2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Artik normal yapmaktan umudu kestim gozden dolayi zaten olmaz diyor doktor bir de bebek transvers duruyor dedigin gibi, doktor da bebek zaten yan duruyor boyle giderse o durusundan dolayi da normal olmaz dedi ben de o yuzden spinal mi olsa sezaryen epidural mi olsa onu dusunmeye basladim

Kan sulandirici igne kullananlara spinal epidural kombine olmuyormus bakalim spinal ya da epidural de mumkun olacak mi?

Spinal tercih edecegim sanirim

Evet yabanci filmlerde dizilerde de goruyoruz normal dogumu odada yapiyorlar boyle rahat rahat:)

Acaba boyle haftası küçük çıkıyor ya geç mi doğum yaparız anlayamadım bu isi
Benim bebişte Minnak 1 hafta geriden gidiyor canım , daha doğrusu midesi ve kilosu 1 hafta geri onun dışında ya 1 hafta önde yada zamanında , doktorum benim sezeryanı normalde 38₺0 dan sonra veriyoruz ama seninkini 39₺0 dan sonra 40. Haftada verecek yani ... Inşaallah 3 kiloyu görür minnaklar :)

Tesekkur ederim sagolasin. Bebegim bir hafta kuvozde kaldi o yuzden emzirme imkanim olmadi cok. 3 saatte bir sagmaya calistim sadece . Ama bugun doktor taburcu etti cok sukur artik oglum evinde :))) bize de surpriz oldu ben haftaya cikar diye bekliyordum ama geldi artik yanimiza. Emmesi de duzene girer insallah. Darisi basiniza saglikla kavusun umarim.

Allah razi olsun canim hepimiz icin insallah. Sen normali bekliyorsun galiba insallah istedigin gibi bi dogum olur. Bizde cok sabirsiziz hala daha inanamiyorum kollarimda olcagina. Bide esim korktu acilma var diye cumaya degistirdi günümüzü 2gun sonra (eger dönmezse tabi :) ) kavusuyoruz oglumla

Gecen benim kp akrabalara giderken cocuklara gofret almisti annesi yedirmedi cocuklara hele yemek oncesiydi bi de
Ordan gorunce aklima geldi benim işte:)
Snde oyle yapcaksn kmse alinmasin diceksin gerek yok alismasina bide hep kaliteli syler yedirirsen ztn sknti olma :) hele kiz cocugunu simartmak isticekelt ama taviz yok

Çok haklısınız. Hazır beslenmek Hiç doğru değil. Kakaolu süt yapmak o kadar basit ki. Bir blender al, bir sabah muzlu süt, bir sabah çilekli süt, başka sabah çikolatalı yap. Hele hazır meyve suyu ne kadar kötü. Al 5 limon, rendele, şekerle ov, suyunu sık, karıştır, süz, su kat buz dolabında 3 gün kalıyor. C vitamini alır. File portakal al sık. Valla 5 dk. Ben hamile kalmaya karar verdiğim günden beri evde kimyasal deterjan kullanmıyorum. Her hafta organik pazara gideriz. Mevsimde ne varsa onu alır yaparım. Ekmeğimi, yoğurdumu kendim yaparım. Hem de bunları sabah 6:30'da evden çıkıp akşam 17:30'da dönen çalışan biri olarak yaptım. İnşallah Allah güç verirse çocuğuma da böyle bakmak istiyorum. Hepimizin çocuğu hem ruhsal hem de fiziksel olarak mümkün olan en iyi şekilde yetiştirilmeyi hak ediyor.

Bende çocuğu spora yonelticem sanırım boyle olmaz. Kafama aşırı derecede taktim. İnşallah sorun olmaz doğunca.
Ya zaten ne kdr spor yapat aktif olursa cocuk o kdr enerji atar artk zaman bizimki gbi disari cik ip atla misket oyna yokki

Insallah oyle yaoabilirz ne kdr bahsettilelrnde dogal olmasa gene de kotunun iyisi

Inşallah canım hakkında hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar yeterki. Eğer dönerse sezeryandan vaz mi gececeksin?? Bir de dr .un halâ dönme şansı var dedi mi? Benimkisi 38 hafta oldu ters halâ

Benimki de minnak.38 +6 da 2890 çıktı . Ben de sezeryan tarihini 39+2 de istedim inşallah 3 kiloyu görüruz

Ben de dogurmak istiyorum ya ne olcak ki 37 haftalikken sezaryen olsam fln diyorum cok sabirsizlaniyorum sonra da aman bebek biraz daha kalsim biraz daha anne karnindan faydalansin diyorum

Cnm sen cok taktin bebegin gelisimine, dogduktan sonra ben inaniyorum cok iyi besleyeceksin onu merak etme, hem bak bizlerin boyu oyle uzun dgl de nolmus evlendik mutluyuz hamileyiz anne olacagiz

zeyzey3428 canim senin aciklik kacti? Kac gundur boylesin bide. Benimde 2.5 cm aciklik varmis
Canım, arkadaşım da 3 cm Açıklık vardı , 10 gün sonra falan doğuma gitti , ha ablamda 5 cm Açıklık varmış hiç hissetmemiş Nişanda gelmemiş , akşamında Doğumu başladı ... Bence birazda yapı meselesi ... Inşaallah bu haftadan sonrada çok sıkıntı olmaz , biraz daha dursun bebiş diyorsan evde 1 hafta istirahat et belki 10 gün falan durur senin bebişte ...

Tebrik ederim seni canım. Bayılıyorum böyle şeyler duyunca, deterjan olayını ben çözemedim bir türlü, ne önerirsin. Amway alayım diyordum bulaşık ve çamaşır için ama ersag falan da diyorlar. Başka arkadaşlar da tavsiye verirse çok sevinirim.

yeşil anne var bide organik deterjanlardan ben ondan siparis vereceğim birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…