2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Valla zor geldik bugunlere hastanede yattgim gun dun gibi surkli yatiyodm dedgn gbi dogum ozgurlik olcak :)
Doguma herkes cok baska bakiyo iste ins saglikla gelsnler

Aynen byle beklemek cok zor bn 2 ay kullandm progestani hic kalinlasma yapmadi bnde o adalat yuzunden dedi ebe annem doktormda bebek surkli asagidydi agriyi az hssetcen dedi ay dogursmda kurtulsam cocuguma anlatck bol hikayem odlu :)

Cok sukurki gunlerine yaklastilar:) bu cok gzl bsy ama heycan dorukta cok sabirszlaniyrm

L
Ayy oyle bunaltiyoki bni byle insanlar abinin kaynanasi nerde bari bugune kdr yalandan yere arayp sorsalarmis da yuzleri olsayms hyrli olsn bebek demeye yazklar olsn byle krdeslerr

Lansinoh da silmeden kullaniyor. Amazon fiyatiyla unnado flyati arasinda ciddi ucurum var bu marka cok mu iyi ona gore amazondam alicam ?
Canım hiç deneme Amazon'dan almayı, ithalatı yasak gümrükten geri gidiyor. Ben vitacosttan almıştım, günrükten geri gönderildi. Türkiye'de 4-5 katı fiyatına satılıyor. Lanolinin silinmediğini bilmiyordum. Yani zaten hassas olan bir yerden yapışkan yağlı bir şeyi tamamen çıkarmak zor olur diye düşündüm. Ama madem çıkarmak şart değil fiyat farkına deymeyebilir. Bu krem de çiçek yağları var sadece. Süt vermeden önce karbonatlı su ile şöyle bir silinse yeter.

L

Ayy oyle bunaltiyoki bni byle insanlar abinin kaynanasi nerde bari bugune kdr yalandan yere arayp sorsalarmis da yuzleri olsayms hyrli olsn bebek demeye yazklar olsn byle krdeslerr
Ya ben de var ya o kadar gıcık oldum ki sinirden başım ağrıdı abimin kaynanası antalyada cnm biz izmirdyiz.cumartesi bi de gelecekler yalandan görmeye yardım etmeye 36 haftadır nerdeydiniz demek istiyorum aslında

Kizlar bugun annem falan temizlikle ugrasti benimde alerjim tuttu sabahtan beri cok fazla hapsrdim bisey olmusmudur korktum ya valla hareketlerinde de azalma var hissedemedim 2 saattir

Orda yasayan yakinima getirticem canim amazondan seciyorum o aliyor sagolsun evet trdeki kremler de silinmeden kullaniliyor bi de bana SOGAN SUYU sur dediler ama hala aklim almiyor sogan ya kokmaz mi zavalliciga dunyaya gelir gelmez bunu koklamamali sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…