onun bilinç altı yansımaları tedirgin rüyalar...Ayy gün içinde çok evhamlandığımızdan mı oluyo acaba ya kurup duruyoruz sonuçta öyle mi olcak böyle mi olcak diye
Benim kızımın daha haberi yok 5 aylık olana kadar söylemeyeceğim esasen daha anneme kvaldeye kimseye söylemedik karnım büyümeden eşimden başkası bilmeyecek öyle karar aldıkİyi dileklerin için çok sağol canım evet kızım ilk göz ağrımız bu ikinci ve kızımla kardeşini beklemekte çok eğlenceli minik eli karnımdan gitmiyor şimdiden rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün bebişler cennetten gönderilen hediyeler birer lütuf gerçekten
Kesinlikle haklısın ahh bu hormonlar :)Bilmiyorum ama ben eşime kızıpta ona arkamı dönünce oluyor bilmiyorum güvensizlik hissi oluyor belki de. Bir de hamileyken kendini koruma güdüsü artıyor olabilir onun bilinç altı yansımaları tedirgin rüyalar...
Hamile olmayan birisi yapabilir ama sen yapma normalin üstünde sıcak suyla banyo yapmak bile yasak bu hiç olmaz... Ayaklarına patikti vs bişeyler giy ani hava değişimlerinde karnını koru içebiliyorsan kefir iç baktın 4, 5 gün oldu canım doktoruna söylersen fitil verir zaten...Kizlar ben bu gaz ve kabizliktan yana 2 gundur cok sikayetim var inanilmaz sistim ve wc cikamiyorum zorluyorum kendimi ama yok birsuru sey denedim kayisilar soguk sutler tahillar yok bu sislik gitmiyor bu aksam bir arkadasim ayaginin altina sicak su torbasi koy uzerinede battaniyeyi cek otur o gaz sikintisini cozer dedi denicem bakalim baska bir onerisi olan var mi
Biraz daha sabır yolk sac varsa bebekte gelir İnşaallah canım...Kizlar benim 6+5 oldu ama henüz bebegi girmedim yolk sac kesesi var ama bebek henüz yok normalmi sizce? Gec dollenme olmus olabilirmi ?*
Bizde dün konuşmuştuk doktorla 28 güne göre hesaplıyoruz demişti sizin adet döngünüz daha uzun yada kısa olabilir ona göre de değerler değişir. Benimki uzun o yüzden haftama göre 9 gün gerideyim...Canım benim sat 14 aralık, ben 6. Hafta diye hesaplıyordum, doktora bugün gittim, karından ultrasonla baktı keseyi gördü, 12 mm ölçtü, hafta olarak 4+2 dedi, o zaman bat ile uyumlu değil mi dedim, bata göre hesap yaparız ama kabül almayız, değerlerin gayet iyi, tutunma yeri iyi dedi. İnternetten de baktım, kese boyutuna 30 ekleyip 7 ye bölünce haftası çıkar diyor, benimki tam 6 hafta oluyor, anlayamadım ben, sende durumlar nasıl tatlım?
Canım hayırlı olsun, ne mutlu sana ikizlerini sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah, ilk kontrolde mi görüldü ikiz olduğu, keseyi demi çift görmüştünüz, nasıl oldu anlatsana çok heyecanlandım
Allah iyiliğini versin diycem ama bende gecenin dördünde uyandım biraz midem bulanıyordu bişey yesem yok olmaz dedim ama uyuduktan sonra rüyamda höpür höpür götürdüm yiyecekleri... Hem iyi tarafından bak bulantılırın azalmış...Müthiş iştahım arttı
Gecenin köründe ekmek kızarttım onu yiyorum
Doğuma kadar 300 kilo olurum böyle
Gözüktüğü kadarıyla yol sac... Boş gebelik yaşayanlardan bildiğim kadarıyla bu olmamalıydı sana niye böyle dediler ki...Slm kızlar bu ultrasona göre sizce boş gebelik mi ben kenardaki beyazligi yolk kesesi olabilir diye düşünüyorum bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir miEki Görüntüle 1754955
Bu iki hafta biraz zor geciyor canim kasik agrilari mide bulantilari ama ben bu hafta daha iyi hissediyorum kendimi.insallah senin de oyle olur.arada halsizlik bulanti oluyor tabi.kasik agrisi eskisi kadar olmuyor amaAyyy afiyet olsun yarasin bebisine...ınş cnm ya istifra ediyorum sabahları ve istahim hiç olmuyor düzelir ınş..kasiklarim da agirio hafiften...uzaniyorum iste
Bilmiyorum ama ben eşime kızıpta ona arkamı dönünce oluyor bilmiyorum güvensizlik hissi oluyor belki de. Bir de hamileyken kendini koruma güdüsü artıyor olabilir onun bilinç altı yansımaları tedirgin rüyalar...
Ah ne güzel sizdeBenim kızımın daha haberi yok 5 aylık olana kadar söylemeyeceğim esasen daha anneme kvaldeye kimseye söylemedik karnım büyümeden eşimden başkası bilmeyecek öyle karar aldık
Kızım hep hayallerini çizerken bir kardeş çiziyor biz ayakta Kocaman kardeş bit kadar yerde :) şimdi kardeşin olacak desem dk başı ne Zaman ne. Zaman der sıkılır beklemekten. Beni de Bayar o sorular. Bu ara kardeş mevzusuna çok yükseldi okulda tüm arkadaşlarının kardeşi oldu veya anneler hamile hep
Allah karnına Bebek tohumu koysa keşke deyip duruyor:)
Gebelik çizelgesine kim kimi Nasıl ekliyor beni yazmamışlar kim bakıyor bu işlere
Günaydın tabi öncesinde bir dolu manyak rüya ile erkenden uyandım her sabah tabir okumakla güne başlar oldum:)
Ya neden benim istahim çok kapalı ya...hiç bise yemek istemiyorum acikmiyorum
günaydın herkese rabbim sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ben 5+4 üm yarın kalp atışı duymaya gidicez inşallah geçen hafta çarşamba da keseyi görmüştük benimde muhtemel doğum tarihin 23 eylül görünüyor :)inşallah o günleri görürüm sağlıcakla
ben bir şey sormak istiyorum beta hcg değerime göre şuan 6 haftalığım hatta küsuratlı bu sorun teşkil etmez değilmi merak içimi kemiriyor yarın herşey yolunda mı belli olucak ama burda da sorayım dedim
valla ilk sağlıklı gebeliğim daha önceleri hiç kese görme aşamasına gelememiştim ama anlamadığım 6+1 e neden 7 dendiği o zaman direkt 7 haftalık diyelim kafam karştı valla
Canım 5. haftada ben de benzer bir durum yaşadım. Pembeli kahveli tuvalete gittikçe peçeteye gelen akıntılarım oldu. Hemen doktora gittim. Ne karından ne de vajinal ultrasonda keseyi göremedi. Hemen hcg istedi ve 1678 çıktı değer. Oysa 5 gün önce 761 di. değer iyi yükselmemiş düşer dedi. İlaçlarımı bıraktırdı. Ben ertesi sabah başka bir doktora gittim. o vajinal ultrasonla keseyi gördü. yarın bir daha hcg bakalım dedi. Bu sefer değerim iki katından fazlaya çıktı. Bundan 3 gün sonra yine katlanmadı. karından da kese göründü. Şu an ilaçlarıma devam ediyorum. Ve cumartesi günü kalp atışı için muayenemiz var. İnşallah bir sorun çıkmaz da bebeğim gelişmeye devam ediyordur.
Ben de varım kızlar aslında mart annesi olacaktım 18inci haftada oğlumu kaybettim rahim ağzı yetmezliği yüzünden 23ekimde kaybettik doktor iki ay bekleme süresi dedi bu ay bıraktık korunmaya hiç umudum yoktu bu ay ama şükür yüzümüz güldü
Herkese Merhabalar;
bende yeni katılıyorum aranıza
ikinci bebeğim , daha önce 2011 temmuz annesiydim.
o zaman ki nickimle giriş yapamadığım için yeni üyelik almak zorunda kaldım
geç döllenme ile 6+3 haftalık.
geçtiğimiz cumartesi gittiğimde kalp atışını duydum.
bu hafta içinde de kan tahlillerim var.
sağlıkla gelirler inşallah hepsi
kIZLAR kan tahlılı yaptırmıstım kolestrolum yüksek demirim eksik çıkmış sanki diyet yapmalıyım yarın doktor gunum sonucumu gosterıcem bakalım ne dıcek doktorum
Benim kızımın daha haberi yok 5 aylık olana kadar söylemeyeceğim esasen daha anneme kvaldeye kimseye söylemedik karnım büyümeden eşimden başkası bilmeyecek öyle karar aldık
Kızım hep hayallerini çizerken bir kardeş çiziyor biz ayakta Kocaman kardeş bit kadar yerde :) şimdi kardeşin olacak desem dk başı ne Zaman ne. Zaman der sıkılır beklemekten. Beni de Bayar o sorular. Bu ara kardeş mevzusuna çok yükseldi okulda tüm arkadaşlarının kardeşi oldu veya anneler hamile hep
Tebrikederim canım değerlerin gayet iyi. Eyer adet döngün çok uzun değilse muhtemelen görürsün...kızlar Allah hepinizin bebeklerini sağlıklı hayırlı bir evlat olarak göndersin size.bende 1 ekim diye çıkıyor muhtemel doğum tarih.ama doktora henüz gitmedim.tam 6 haftalıkken gideceğim.sizce kalp atışını görür müyüm.sizlerin nasıl olmuştu.kan değerlerimde yumurtlamadan sonra 12. gün 139,9- 14. gün 439,4 16.gün 894,4 (16,gün 6 saat önce yapmıştım bide)
Hamile kaldığım ay kızım babasıyla benim karşımıza geçtiBenim kızımın daha haberi yok 5 aylık olana kadar söylemeyeceğim esasen daha anneme kvaldeye kimseye söylemedik karnım büyümeden eşimden başkası bilmeyecek öyle karar aldık
Benim kız babasıyla benim karşımıza geçti ve hüngür hüngür ağladı herkesin kardeşi var ven tek başımayım diye biz üzüldük Allaha dua et kızım dedik.7 aydır korunmamamıza rağmen bebek yoktu o ay hamile kaldım kızımın minik kalbi duaya açılan minicik ellerinin hatırına kardeşi geliyor bence o yüzden ilk o öğrendi öptüm önce ve duaların kabul oldu çiçeğim dedimBenim kızımın daha haberi yok 5 aylık olana kadar söylemeyeceğim esasen daha anneme kvaldeye kimseye söylemedik karnım büyümeden eşimden başkası bilmeyecek öyle karar aldık
kızlar Allah hepinizin bebeklerini sağlıklı hayırlı bir evlat olarak göndersin size.bende 1 ekim diye çıkıyor muhtemel doğum tarih.ama doktora henüz gitmedim.tam 6 haftalıkken gideceğim.sizce kalp atışını görür müyüm.sizlerin nasıl olmuştu.kan değerlerimde yumurtlamadan sonra 12. gün 139,9- 14. gün 439,4 16.gün 894,4 (16,gün 6 saat önce yapmıştım bide)
Kızlar bende çok kötüyüm bugün. Midem çok kötü halsizim. Geçen hafta raporluydum bu hafta zaten tatil oldu eve tıkıldım kaldım. Dışarda hem çok kar var düşerim diye korkuyorum hem de herkes hasta bulaşacak diye anneme bile gidemiyorum. Alerjik öksürüğüm var dr alerji ilacı bile içemezsin bebeğe zararlı dedi. Kendi doktorumda bu öksürükle Nasıl tutunacak Bebek, öksürmemeye çalış öksürüğün gelince yutkun bol c vitamini al dedi. Bi ortama girsem hemen öksürük başlıyo ne yapacağımı şaşırdım
Benimde var allerjim ama dediğin gibi ilaç yasak. Tek yapabilceğin allerji yapan şeylerden mümkün olduğunca uzak durmak. Ben evde terör estiriyorum gelen kimse parfüm sıkamıyor yumuşatıcı oda parfümü vs. hiç birini kullanmıyorum zaten. Toz olmasın diye sık temizliyorum... Bişekilde idare ediyoruz... Bide doktor bana yanında bi bardak su olsun hep boğazını nemlendir demişti...Kızlar bende çok kötüyüm bugün. Midem çok kötü halsizim. Geçen hafta raporluydum bu hafta zaten tatil oldu eve tıkıldım kaldım. Dışarda hem çok kar var düşerim diye korkuyorum hem de herkes hasta bulaşacak diye anneme bile gidemiyorum. Alerjik öksürüğüm var dr alerji ilacı bile içemezsin bebeğe zararlı dedi. Kendi doktorumda bu öksürükle Nasıl tutunacak Bebek, öksürmemeye çalış öksürüğün gelince yutkun bol c vitamini al dedi. Bi ortama girsem hemen öksürük başlıyo ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?