2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ceviz badem fındık fıstık hepsini yiyorum. Kilo sorunum yok zayıfım ama balık yiyemiyorum kesinlikle. Doktorumda tiksiniyorsan zorlama yeme zaten istanbulda balık yemek ne kadar faydalı ki dedi.
istanbulda bilmiyorum..taze taze fırat tan tutuyoruz.balık en sevdiğim şey . ama inan 15gündürdüzgn yemek yemedim kafa gidik dr lardan. bakalımnolcak.

kızlar bu doktorların istrediği testler varya 22 tane oluyo genelde onu aile hekimliğinde yapıyolarmı ?
olmaz önmi testler tamteşekkülü yere olmalı. ankaraya gönderyorlar çoğu. bilmmde ikiliüçlü testte pek canınız sıkılmasn . bize ilkinde %18 sakat dediler şükür hiç bişe yoktuç. dr. lartestleryanılıyo genelde.

Peki bu ikili üçlü testlerin sonucu kötü çıkınca bir müdahalede bulunabiliyorlar mı tedavi gibi?

yok o testler değil bu vitamin tsh vs bakıyolar ya hani onlar :)

Peki bu ikili üçlü testlerin sonucu kötü çıkınca bir müdahalede bulunabiliyorlar mı tedavi gibi?

bende sordum sadece bebek engelli doğucaksa istemiyorum diyip sonlandırabilirsin o yüzden yapılıyo dedi doktor. bundan dolayıda ben yaptırmayı düşünmüyorum.

Yasemin cok üzüldüm hayirlisinin bu oldugundan eminim ama insaniz üzülüyoruz.insallah en yakin zamanda salih evladına kavusursun.belki de dualarinin kabulu ile sorunsuz bi sekilde sonlardidi rabbim

Benmde ole hep var

otrivine diye bi damla var hamileliktede kullanabiliyorsunuz bu zamana kadar açmadığı burun görmedim :) yıllardır kullanırım alerjilerim var kullanmadığım damla kalmadı ama nihayet bunu buldum. doktorunuza sorun yinede isterseniz.ben sordum kullanabilirsin dedi.

Günaydın iyi haftalar herkese Haziran anneleri..
Bende bulantı devam, ağrılar devam, iyi olsun da inşallah bebişim mühim değil.. Yarın doktor kontrolü var, şimdiden heyecanı sardı :)

bence ikili tarama yapilmasi gerekeb bir test bu sadece down syndrom testi degil. beta hcg bakilip kilo ve boya göre cocugunuz genel gelisimine bakiliyor.. ayrintili olarak her organ ultrasonda inceleniyor. .. allah hepimizin bebislerine saglik versin.

Aminn cnm cumlemizii gobekten yapiorum alistm artik cok basit oluyo gerilince bacaga gecerm belki ama kas cok bacakta benim bakalm nasi olcak bnde mtfhr c677t heterezigot var sdce
Canım meraba 8gnelwrle ilgili bir sorum olcak da benim tahlil sonucum daha bugün çıktı. 6 tahlil den ucu normal diğerleri söyle mthrf heterozigot 1298AC mthrf mutasyon analizi 677CT pao serpin mutasyon analizi de heterozigot 4G/5G ben anlayamadım. Şimdi ne dmek bunlar doktor Clexan verdi günde bir tane vircakmisim bugün ılkini yaptık. Progestan ve aspirin de kullanıyorum. Çok korkuyorum bebegine bi şey olmaz dimi rabbim bize bagislasin inşaallah

Günaydın iyi haftalar herkese Haziran anneleri..
Bende bulantı devam, ağrılar devam, iyi olsun da inşallah bebişim mühim değil.. Yarın doktor kontrolü var, şimdiden heyecanı sardı :)
Günaydın. bnde öyle sabah ilk kez bu kadar kötü oldum metrobüslei şe gelirken birden kendimi durakta yere atmış buldum ve istifra ediyordum. Neyseki güvenlik sağolsun hemen ilgilendi işe geldim ama duramıyorum. Birazdan çıkıp doktora gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…