2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım bende lansinoh kullanıyorum , yanıyor meme uçlarım , sende de oluyor muydu ? haziranda Amerika'dan arkadaşım gelecek , olmazsa Göğüs ucu kremini de sipariş vereyim , orada neredeyse yarı yarıya fiyat ...
Yanma hissetmesini ama yapış yapış bi hissi varya bide kokusu hiç hoşuma gitmedi. Bide lanolinli kremleri onermiyorlar ya o yüzden tercih ettim.

Gerektigi durumda verilcek zaten kesin cuma yatis yapilip dogum olck dgl yani. Mesela 3 cm oldu diyelm ilerletmek icin verick bn raziyim kabul ediyrm suan grcktn bu sklde yasamak daha zor bebegin hareketelri cok cok azaldi karnim heptn asagi dustu dun ebe annemde dedi suan snn dogumun olmasi lazm ama ilaclarn etkisi gecince acilman hizlanck dedi

Hayırlı olsun canım , boyuna takılma , genetik neticede , kilosu ne durumda senin bebişte kız mı ? Bizde 16.06.2016 ya aldık :)))
Ya hiç sorma doktordan çıkınca akıl ettim bende 16 si güzel tarihti aslında diye bi dahaki kontrolde sorucam bende olur mu die :) bi anda tarihi sen belirle deyince heyecan yaptım kilosu biraz toparladı çok şükür 2940 olmuş :) çok mutlu oldum heyecan tavan yaptı tarih belli olunca inşallah bayılmam doğuma giderken :)

Lansinoh silinmiyor ki canim

Hayırlısı olsun Can'ım önemli olan bebeğin ve senin sağ salim kurtulmanız

Evet canım büyük ihtimal progestanı vajinadan aldın ya , sertleşme yapıyormuş , ray sıkıntısı olanların geubu 1 Yıldır takip ediyorum , normal Doğumu beklediler hep ama en sonunda sezeryanla aldılar ...bizler gerçi 6. Haftadan beri kullanıyoruz , inşaallah suni Sancı verilerek rahatça doğurursun canım ... Allah yardımcın olsun , haram ha doğurdum ha doğuracam yok doğuranadım psikolojisinde olmakta çok zor ...

Ne ilaci kullaniyorsun canim ?

Canım geçmiş olsun ped koyma önerilmiyor daha da artırır. kilotunu kaynat ütüle çok sık değiştir her tuvalet sonrası peçete ile dış bölgeyi tahriş etmeden hafifçe kurula ıslak kalırsa da geçmez doktorunla tekrar görüş başka krem ve fitiller verir. İç bölgeyi vaginayı yıkama o da artırır bu arada şekerin var mı şeker yüklemesi yaptırmış mıydın? Şeker olunca da sık sık tekrarlar

Evet o zaman tamam. En azından doğum başlamış kendiliğinden deriz 3 cm den sonra destek amaçlı. Ama bazen hiç açılması sancısı olmayan insanı durup dururken doğuma alıyorlar, kuzenime yaptılar ne saçmaydı.
Sen de çok sıkıldın ama iyi dayandı bebişin de maşallah kaç haftadır. Doğum senin için özgürlük olacak :)

Bebeğin hareketlerini iyi takip et canım bol su iç hayırlısı olsun bebiş sağlıkla gelsin de önemli olan o

Al benden de o kadar. Sonra duydum. Ki . Normal doğum adet ssancisinin kate katiymis . Spinal sezeryané gidicem pisi pisi o çok ağrı cekeceksin ikin bilmem ne diyenler de kına yaksin lar bi yerlerine. .
Ben de adet sancını düşününce sezaryen mi olsam diorum benim kafa hergün bi çeşit kararsızlığın zirvesindeyim

Bu arada bebeişleri ikizler burcu olacaklar çok kararsız bir burç kendimden biliyorum haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…