Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bugün Kıvanç tatlıtuğ aşkını ilan ediyordu bana hahaha

Güzel rüya bence hamileyken güzel insanları görmek lazım. Hiç ünlüler olmaz benim rüyamda. Gülen yüzler var ya sarı emojiler onlardan heryerde vardı kovalıyorlar beni evde arabada sokakta yediğim yemekte ama gülen yüzler ama katiller aslında ölümüne kaçıyorum . Polise gidiyorum anlatıyorum tamam diyorlar yakalayacağız güleryüzleri ama peşimi bırakmıyorlar. Çok Gülenyüz kullanmıyorum mesajlarımda ama işte saçma rüya tamam da yoruluyorum görürken uyanıyorum kaçtığım sahnelerden yorgun bitkin.
Bir de salonumda dev yapraklı naneler büyüyor ama yaprakları bacağım kadar koparıp yiyorum bildiğin taze nane.

Ayy gün içinde çok evhamlandığımızdan mı oluyo acaba ya kurup duruyoruz sonuçta öyle mi olcak böyle mi olcak diye

benim 28 kasım sat ım , o yüzden erken gittim biraz
geç döllenme olmuş o yüzden ultrason da 6 haftalık çıktı.
ilk ki kız benimde :)

Hayırlı olsuun ne güzel tecrübeli annesin ve kardeş geliyor kızına :) sonuna kadar sağlıkla geçirdiğimiz gebeliklerimizi hep birlikte görürüz inşallah sizlerle herşey daha kolay arkadaşlar :)
İyi dileklerin için çok sağol canım evet kızım ilk göz ağrımız bu ikinci ve kızımla kardeşini beklemekte çok eğlenceli minik eli karnımdan gitmiyor şimdiden rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün bebişler cennetten gönderilen hediyeler birer lütuf gerçekten

kIZLAR kan tahlılı yaptırmıstım kolestrolum yüksek demirim eksik çıkmış sanki diyet yapmalıyım yarın doktor gunum sonucumu gosterıcem bakalım ne dıcek doktorum

Ayy gün içinde çok evhamlandığımızdan mı oluyo acaba ya kurup duruyoruz sonuçta öyle mi olcak böyle mi olcak diye
Bilmiyorum ama ben eşime kızıpta ona arkamı dönünce oluyor bilmiyorum güvensizlik hissi oluyor belki de. Bir de hamileyken kendini koruma güdüsü artıyor olabilir onun bilinç altı yansımaları tedirgin rüyalar...

Benim kızımın daha haberi yok 5 aylık olana kadar söylemeyeceğim esasen daha anneme kvaldeye kimseye söylemedik karnım büyümeden eşimden başkası bilmeyecek öyle karar aldık
Kızım hep hayallerini çizerken bir kardeş çiziyor biz ayakta Kocaman kardeş bit kadar yerde :) şimdi kardeşin olacak desem dk başı ne Zaman ne. Zaman der sıkılır beklemekten. Beni de Bayar o sorular. Bu ara kardeş mevzusuna çok yükseldi okulda tüm arkadaşlarının kardeşi oldu veya anneler hamile hep
Allah karnına Bebek tohumu koysa keşke deyip duruyor:)

Hamile olmayan birisi yapabilir ama sen yapma normalin üstünde sıcak suyla banyo yapmak bile yasak bu hiç olmaz... Ayaklarına patikti vs bişeyler giy ani hava değişimlerinde karnını koru içebiliyorsan kefir iç baktın 4, 5 gün oldu canım doktoruna söylersen fitil verir zaten...

Kizlar benim 6+5 oldu ama henüz bebegi girmedim yolk sac kesesi var ama bebek henüz yok normalmi sizce? Gec dollenme olmus olabilirmi ?*
Biraz daha sabır yolk sac varsa bebekte gelir İnşaallah canım...

Bizde dün konuşmuştuk doktorla 28 güne göre hesaplıyoruz demişti sizin adet döngünüz daha uzun yada kısa olabilir ona göre de değerler değişir. Benimki uzun o yüzden haftama göre 9 gün gerideyim...

Çok teşekkürederim canım. İlkinde tek kese gördük bu ikinci kontrol yine tek kese ama iki bebek var tek yumurta ikiziymiş. Gözlerimi pörtletip doktora baktım şaka yapıyorsunuz diye hala bi tuhaf geliyor ama İnşallah bi sorun çıkmaz da ikisine de kavuşurum çünkü doktorum risk analizini pek hoş yapmadı tek yumurta ikizlerinde risk fazla oluyormuş ne yazık ki...

Müthiş iştahım arttı
Gecenin köründe ekmek kızarttım onu yiyorum
Doğuma kadar 300 kilo olurum böyle
Allah iyiliğini versin diycem ama bende gecenin dördünde uyandım biraz midem bulanıyordu bişey yesem yok olmaz dedim ama uyuduktan sonra rüyamda höpür höpür götürdüm yiyecekleri... Hem iyi tarafından bak bulantılırın azalmış...

Slm kızlar bu ultrasona göre sizce boş gebelik mi ben kenardaki beyazligi yolk kesesi olabilir diye düşünüyorum bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir miEki Görüntüle 1754955
Gözüktüğü kadarıyla yol sac... Boş gebelik yaşayanlardan bildiğim kadarıyla bu olmamalıydı sana niye böyle dediler ki...

Ayyy afiyet olsun yarasin bebisine...ınş cnm ya istifra ediyorum sabahları ve istahim hiç olmuyor düzelir ınş..kasiklarim da agirio hafiften...uzaniyorum iste
Bu iki hafta biraz zor geciyor canim kasik agrilari mide bulantilari ama ben bu hafta daha iyi hissediyorum kendimi.insallah senin de oyle olur.arada halsizlik bulanti oluyor tabi.kasik agrisi eskisi kadar olmuyor ama

Ah ne güzel sizde
Benim cadı hiç istemiyor
Kedimiz var,yeterince kardeşi varmış bir kardeşe daha gerek yokmuş

edit: alıntı

Son düzenleme:
kızlar Allah hepinizin bebeklerini sağlıklı hayırlı bir evlat olarak göndersin size.bende 1 ekim diye çıkıyor muhtemel doğum tarih.ama doktora henüz gitmedim.tam 6 haftalıkken gideceğim.sizce kalp atışını görür müyüm.sizlerin nasıl olmuştu.kan değerlerimde yumurtlamadan sonra 12. gün 139,9- 14. gün 439,4 16.gün 894,4 (16,gün 6 saat önce yapmıştım bide)

Kızlar bende çok kötüyüm bugün. Midem çok kötü halsizim. Geçen hafta raporluydum bu hafta zaten tatil oldu eve tıkıldım kaldım. Dışarda hem çok kar var düşerim diye korkuyorum hem de herkes hasta bulaşacak diye anneme bile gidemiyorum. Alerjik öksürüğüm var dr alerji ilacı bile içemezsin bebeğe zararlı dedi. Kendi doktorumda bu öksürükle Nasıl tutunacak Bebek, öksürmemeye çalış öksürüğün gelince yutkun bol c vitamini al dedi. Bi ortama girsem hemen öksürük başlıyo ne yapacağımı şaşırdım

Gunaydin herkese..

ufakligi gonderdim anca okuyabildim yazilanlari. hizli ilerlemeye baslamis bile simdiden...

Gebelik çizelgesine kim kimi Nasıl ekliyor beni yazmamışlar kim bakıyor bu işlere

Günaydın tabi öncesinde bir dolu manyak rüya ile erkenden uyandım her sabah tabir okumakla güne başlar oldum:)

tabir etme hic bosuna hormon degisikligi kaynakli bu donemkiler. moral bozacak seyler cikar allah korusun sonra kurar da kurarsin. hamilenin en buyuk dusmani evham :))

Ya neden benim istahim çok kapalı ya...hiç bise yemek istemiyorum acikmiyorum

ayni durumdayim. dun aksam agliyodum yasama sevincim yok enerjim yok bu tiksinti hamileligin en kotu yani diye.. allah baska dert vermesin napalim gececek insallah. oglumda 20. hafta civari bitmisti. bakalim..

valla ilk sağlıklı gebeliğim daha önceleri hiç kese görme aşamasına gelememiştim ama anlamadığım 6+1 e neden 7 dendiği o zaman direkt 7 haftalık diyelim kafam karştı valla

saglikla al kucagina erken erken cagirmis sanki doktor seni hersey icin. gormezsen panikleme daha vakti var gibi :)

hadi insallah saglikla gelissin kuzucun. cumartesi guzel haberlerle gel bize :)

saglikla alirsin canim insallah kucagina. allah tekrarindan korusun

ben de 2011 kasim annesiyim.. hosgeldin :)

kIZLAR kan tahlılı yaptırmıstım kolestrolum yüksek demirim eksik çıkmış sanki diyet yapmalıyım yarın doktor gunum sonucumu gosterıcem bakalım ne dıcek doktorum

muhtemelen dikkat etmen istenecek. ben biraz kilolu basladim ve aclik sekeri sinira yakin diye diyetisyene basladim simdiden. seker yuklemesi zamani sorun yasamak istemiyorum :/

ayni fikirdeyim. cinsiyeti ogrenmeden kesinlikle soylemices zaten ogluma. yoksa bizimle bi dunya polemige girer yok kiz olsun yok erkek olsun yok adi soyle olsun. hersey netlessin oyle soylemek niyetindeyiz. sonucta kaybetme ihtimali de var dile getirmek istemesek de... onlari uzmeye ya da uzuuun uzuuun bekletmeye hakkim yok gibi geliyor bana.. bakalim ne kadar saklayabilirsem saklicam kismetse. ama aynen okulda iki arkadasi abi ve abla olacak hep onlardan bahsediyor kuzucuk :)

Tebrikederim canım değerlerin gayet iyi. Eyer adet döngün çok uzun değilse muhtemelen görürsün...

Hamile kaldığım ay kızım babasıyla benim karşımıza geçti
Benim kız babasıyla benim karşımıza geçti ve hüngür hüngür ağladı herkesin kardeşi var ven tek başımayım diye biz üzüldük Allaha dua et kızım dedik.7 aydır korunmamamıza rağmen bebek yoktu o ay hamile kaldım kızımın minik kalbi duaya açılan minicik ellerinin hatırına kardeşi geliyor bence o yüzden ilk o öğrendi öptüm önce ve duaların kabul oldu çiçeğim dedim

Ben geceleri Uyuyamıyorum. Dalamıyorum uykuya. Sarhoş gibiyim gündüz kendime gelemiyorum. Uyku bozuklugu çok fazla.

Bu arada bir süre yokum. Kendınıze iyi bakın. Dönuşte görüşmek dileğiyle..

kan degerlerime hic bakmadim ama ortalama 7+larda kalp atisi gorunuyor. 6larda da en kotu keseyi gormus olursun diye tahmin ediyorum. saglikla gelsin miniginiz :)

oksurukten gecen hamilelikte cok cekmistim. benim de alerjik durumum var normalde tetiklenmiyor hastalik ertesi oksuruk aylarca uzuyor ve antihistamik kullanmadan gecmiyor malesef. gun icinde surekli polo atiyordum agzima. seker ya da sakiz varken surekli bogaz nemlendigi icin oksurugu bi nebze olsun engelliyor. dikkat et kendine cok...

Benimde var allerjim ama dediğin gibi ilaç yasak. Tek yapabilceğin allerji yapan şeylerden mümkün olduğunca uzak durmak. Ben evde terör estiriyorum gelen kimse parfüm sıkamıyor yumuşatıcı oda parfümü vs. hiç birini kullanmıyorum zaten. Toz olmasın diye sık temizliyorum... Bişekilde idare ediyoruz... Bide doktor bana yanında bi bardak su olsun hep boğazını nemlendir demişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…