2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bu sütyeni instagramda görüp aliexpressten almıştım. Şimdi geldi (5mayısta aldım 30mayısta geldi). Çok güzel çok beğendim. Giydim çok güzel toparladı sanki normal sütyen gibi. İsteyen olursa diye paylaşayım dedim.

New Breastfeeding cotton Maternity Nursing Bra sleep bras for nursing pregnant women soutien gorge allaitement underwear
http://s.aliexpress.com/qUziENFR
(from AliExpress Android)

Hııımmm sezeryan olacağını bilmiyordum ben o yüzden anlam verememiştim. Anladım şimdi :) büyüsün bebişin biraz daha inşallah :)

Kızlar şunu atlamayın yalnız, normal doğumu tetikleyen ilişki değil, sperm. Yani erkek korunursa bir anlamı kalmaz. Spermin içindeki prostaglandinler açılma için ilk tetiklemeleri yapıyor. Bu arada erkeğin sürekli kullandığı bir ilaç varsa da bu ilişki olayını pek tercih etmeyin derim.

Benim esimle de durum ayni.. Karnim iyice ciktigindan beri hepten kacar oldu.. Hani bu halimle cekici gelmiyorumdur ya da icimde bebek olmasi onu rahatsiz ediyodur hepsini uzulsem de anlamaya calisiyorum ama aramiz boyle soguk kalirsa diye de cok korkuyorum..

Bir şey olmaz canım merak etme. Ayların özlemi var düzelir doğumdan sonra :) bizde olmamasının durumu sırf kendim için bir şey yapmak istemiyorum diyor ben rahat olamıyorum çünkü göbekten :):) ya da yolunu bilmiyorum :/ :)

Anam bende tık yok onca çabaya. Sorun bende demek sıfır kasılma.

Yarın dr dan çıkınca bana bildir ne dediğini bizim kızlar neyi bekliyo acaba millet çatır çatır doğuruyo gebito

Yok canım bunun babasıda ağır kanlıdır, yatmayı sever, geç kalır belli kızı da böyle olacak. Gebito babasına alışıyordu sabrediyordu bi de kızına sabredecek galiba

Kararın ve tarihin hayırlı olsun Can'ım bebeğin ve senin için sağlıklı olan neyse o olsun 3 gün sonra alacaksın kucağına Allah'ın izniyle çokk heyecanlı yaa

Canım güZelmiş güle güle kullan kalıp olarak nasıl? Yurtdışı ürünleri dar olabiliyor ya bazen ona göre siparş yapayım.

Ayy inanmıyorum haftaya bugün yaniii :):) çok heyecanlı vakit geçmez artık :) başka ne dedi doğumla ilgili? Ya da doğum prosedürü. Şunlar olsun yanında vs.

Ben de halen daha inanamiyorum
Dogumla ilgili rahat ol bana guven dedi hangi saat istersen o zaman yapacagim dedi ac gel dedi ama sabahtan gel ama NST ye gireceksin dedi cumartesi pazar igne yapma dedi pazar geceden sonra yeme icme dedi

Yalnz epidural mi olcak spinal mi genel mi ay onu sormadim ya o an nutkum tutuldu benim

Ultrason kagidinda da bebis 3.224 gr gorunuyor ama yanilma olur dedi 3bin gr diyelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…