Aaa aynı durumdayız şöyleki bende geçen sene temmuzda doğum yaptım ve yine hamileyim büyük sürpriz nasibi varmış canm demek bence en az 6 haftaliksin çok merak ettim sonucu yaz canm
emilimi için D vitamini gerektiğini bilmiyodum. günde 3 tane içmeyi unutuyorum bazen diye değiştirmeyi düşünüyordum. değiştirmeyeyim o zaman ben bunu. sağol canım
ben de unutuyodum doktorum hepsini kahvaltidan sonra at agzina dedi :)) bu arada bi guncelleme yapayim. size yazdiktan sonra bi guncelleme oldu doktorumla yazistim. elevit pronatal basladedi folic yerine dedi. gecen gebeligimden sonra elevit hakkinda cok sayibe cikmisti kullanan arkadaslar cok uzulmustu. decavit pronatal kullansam icerik aynimidir dedim ok verdi.
yani kisacasi folik asiti birakip vitamine baslatiyor beni..
ben de unutuyodum doktorum hepsini kahvaltidan sonra at agzina dedi :)) bu arada bi guncelleme yapayim. size yazdiktan sonra bi guncelleme oldu doktorumla yazistim. elevit pronatal basladedi folic yerine dedi. gecen gebeligimden sonra elevit hakkinda cok sayibe cikmisti kullanan arkadaslar cok uzulmustu. decavit pronatal kullansam icerik aynimidir dedim ok verdi.
yani kisacasi folik asiti birakip vitamine baslatiyor beni..
Canlarım ben geldim,elektrik yoktu telefonumun şarjı bitti,saatlerdir mahsurum Dr a gittik kanama alanı kaybolmuş çooook şükür!!! Tek kese gördü,kesemiz 10,03 ml yani 1cm olmuş dedi,yolk sacı gördü her şey gayet iyi olması gerektiği gibi kalp atışını göremedik henüz geç döllenme olduğu için biraz geç göreceğiz dedi. 11 şubatta gideceğiz kalp atışı için ama zaman geçmek bilmez şimdi. kendime oyalanacak bir şeyler bulsam iyi olacak galiba.
Canlarım ben geldim,elektrik yoktu telefonumun şarjı bitti,saatlerdir mahsurum Dr a gittik kanama alanı kaybolmuş çooook şükür!!! Tek kese gördü,kesemiz 10,03 ml yani 1cm olmuş dedi,yolk sacı gördü her şey gayet iyi olması gerektiği gibi kalp atışını göremedik henüz geç döllenme olduğu için biraz geç göreceğiz dedi. 11 şubatta gideceğiz kalp atışı için ama zaman geçmek bilmez şimdi. kendime oyalanacak bir şeyler bulsam iyi olacak galiba.
slm hanımlar Allah izin verirse bende eylül annelerinden biri oluçam inşallah bugun gittim bebişi gördüm kalp atışlarıda var daha ne isterim Allaha şükürler olsun
Ben kaç haftadir gaz sksmasindan bulantidan mahfoldum....halsizlik istahsizlik ta var .... Sen de hiç belirti olmadı mi :) nasıl farketmedin :) ben bugün gittim kese 2 cm kalp atışları vardı ama sesi çok tiz geldi karindan baktı 2 hafta sonra sesi tam duyarız dedi :) ultrasyonda gördüm sanki kıpır kıpır göz kirpar gibi
Kizlar genelde 9 haftada folik asit desteginin yerini vitamin destekleri aliyo galiba gerci bu arada sadece minigime degil banada vitamin ve enerji lazim kendimi cok is yapmis gibi yorgun hissediyorum her daim
Maşallah ya canm hayırlı olsun gözün aydın şaşkınlık bir kaç gün sürer bendede olmuştu bol tempolu koşuşturmali Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar birsey diyecem 2 hafta önce 7 haftalik ti şimdi doktor baktı 2 hafta sonra 10 hafta dedi.normalde 9 haftalik olması gerekirdi anlamadım. Bilgisi olan var mj