2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay bnde arayanalra oyle diyorum :) guya erken dogum olabilirdi simdi yapisti :)

Beni bugun doğum fotoğrafcısı aradı. Dedi ki diğer müşteriletimde bir hafta on günlük bir tarihte kayma oldu bugüne kadar. Siz 5 hafta öncesinde tarih vermiştiniz. Dedim haklısınız erken doğum bekliyorduk şimdi doğmayacak galiba modundayız.

Ay kızlar içimi dökücem çok sinir oldum.annem abimin çocuğuna bakıyordu bu arada abim ve eşi annemin kıymetini bilmeyen insanlardır. 36 haftadır hamileyim abim de eşi de evime bir kez gelip nasılsın demediler ki bir defa dedim size kırgınim benle ilgilenmediniz dedim.neyse abim dün gitmiş anneme demiş ki sen doğuma gidince kaç gün kalırsın 2 3 gün kalıp dönersin herhalde oğluma kim bakacak demiş babam da annen kalır 40 ini çıkarır demiş aa bir ay napicak orda oğluma kim bakacak diyomuş o kadar sinir oldum ki anlatamam insanın kardeşi de olsa ne kadar bencil oluyomuş gördüm zaten son zamanlar güya benle ilgileniyorlar gibi arıyorlar amaç doğum tarihimi öğrenmek.şimdi de abimin eşi arıyocumartesi gelicem bebek kıyafetlerini hazırlayalım diyo ben de yüzüme karşı bişey denmedigi için hiç bişey yokmuş gibi davranmak zorunda kalıyorum.başınızı şişirdim ama çok sinirlendim ve üzüldüm.

Bugun kontrolumuz vardi 37+3 teyim ama 35 haftalik gorunuyor ne olcak nasil olcak hicbisey anlamadim
Kilosu boyu kaç çıktı canım? Nedenmiş peki? Bebeğe giden damarlara ve plasentana bakıldı mı? Suyu nasılmış? Gerilik yeni mi başladı önceden beri mi canım?

Oooo maşallah canım , bizden yarın kilo fazla , valla artık takılmıyorum bende yiyorum bana kilo oluyor ... 28 yıllık hayatımda yemediğim kadar nohut fasulye yemişimdir heralde son 3 ayda :)))

Annen ne diyor canım , birde gelininizin annesi baksın torununa 40 ı çıkasıya kadar , sen abinle yada gelininizle yüz göz olma hiç , direk annene söyle .. En azından 40 ım çıkasıya kadar durabilir misin diye.

Cidden bencilce davranmışlar canım sen takma boşver annen kesin tavrını belli etsin tamamdır sonuçta tek torunu yok yani
Yeni doğmuş bir bebek abinin oğlundan daha da bakıma muhtacı var gelinin annesi baksın birazda

Eyvah o zaman evimizin içinde 3 kararsız olacak ... Birbirimize bakıp 'bilemedim ki , ne yapsam ki ' deyip dururuz :))

Ya annemler yumuşak yüzlü pek bişey diyemiyolar maalesef abim kayinvalidesi başka şehirde diye onu çağırmaz bile ona göre annem bakmak zorunda.

Yok annem benim.yanımda kalacak canım beni bırakıp gitmez.annem direk söylerse abim ona bişey der kalbi kırılır die sen bişey deme dedim sorarlarsa ben annemi yanimda istiyorum derim dedim

Eki Görüntüle 1837954
Ne düşünüyorsunuz? Ben daha almadim ateş ölçer bunu alsam mı ki
Guzel bir ates olcere benziyor. Fakat bu cihaz yalnizca kulaktan olcer. Ve bildigim kadariyla kucuk bebekler hele de hasta ve huysuzken kulaklarindan olculmesine pek musade etmiyor o yuzden temassizlara da bak istersen derim. Fakat cocuk biraz laftan anlar yasa gelince en guzeli bunlar cunku en dogru olcum kulaktan yapilanmis.

Çok ayıp etmiş abin ama meraklanma annen ağzının payını verir. Baban da gerekeni söylemiş zaten. Bazen erkekler böyle salak salak konuşabiliyor lafın nereye gideceğini düşünmeden, şimdi hesap sorsan yok valla he biliyim ben kötü düşünmedim der :)) salla gitsin canım.

Aynen cnm biz de ona göre plan yapalım diye sordum der dediğin gibi

Weewell güzel marka. İndirim de baya iyiymiş

Tesekkur ederim cvplarınız icin,
Aklınızda olsun nerdeyse her akşam 8 sabah 8 ya da gece 10 sabah 10 indirimi oluyo e bebekte ve jokerde internet alisverisinde

Canim ya gercekten cok sinir bi davranis. Kesinlikle annen 40 ini cikarip gitmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…