Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ayy beraber doğurcaz heralde :) Bana coraspini biraktirdi doktor. Folic devam. Benim de yarın 3.kontrolüm olcak. Kalp atışları duyuldu mu senin de ? Nerdesin bu arada ?
geçen hafta çok derinden duyduk çok şükür :)
evet aynı zamanda doğum yapıcaz gibi duruyor :) ben sakarya da yaşıyorum sen nerde yaşıyorsun

Hey allam
bana da indirimli 350 dediklerinde ne oluyoruz dedim.
Hadi ben belki çıkarıp verecektim ama veremeyecek olan ne yapıcak?

Çok teşekkürler, kararsız kaldım hangisine almak gerek?
Bi araştırın ona göre gidin bence. Araştırma hastanesine kadın doğuma 2 defa tahlil yaptırmaya gittim bi dayak yemediğim kaldı Allah düşürmesin ellerine. Ama enfeksiyondaki dr çok güzel ilgilendi ve bilgilendirdi sağolsun[/QUOTE]

Teşekkür ederim cevap için, bir önceki ni araştırıyorum şu an. Olmadı ben de enfeksiyona alırım randevu.

Toxoplazmaya ve rubellaya bağışıklığınız varsa ömür boyu geçerlidir. 1defa kızamık olmanızın ömür boyu bağışıklık sağlaması gibi
Hiç bir yerde bulamadım ben bununla ilgili bilgi
Çok teşekkür ederim yine de cevap için

Bu testleri aile hekimleri neden yapmıyor onu anlayamadım
A'dan Z'ye hepsini yaptılar benim sağlık ocağında.
Özel laboratuvarlarla görüşseniz?
Daha uyguna gelir diye düşünüyorum

bunu ilk defa gördüm çinko da varmış içinde ne güzel günde 1 tane mi alıyorsun canm

Aynen. Bunu ilk doktorum vermişti.
Geceleri alıyorum yoksa müthiş iştahım açılıyor. Dehşet uyku getiren bir vitamin ve sanırım bulantımı bu kesti. Almadığımda korkuç bulantı kusma yaşıyorum

Cnm ben doktoruma sordum folbiol önerdi...hepsi aynı firma farklı dedi...aynı isi görüyorlar dedi...ben ilk hamilelikte de folbiol kullandım bi skntim olmadı çok şükür

Bu testleri aile hekimleri neden yapmıyor onu anlayamadım
A'dan Z'ye hepsini yaptılar benim sağlık ocağında.
Özel laboratuvarlarla görüşseniz?
Daha uyguna gelir diye düşünüyorum

Yer yer değişiyor gibi birşey olabilir mi?
Eminmisiniz torch testi yaptırdığınıza?

Cnm sabahları oluyor bulantim biraz çıkarınca çok rahatliyorum ama sonra pek olmuyor..sen de ınş duyarsin kalp atışlarını...Ben sk sk az az yiyorum midem bos olunca çok kötü oluyorum bu aralarda gazim çok...

Teşekkür ederim :)) lcw internette daha uygun daha çok çeşit var. Boşuna pahalı almayın kızlar. Doğuma kadar sisecegiz :-D

Çarşamba günü ilk defa ultrasona gidecem. Çok heyecanlıyım :) Aç karnına mı yoksa tok karnına mı gitmem gerekiyor??

Sagol canim, sut sabahlari iciyordum. aksamlarida iciyim bari... gerci bulanti yasayan arkadaslarin isi daha zor...

Kizlar benim bulanti kusma egilimin dun aksamdan beri kayboldu inanilmaz endiseliyim sabahta agrim vardi bir suru yeri hic bi yer aksam 5 den sonra acik degil daha dogrusu kadin dogumcular 6 dan sonra calismiyo offff

Kizlar benim bulanti kusma egilimin dun aksamdan beri kayboldu inanilmaz endiseliyim sabahta agrim vardi bir suru yeri hic bi yer aksam 5 den sonra acik degil daha dogrusu kadin dogumcular 6 dan sonra calismiyo offff
neden şimdi gitmiyorsun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…