Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Doktorumun tavsiyesiyle folic 1 kullanıyorum ben canim

canım devlet hastanesi dahiliye sıra al git ben bu testleri yapacam doktorum istedi de yaptır biraz 2 gün kadar geç çıkıyor ama ücretsiz

ben de folic trio kullaniyorum. emilimi icin d vitamini gerekiyor ve iceriginde olmasi iyi bisi.. ben de bugun 2. kutuya gecicem degistirmeyi dusunmuyorum..

emilimi için D vitamini gerektiğini bilmiyodum. günde 3 tane içmeyi unutuyorum bazen diye değiştirmeyi düşünüyordum. değiştirmeyeyim o zaman ben bunu. sağol canım

Ozrl sektorde calisiyorum ve patronum izin konusunda berbat biri ayrica hamile oldugumu bilmiyorlar
hangi şehirdesin bilmiyorum ama özel hastaneler geceleri kadın doğumcu bulunduruyor. saat kaç olursa olsun git. Devlet hastanesine gitmeni tavsiye etmiyorum çünkü sadece doğum yapanlarla ilgileniyorlar...

Çok geçmiş olsun, yakın zamanda toparlarsın inşallah

Gittim cnm mide bulantısı için hap vermedi.folik asiti bırak dedi davit verdi multi vitamin.kan ilacı verdi aspirin devam dedi.progesteron hapini da günde 1 tane vajinal al dedi
mide bulantısı için galeta tuzlu çubuk yeşil elma bir de rize simidi bana çok iyi geldi. her bünye farklıdır ama istersen bir dene

Canlarım ben geldim,elektrik yoktu telefonumun şarjı bitti,saatlerdir mahsurum Dr a gittik kanama alanı kaybolmuş çooook şükür!!! Tek kese gördü,kesemiz 10,03 ml yani 1cm olmuş dedi,yolk sacı gördü her şey gayet iyi olması gerektiği gibi kalp atışını göremedik henüz geç döllenme olduğu için biraz geç göreceğiz dedi. 11 şubatta gideceğiz kalp atışı için ama zaman geçmek bilmez şimdi. kendime oyalanacak bir şeyler bulsam iyi olacak galiba.

Maşallah canım benm cts 8mm idi banada 13 ü dedi biz neler görcezz bakalım günleri sayıyorum bende

Kizlar bugun doktora gittim 12 ocakta transferim olmuştu 26 ocakta degerim 1354 cıkmıstı ve bugun gittigimde ise degerim sadece 1408 olmuş. Doktor sagliksiz gebelik olablir dedi carsamba tekrar kan testi yapmam gerekiyor aranizda oyle bir durum yasayan varmi(

1 hafta önce 1354 1 hafta sonra 1408 bana normal gelmedi.

Oooh süper haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…