Ayy beraber doğurcaz heralde :) Bana coraspini biraktirdi doktor. Folic devam. Benim de yarın 3.kontrolüm olcak. Kalp atışları duyuldu mu senin de ? Nerdesin bu arada ?
Bi araştırın ona göre gidin bence. Araştırma hastanesine kadın doğuma 2 defa tahlil yaptırmaya gittim bi dayak yemediğim kaldı Allah düşürmesin ellerine. Ama enfeksiyondaki dr çok güzel ilgilendi ve bilgilendirdi sağolsun[/QUOTE]
Teşekkür ederim cevap için, bir önceki ni araştırıyorum şu an. Olmadı ben de enfeksiyona alırım randevu.
Bu testleri aile hekimleri neden yapmıyor onu anlayamadım
A'dan Z'ye hepsini yaptılar benim sağlık ocağında.
Özel laboratuvarlarla görüşseniz?
Daha uyguna gelir diye düşünüyorum
Aynen. Bunu ilk doktorum vermişti.
Geceleri alıyorum yoksa müthiş iştahım açılıyor. Dehşet uyku getiren bir vitamin ve sanırım bulantımı bu kesti. Almadığımda korkuç bulantı kusma yaşıyorum
kızlar ben hamile kalmadan önce düzensiz de olsa Folic Trio 1 kutu kullandım. Şuan yine Folic Trio kullanıyorum belki biliyosunuzdur günde 3 tablet kullanılıyo. Siz hangi folik asiti kullanıyosunuz. benim bu kutu 10 güne biter. Değiştireyim diyorum ya Folic 1 alıcam yada Solgar Folic Asid. Siz ne Düşünüyosunuz?
Cnm ben doktoruma sordum folbiol önerdi...hepsi aynı firma farklı dedi...aynı isi görüyorlar dedi...ben ilk hamilelikte de folbiol kullandım bi skntim olmadı çok şükür
Bu testleri aile hekimleri neden yapmıyor onu anlayamadım
A'dan Z'ye hepsini yaptılar benim sağlık ocağında.
Özel laboratuvarlarla görüşseniz?
Daha uyguna gelir diye düşünüyorum
Canım gözün aydın,maşallah, darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah, seninle tahmini doğum günümüz aynı biliyorsun, perşembe günki kontrolümüzde karından usgde 13 mm kese boyutu, 5+2 günlük çıktı. Geç döllenme dedi iki farklı doktor da. 2 hafta sonraya kalp atışı için randevumuz var. Hiç bulantım yoktu, dünden beri çok arttı, sen ne durumdasın, bulantıların var mı, dişlerimi fırçalayamadım sabah öğürmekten
Cnm sabahları oluyor bulantim biraz çıkarınca çok rahatliyorum ama sonra pek olmuyor..sen de ınş duyarsin kalp atışlarını...Ben sk sk az az yiyorum midem bos olunca çok kötü oluyorum bu aralarda gazim çok...
Bütçesini bebeği için ayıran tasarruflu anne adayı idolsün :) en iyisi canım hem her model de var mağaza cok sınırlı DIPTISDIPTIS
bi dahaki ay da giyersin boşver önlenemez şekilde şişeceğiz malum :)
Mide yanmasindan bende muzdaribim yatamiyorum nerdeyse hiçbirşey yapamiyorum gün içinde yanma yüzünden ama şimdi her akşam süt ilitip iciyorum en azından rahat bir uyku uyuyorum yanmayı kesiyor tavsiye ederim kesinlikle
Aynen ayrıca şekerim olduğu için 3 aylık şeker analizi testide yaptılar.
Muhtemelen bölgeden bölgeye değişiyor ama dediğim gibi özel laboratuvarlarla görüşün daha uyguna gelir
Kizlar benim bulanti kusma egilimin dun aksamdan beri kayboldu inanilmaz endiseliyim sabahta agrim vardi bir suru yeri hic bi yer aksam 5 den sonra acik degil daha dogrusu kadin dogumcular 6 dan sonra calismiyo offff
Kizlar benim bulanti kusma egilimin dun aksamdan beri kayboldu inanilmaz endiseliyim sabahta agrim vardi bir suru yeri hic bi yer aksam 5 den sonra acik degil daha dogrusu kadin dogumcular 6 dan sonra calismiyo offff