- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #45.381
Benim bi arkadasimda ayni sekilde gogus ucu cikmayinca silikonla emzirdi simdi bebegi 3 aylik birakmaya calisiyor ama bebek istemiyor agliyor gece uyku arasinda silikonsuz veriyorum bi kere cekiyor sonra ogg yapip kusuyor diyo silikonu takinca hemen yapisiyo diyo demek ki onada biberon gibi alisiyorlar benimde sol gogsumun ucu yok hala alirken cok zorlaniyor bizde 43 gunluguz sirf arkadasim boyle dedigi icin silikon ucu kullanmadim biraz agliyor tutana kadar ama sonunda tutuyorGogus ucum yok diye silikon uc kullandim hep artik gogus ucum var birakmak istiyorum silikonu ama bebegim birakmiyor
Silikonsuz deneyince ı-ıh diyor kafasını sallıyor emmiyor ağliyor dayanamıyorum pes ediyorum silikonu takar takmaz saldırıyor emiyor
Artık silikonu bırakmam imkansız mı?
Bebegim 36 günlük
Valla burası olmasa her şeyi sorun edeceğim galiba :):):)oluyor canım benim kızımda da
Kolik zor canım. Ama sabırlı ol annesi. O bir melek. Ayrıca maşallah çok iyi kilo almış ve boy atmış. Erkek diye mi bu kadar uzuyor acaba? Benim kızım 3 cm uzamış 1 aydaKizlar bugün 1 aylik kontrol vardı...4670 olmuş bebegim 3570 domustu.6 cm uzayarak 54cm olmuş..haftaya sünnetini yaptiricaz... cildi pisik gibi olmuştu çok hassas cildi var yağ kullanma dedi.. ve benim oglum da bir kolik.. Aksam 8 den gece 1 e kadar ağlıyor. Sonra bir yatıyor 6 ya kadar..3.ay bitane kadar devam eder dedi dr..allah yardimcim olsun...
Canım biz biberonu bıraktık. Sen tabiki silikon ucu bırakabilirsin. Bırakamayanlar yeteri kadar uğraşmıyor. Ucu kaldır. Eninde sonunda emiyor. Birazcık ağlayacak ama sabret. Anne olmak güçlü olmayı gerektirir. Sonunda çözülecek bu problem onu düşün ve ağlamasına izin verGogus ucum yok diye silikon uc kullandim hep artik gogus ucum var birakmak istiyorum silikonu ama bebegim birakmiyor
Silikonsuz deneyince ı-ıh diyor kafasını sallıyor emmiyor ağliyor dayanamıyorum pes ediyorum silikonu takar takmaz saldırıyor emiyor
Bebegim 36 günlük
Yok canım neden imkansız olsun. Emziğe alışınca emziği biraz verip ağzından çıkarıp memeyi sokuyordum öyle yapabilirsin. Dene bakalım azıcık emince silikonu çek.Gogus ucum yok diye silikon uc kullandim hep artik gogus ucum var birakmak istiyorum silikonu ama bebegim birakmiyor
Bebegim 36 günlük
Doktor boyunu ölçmedi ya. Yarın sağlık ocağınde ölçerler sanırım. O zaman yazabilirim:)Kızlar biz 1 ayda 3 cm uzamışız. Sizlerde nasıl? Genelde 5-6 duyuyorum. 3 az mı acaba
Bizim de öyle ve merak ediyorum 5te belli olmaya başlıyormuş. 6da kesinleşiyormuş.Bir de göz rengi ne Zaman oturur? Bizim hala gri
Arada degistirmek mantikli.. uyandiginda hemen memeyle bulusturmak istiyorum cunku. Bi de boyle deneyelim bakalim.pegasus2304 benimki bugün çok kötü tıkandı. Yatakta yan yatarak emziriyordum. Kustu ve kusmasıyla Boğaz'ına kaçması bir oldu. Göğsüme yatırıp sırtına vurdum ama açılmadı. Hatta nefes alıyor mu diye baktığım an kollarını açmış gözleri yukarı bakıyordu. O kadar korktum ki!!! O Korkuyla hızlıca sırtına bir kere daha vurdum, tekrar nefes almaya başladı. Ardından ben bayılıyordum neredeyse. Şekerim ve tansiyonum düştü @superselma canm sen de yatakta emziriyordun. İkinci defadır bu pozisyonda bogazına kaçıyor. Sen Nasıl yapıyorsun? Başını falan mı yükseltiyorsun?
falling_water ben gece de olsa altını değiştiriyorum. Önce biraz emziriyorum, sonra değiştirip emzirmeye devam ediyorum. 45 dk içinde yatağa dönmüş oluyor en iyi ihtimalle. Bazen 2 saat de sürebiliyor tekrar uyuması
Ben aldım Can'ım biraz pahalı ama. Sonra annemin bi arkadaşı var o Amerika'dan başka ve daha iyi bi marka getirmiş ikisi de doğal ve içinde hiçbir katkı maddesi yok.Bende buradakilere güvenemedim içinde BHA var diye vermek istemedim.Carlson d3 le ilgili bilgisi olan var mı? Birini buldum da alsam mı bilemedim
Oglum 15 gunde 2 cm uzamis, 51cm olmus. Ama 3 cm de normaldir diye dusunuyorum.Kızlar biz 1 ayda 3 cm uzamışız. Sizlerde nasıl? Genelde 5-6 duyuyorum. 3 az mı acaba
Evet esnemekteyim ağzı yırtılacak ama yine de uykuya dalamıyor. Bazen sanki bütün içtiğini kusuyor gibi oluyorSon bi haftadir kizim cok huzursuz hic durmuyor uyumuyor gaz sıkıntısı var zaten ama baska bisey daha var sanki gunluk mutlaka fiskirir tarzda cok fazla miktarda kusuyor boyle bisey yasayan var mi uykusu cok var ama uyuyamiyor boyle durumla
12 kiloya kaç kişi ağırladınız.. Benim rahat 150 kişilik olcakBiz bayramin ikinci gunu yaptik sakaryada yapildi esimin koyunce 12 kilo pirincten yaptk baya kalabaliktik tesbih yaptrdm ayran baklava sarma dagittik
Allah korumuş canım bende çok korkuyorum gerçekten şimdi annem yanımda mama falan o besliyo sağolsun.. 10 gün sonra bebişle tekim.. Ben besliyorum bir iki bir iki.. Annem şöyle yap böyle yap diyo ama Allah korusun gerçekten panik atak olcam yavrularımızı Allah korusunpegasus2304 benimki bugün çok kötü tıkandı. Yatakta yan yatarak emziriyordum. Kustu ve kusmasıyla Boğaz'ına kaçması bir oldu. Göğsüme yatırıp sırtına vurdum ama açılmadı. Hatta nefes alıyor mu diye baktığım an kollarını açmış gözleri yukarı bakıyordu. O kadar korktum ki!!! O Korkuyla hızlıca sırtına bir kere daha vurdum, tekrar nefes almaya başladı. Ardından ben bayılıyordum neredeyse. Şekerim ve tansiyonum düştü @superselma canm sen de yatakta emziriyordun. İkinci defadır bu pozisyonda bogazına kaçıyor. Sen Nasıl yapıyorsun? Başını falan mı yükseltiyorsun?
falling_water ben gece de olsa altını değiştiriyorum. Önce biraz emziriyorum, sonra değiştirip emzirmeye devam ediyorum. 45 dk içinde yatağa dönmüş oluyor en iyi ihtimalle. Bazen 2 saat de sürebiliyor tekrar uyuması
Biz de 38 günlüğüz aynı gün doğum yapmışız demek kiAz kaldı geçecek inşallah. Ay sancısı diyorlar ya da büyüme krizi bazı dönemler oluyor. Biz atlatmak üzereyiz herhalde 38 günlük huysuz cingirdakli kızım bi nazlı bi nazlı..
Bn de deniyorum Arada ama kıyameti koparıyor bilmem ki Nasıl bırakabiliriz ben aç kalmasını riske edemem bizim sarılığımız devam ediyorGogus ucum yok diye silikon uc kullandim hep artik gogus ucum var birakmak istiyorum silikonu ama bebegim birakmiyor
Bebegim 36 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?