Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Senin dr önlemini almış bence başka dr gitmene gerek yok. Benimki ne ilaç verdi ne tavsiye. Örneğin bol su içilmesi lazımmış bu durumda. Ben netteden okuyorum bunu. Lekelenme kırmızı olursa ararsın gelirsin vs dedi postaladı beni. Madem düşük riskim var progestan ver dimi? Bende şaşkınlıkla düşünemedim söylemeyi. Zaten yalapşap kontrol edip postalıyor. Biraz daha fazla para verir özel muayenehanesi olan birine giderim dedim. Bu dr nasıl çıkacak bakalım.

Can'ım benim sat 17 aralık normalde bugün 5+5 ama kese gelişimine göre 4+3. Dün kesemizi gördük çok şükür darısı kalp atışına inşallah
Canım kese boyutun kaç çıktı, biz de pztsi keseyi gördük, 5+6 gibi düşünürken 4+2 dedi doktorum. İnşallah kalp atışlarını da duyarız Rabbimiz izniyle.

vallahi canım ben bir dr a gidiyordum yumurta takibi için falan,dr daha bir de tanıdıktı,adama yumurta takibine gittiğim bir gün dönüp bana 2 tane çocuğun varmış ne gereği var 3ün daha yaşın genç demez mi? şok şok şok sonra dedim 50-100 neyse fazla verip özele gideyim,çok da memnunum drdan ama özel olduğu için doğum ücreti çok olur diye kalp atışını duyduktan sonra başka bir dr ile devam etmeyi düşünüyorum

6 ml di canım 4+2 dediğinde. seninki kaç çıktı
12 mm kese boyutu çıktı, karından baktı 4+2 dedi, bata göre 10 gün sapma var ama hiç sıkıntı değil, geç döllenme dedi, rahimde tutunma yeri çok iyi dedi,relax relax konuşunca ben de rahatladım yolk sac filan sormadım, sende görülmüş mydü?yarın başka bir doktora gideceğim ben de.

Benim de kese boyutu 7.6 dayken 5 haftalik dedi dr.

Benim de kese boyutu 7.6 dayken 5 haftalik dedi dr.

siz şu yolk kesesinden bahsediyorsunuz dimi?
2011 de hamileyken yoktu yolk kesesi ölçümü
geçen gittiğim doktorda sadece crl ölçtü bende , bir yandan ölçümde 4.85 diğer taraftan da 5.55 mm çıktı

geçen gün bir arkadaş da öyle demişti 12ml keseye 4+2 dediler diye.Bir şey diyemiyorum vallahi benim sat 17 aralık normalde 5+4 de gittim dr a ama keseye göre 4+2 dedi ve kese de 6ml dedi,4+2 de kesenize 12 ml demeleri anormal çünkü kese 6 fahtada 1-1,5 cm aralığında olur yazıyor

siz şu yolk kesesinden bahsediyorsunuz dimi?
2011 de hamileyken yoktu yolk kesesi ölçümü
geçen gittiğim doktorda sadece crl ölçtü bende , bir yandan ölçümde 4.85 diğer taraftan da 5.55 mm çıktı
Kese boyutuna gore haftayi cikariyor dr lar bebek olustuktan sonra bebegin boyutundan tam hafta ve gun cikiyor ultrasonda

Kese boyutu beni de korkutmustu gec dollenme oldugu icin kac haftalik oldugumu tam bilmiyordum.doktora gittigimde kesen ancak 5 haftalik dedi 17ml demisti ve yolk sac gorundu falanda dememisti 10 gun gecene kadar icim icimi yemisti 17ml cok degil mi diye.kafanizi takmayin huzurla 7. Haftayi bekleyin derim ben ikinci cocugumda oyle yapacagim bosu bosuna strese soktum cocugumu :) gerci simdi de acaba iyi mi diye düşünmekten kendimi alamiyorum.aahh biz hamileler

vallahi kafam arapsaçına döndü, benim bebeğim o zaman herkesinkinden çoook küçük

Kızlar Merhaba bugün kalp atışı için randevumuz vardı maalesef kalp atışları oluşmamış. Doktor 3 gün bekleyelim oluşmazsa kürtaj dedi. 7+1 deyim hiç bir sıkıntim yoktu; en ufak bir kanamam dahi olmadı. Değerlerim çok normadi keseyi de görmüştük çok şaşkın ve Üzgünüm. Başka bir doktora daha gittik o da vajinal ultrason ile bakti , o da kalp atışının oluşmadığını normalde kesenin 6 hafta civarında olduğunu ve duyulması gerektiğini söyledi. O da 1 hafta süre verdi. Aynı şeyleri yaşayan sonradan olumlu sonuç alan var mı ? Gerçekten çok mutsuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…